Хе хе смятай колко трябва да си на ТИ с нещата,че само като погледнеш перелита и знаеш как варира ценово...а ако питаш мен ще ти кажа обикновен перелит.ganjalove написа: ↑27 Апр 2021, 18:13Още няколко дена изчкаи да се уплатнят главите още малко и може да почнеш да ги промиваш.За 10/14 някой друг да каже,че аз го карам на 12/12 от-докрай и така съм свикнал.
ПС. охоо на първата снимка долу в дясно се вижда торбата с перлита,хохо вземал си от най-скъпия , те затова се надуват мадамите толкова![]()
![]()
![]()
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Поредния нов
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
BuTaMuH написа: ↑27 Апр 2021, 18:36Хе хе смятай колко трябва да си на ТИ с нещата,че само като погледнеш перелита и знаеш как варира ценово...а ако питаш мен ще ти кажа обикновен перелит.ganjalove написа: ↑27 Апр 2021, 18:13Още няколко дена изчкаи да се уплатнят главите още малко и може да почнеш да ги промиваш.За 10/14 някой друг да каже,че аз го карам на 12/12 от-докрай и така съм свикнал.
ПС. охоо на първата снимка долу в дясно се вижда торбата с перлита,хохо вземал си от най-скъпия , те затова се надуват мадамите толкова![]()
![]()
![]()
- BuTaMuH
- Градинар

Ако не се лъжа беше 10литра около 7-8лв...аз след посещението от форума прочетох за пръв път за зеолита мисля че Ина го хвалеше и веднага си купих от бриколаж 5литра за 10-12лв след което го похвалих на брат ми за оранжерията и си поръчал 100литра 100лева....тъй че само се набутвам,дано да е за хубаво.ganjalove написа: ↑27 Апр 2021, 19:06BuTaMuH написа: ↑27 Апр 2021, 18:36Хе хе смятай колко трябва да си на ТИ с нещата,че само като погледнеш перелита и знаеш как варира ценово...а ако питаш мен ще ти кажа обикновен перелит.ganjalove написа: ↑27 Апр 2021, 18:13
Още няколко дена изчкаи да се уплатнят главите още малко и може да почнеш да ги промиваш.За 10/14 някой друг да каже,че аз го карам на 12/12 от-докрай и така съм свикнал.
![]()
![]()
накара ме да се разсмея, благодаря ти! ама така си е с перлита зависи коя фирма ще го опакова май май
най добрата оферта е 100 литра за 12-15 лева а този които ползваш си е направо левче литъра,затова викам се надуват мадамите:)
- ganjalove
- Градинар

за хубаво еBuTaMuH написа: ↑27 Апр 2021, 19:12Ако не се лъжа беше 10литра около 7-8лв...аз след посещението от форума прочетох за пръв път за зеолита мисля че Ина го хвалеше и веднага си купих от бриколаж 5литра за 10-12лв след което го похвалих на брат ми за оранжерията и си поръчал 100литра 100лева....тъй че само се набутвам,дано да е за хубаво.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
- ganjalove
- Градинар

Vetrushka написа: ↑27 Апр 2021, 19:34Имам го предвид разбира се:) благодаря за подкрепата Ветрушка! и сега като ги пресявах растенията си направих микса 50% лаит микс и 50% последната ми тухла кокос на урго сложих и стана приказка:) стана ронливо доста,дано не съм прекалил нещо с кокоса, че почти цялата тухла замина а тя си е 11 литра като се надуе:)
- BuTaMuH
- Градинар

До сега си мислих че гледам органично....а то Дъч формулата не е органично..самия гроу,блум и микро пише че не са органични.ganjalove написа: ↑27 Апр 2021, 19:33за хубаво еBuTaMuH написа: ↑27 Апр 2021, 19:12Ако не се лъжа беше 10литра около 7-8лв...аз след посещението от форума прочетох за пръв път за зеолита мисля че Ина го хвалеше и веднага си купих от бриколаж 5литра за 10-12лв след което го похвалих на брат ми за оранжерията и си поръчал 100литра 100лева....тъй че само се набутвам,дано да е за хубаво.ина е царица на тези неща,аз от нея ги знам но като ги гледах в бриколажа в люлин и бяха по 15 лева някаде и пемзата и имаше още 1 което му забравих името,но и то е при тези торби,мене все ми е скъпо на джоба да си купя такова нещо,и перлита ми е скъп и затова имам по 1 супена лъжица на саксия
но Канна казаха, че може и без перлит и аз пестя
Не съжелявай обаче за изхарчените пари,това сам да си отгледаш да знаеш че никои не го е поил с някакви други субстанции,защото тези дето продават правят глупости някой път да друсат тревата и какви ли не глупости..може накрая да ти излезе пак същото като цена,но поне знаеш че е твое и е натурално и не същелявай за нищо.Аз досега съм дал над 1000 лева за година и нещо за лампа,торове,филтър и ткн да не става дълго , та един пич от форума ми каза несъжелявай и като се замисли човек по дълбоко найстина си е така...аз ги ихарчих тези пари за повече от година до де събера малко чаркове ама има колеги които го правят това на 1 дъх и не им е проблем да изхарчат наведнъж 1000+ и да си вземат всичко необходимо да си гледат марата,и аз искам така да стане ,но не съм пораснал толкова още:) годините ги имам отдавна ама парата все ми куца
![]()
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
- ganjalove
- Градинар

На дъч формулата основните торове са им минерални,но всички добавки са им 100% био и за това което се притесняваш са ти дали и Final Solution - изчистващ разтвор:) прочети за него повече как да го използваш като дойде време:)
.png)