Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Не ви препоръчвам рандом семките да са основната ви реколта. Може би само за някакъв експеримент, но за това си ползвам подарените и безплатните..... Имайте и сигурни. От тях могат да се нарежат клонинги ако е за бройка или за втора градина.... По рядко от купените става пръчка, отколкото от рандомите😄
zzigzag
Градинар
Градинар
Has thanked: 40 times
Been thanked: 110 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 25 Апр 2021, 09:58
zzigzag написа: 21 Апр 2021, 15:22 IMG_20210421_143239.jpg
IMG_20210421_143225.jpg
IMG_20210421_143215.jpgIMG_20210421_143209.jpgIMG_20210421_143201.jpg

Малките са преживели изминалите студени дни
Ще си ебаси късметлията, ако изкарат до към 15ти май. Аз миналата година рано ги изкарах, ти пък направо се шегуваш с природата!

Сложи им по едно 10литрово шише със затворена капачка поне, ако падне неква слана поне да има нещо отгоре.. Хем ще им държи евентуално по висока температура.
Успех.

П. С мястото както си го направил изглежда мега яко, не си хаби времето и ресурсите с рандом семки!
Тази градина е експеримент.Малките вече преживяха студовете,надявам се да няма повече.....
Сега е въпрос да не ги изядат охлювите,докато поотраснат още малко.След това от оцелелите да видим кои са женски и тогава ако остане нещо може и реколта да се чака.....:)
Аватар
Sawyer17
Градинар
Градинар
Has thanked: 3 times
Been thanked: 14 times

Здравейте пичове, имам един въпрос относно автоматиците. Имам място, имам дупки, остава само да засадя семките, но искам да се допитам до по-опитните, как е по-добре да ги засадя, директно покълнатата семка в пръста, или да ги поизчакам у нас да дръпнат и тогава да ги пресадя. Знам ,че автоматиците не трябва да се стресират и е по-добър вариант директно в една дупка ,но все пак искам да ви попитам за мнение, Благодаря!
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Sawyer17 написа: 26 Апр 2021, 19:47 Здравейте пичове, имам един въпрос относно автоматиците. Имам място, имам дупки, остава само да засадя семките, но искам да се допитам до по-опитните, как е по-добре да ги засадя, директно покълнатата семка в пръста, или да ги поизчакам у нас да дръпнат и тогава да ги пресадя. Знам ,че автоматиците не трябва да се стресират и е по-добър вариант директно в една дупка ,но все пак искам да ви попитам за мнение, Благодаря!
Да, хубаво е поне за 2-3 седмици да са под лампа в 3-литра саксии и чак след това да ги изнесеш. Още е рано за автоматик най-добре е да го изкараш края на юни, за да хванеш най-силното слънце.

Автоматик за outdoor за мен е пълна загуба на време и ресурси... дава малко и то рехави глави, които са само шума.
Аватар
Sawyer17
Градинар
Градинар
Has thanked: 3 times
Been thanked: 14 times

WDScorpio написа: 26 Апр 2021, 22:54
Sawyer17 написа: 26 Апр 2021, 19:47 Здравейте пичове, имам един въпрос относно автоматиците. Имам място, имам дупки, остава само да засадя семките, но искам да се допитам до по-опитните, как е по-добре да ги засадя, директно покълнатата семка в пръста, или да ги поизчакам у нас да дръпнат и тогава да ги пресадя. Знам ,че автоматиците не трябва да се стресират и е по-добър вариант директно в една дупка ,но все пак искам да ви попитам за мнение, Благодаря!
Да, хубаво е поне за 2-3 седмици да са под лампа в 3-литра саксии и чак след това да ги изнесеш. Още е рано за автоматик най-добре е да го изкараш края на юни, за да хванеш най-силното слънце.

Автоматик за outdoor за мен е пълна загуба на време и ресурси... дава малко и то рехави глави, които са само шума.
Иска ми се да имам нещо за през лятото, няма да имам възможност да гледам фотопериодни цветя и за това се спрях на автота.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4006 times
Been thanked: 4813 times

Началото на лятото при мен изглежда добре, назад сме няколко седмици заради правенето на новата оранжерия - времето беше лошо и нямаше как да я построим по-бързо. В нея всичко се контролира - топлина, светлина и Со2 от бутилка остана само да инсталираме климатик. Използваме RO water с нагласено рН без допълнителни добавки. Растенията са в почва в която има всичко необходимо за няколко седмици.

https://www.youtube.com/watch?v=dE1_nghnRP4
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Еха! А там ще правите ли цъфтежи? Затъмнява ли се, виждам нещо като щори отгоре? Много професинално, климатик, СО2! Честита оранжерия!
George
Градинар
Градинар
Has thanked: 181 times
Been thanked: 322 times

Гайс..един бърз въпрос за хората, които използват тренировъчни техники. Чудя се дали ще е по добре да се махнат предпоследният разклонения от ляво и отдясно? В момента имам 6 основни върха и ако ги остава и тях ще станат 8, но са още малки и се чудя дали да не ги премахна и да топирам крайните две...пак ще станат 8 върха, но може ви ще спестя време и енергия на растението.
Прикачени файлове
20210427_192746.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Можеш да премахнеш долните два, можеш да премахнеш 4те горни, може нещо друго да прецениш за при теб как ще е най добре🙂. По принцип каквото оставиш то ще расте......... Няма да умре и един да му оставиш, зависи какво ти трябва. Бройката точната не е важна на върховете.......
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4006 times
Been thanked: 4813 times

Inna написа: 27 Апр 2021, 10:18 Еха! А там ще правите ли цъфтежи? Затъмнява ли се, виждам нещо като щори отгоре? Много професинално, климатик, СО2! Честита оранжерия!
Да правим планове за цъфтящи растения след края на летния сезон 4-8 1000 Watts сутрин и следобед за няколко часа и през деня ще са не слънце.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”