Много як клип, благодарим за споделянето.Sofia Cannabis написа: ↑27 Апр 2021, 06:37 Началото на лятото при мен изглежда добре, назад сме няколко седмици заради правенето на новата оранжерия - времето беше лошо и нямаше как да я построим по-бързо. В нея всичко се контролира - топлина, светлина и Со2 от бутилка остана само да инсталираме климатик. Използваме RO water с нагласено рН без допълнителни добавки. Растенията са в почва в която има всичко необходимо за няколко седмици.
https://www.youtube.com/watch?v=dE1_nghnRP4
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
Добър ден на всички
Не съм писал близо година но мисля да се пусна със един аутдор
Та за начало
Дупка 120см х 40 см....към 250 л...мисля да сложа за подложка отдолу овчи тор 50 тина л и за отгоре съм взел тора от снимката...пробвал съм го и преди и ми харесва...китката е Skunk no.1 таман показана над почвата и започва да развива 1 ви чифт листа...разсад на тераса все пак хд....времето бая се забави и се надявам да мога да наваксам и да има време за топиране + lst...4 главни върха в най добрия случай...та имам и една идея...дали ще е ок да постеля найлон в дупката...да го надупча малко за да има отичане все пак...и отгоре да сложа торта..за да стане като огромен съд...и да не влизат корени от всичко наоколо и водата да седи по дълго...също така съм взел и перелит 15/20л на 100л тор ок ли е.... Надявам се идейте ми да не са твърде грандомански...просто искам да наваксам максимално
Вие какво мислите?
Лек ден на всички
Не съм писал близо година но мисля да се пусна със един аутдор
Та за начало
Дупка 120см х 40 см....към 250 л...мисля да сложа за подложка отдолу овчи тор 50 тина л и за отгоре съм взел тора от снимката...пробвал съм го и преди и ми харесва...китката е Skunk no.1 таман показана над почвата и започва да развива 1 ви чифт листа...разсад на тераса все пак хд....времето бая се забави и се надявам да мога да наваксам и да има време за топиране + lst...4 главни върха в най добрия случай...та имам и една идея...дали ще е ок да постеля найлон в дупката...да го надупча малко за да има отичане все пак...и отгоре да сложа торта..за да стане като огромен съд...и да не влизат корени от всичко наоколо и водата да седи по дълго...също така съм взел и перелит 15/20л на 100л тор ок ли е.... Надявам се идейте ми да не са твърде грандомански...просто искам да наваксам максимално
Вие какво мислите?
Лек ден на всички
- Прикачени файлове
-
- received_471014997548263.jpeg (34.62 KiB) Преглеждано 1729 пъти
-
- received_801711337432399.jpeg (8.96 KiB) Преглеждано 1729 пъти
-
Edjo
- Нов Градинар

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Рабрах, че не е добре покълнатата семка да се засади директно в почвата навън, но ми е малко трудно да бъдат вкъщи. Има ли смисъл да ги слагам направо навън(ще започнат ли да растат) или да търся друг вариант.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
Ето нагоре колегата ги гледа от семка навън. Но има повече опасности. Иначе може, но трябва да не им пресъхва и да ги наглеждаш. С разсад е по-сигурно като са позаякнали, но.......
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
Здравей! Има теми за избор на семена няколко.
-
George
- Градинар

- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 318 times
Бързо включване с малко снимчици от мен.
Семките от seedsman( Blue Dream, Blue gelato 41, Blueberry и Super silver bilbo) за сега изглеждат добре. Не мога да повярвам BD-a колко много вода пие сега, представям си, като бъде изкарана. Също така, не знам дали си втълпявам, но на BB-то, от сега ми сладни миризмата й.
С другите WW семена на mafiqta, ще поекспериментирам.
Поздрави
Семките от seedsman( Blue Dream, Blue gelato 41, Blueberry и Super silver bilbo) за сега изглеждат добре. Не мога да повярвам BD-a колко много вода пие сега, представям си, като бъде изкарана. Също така, не знам дали си втълпявам, но на BB-то, от сега ми сладни миризмата й.
С другите WW семена на mafiqta, ще поекспериментирам.
Поздрави
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Дано всичко е ок. Такова дребно никога не съм изкарвал......
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
.png)