Поличането всеки ден, ще навреди на растението! Многото вода ще задуши корените и ще заключи хранителните вещества.
По-добре 3-пъти седмично обилно от това "всяка сутрин"
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
Ей, много якичко!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Ще си ебаси късметлията, ако изкарат до към 15ти май. Аз миналата година рано ги изкарах, ти пък направо се шегуваш с природата!
Сложи им по едно 10литрово шише със затворена капачка поне, ако падне неква слана поне да има нещо отгоре.. Хем ще им държи евентуално по висока температура.
Успех.
П. С мястото както си го направил изглежда мега яко, не си хаби времето и ресурсите с рандом семки!
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
AuToBaN
- Градинар

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 101 times
Ми то и от рандом семки се изкарва чук ако има късмет . Аз от купени семки всички ама изкарах малко жмел - хваща по има няма 20 минАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑25 Апр 2021, 09:58Ще си ебаси късметлията, ако изкарат до към 15ти май. Аз миналата година рано ги изкарах, ти пък направо се шегуваш с природата!
Сложи им по едно 10литрово шише със затворена капачка поне, ако падне неква слана поне да има нещо отгоре.. Хем ще им държи евентуално по висока температура.
Успех.
П. С мястото както си го направил изглежда мега яко, не си хаби времето и ресурсите с рандом семки!
.png)