Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Как да се приготвим за цъфтеж?
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 774 times
- Been thanked: 448 times
Метър е адски много според мен . 50 60 макс и 28 дори 29 градуса при върховете няма да имам проблем . това с твоите сортове по-добре не го мисли .приближи на 50 60 виж как ще им се отрази 1 2 часа.

- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1524 times
- Been thanked: 1272 times
"всякаде пише че не обичат много жегата"
Къде го чете това? Там (където си го чел) не пише ли нещо от сорта, колко грдуса? Щото и марулите не обичат топло над 20*С, а за кокичета да не говорим.
Къде го чете това? Там (където си го чел) не пише ли нещо от сорта, колко грдуса? Щото и марулите не обичат топло над 20*С, а за кокичета да не говорим.
completely mad
-
Sasho
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 86 times
Взех тази информация от сайта който поръчах семената 25° градуса а вечер температурата да падне максимум с 10 градуса по ниска от тази която е през деня. А и в ютуб гледам точно мойте месена от същия сайт и сорт показват че идва период в които ги настрийват на 23° и после пак на 25° но аз просто ще ги държа на 25.
- mravkatrevoman
- Градинар

Щом си решил да ги държиш на 25 градуса и да успяваш да достигаш температурата само чрез увеличаване растоянието на лампата защо питаш на колко да ги държиш ? изобщо като си решил нещо защо питаш ? кажи си ще ги държа на 25 и толкова .Sasho написа: ↑13 Апр 2021, 22:29 Взех тази информация от сайта който поръчах семената 25° градуса а вечер температурата да падне максимум с 10 градуса по ниска от тази която е през деня. А и в ютуб гледам точно мойте месена от същия сайт и сорт показват че идва период в които ги настрийват на 23° и после пак на 25° но аз просто ще ги държа на 25.

- Crazy Train
- Баш Градинар

Мързи го да чете, там му е проблема. Ще следя с интерес! Ако пък вземе да стане ще взема пример и ще сменя 600в с 250в. Що да горя излишен ток?! Нали?mravkatrevoman написа: ↑13 Апр 2021, 22:31Щом си решил да ги държиш на 25 градуса и да успяваш да достигаш температурата само чрез увеличаване растоянието на лампата защо питаш на колко да ги държиш ? изобщо като си решил нещо защо питаш ? кажи си ще ги държа на 25 и толкова .Sasho написа: ↑13 Апр 2021, 22:29 Взех тази информация от сайта който поръчах семената 25° градуса а вечер температурата да падне максимум с 10 градуса по ниска от тази която е през деня. А и в ютуб гледам точно мойте месена от същия сайт и сорт показват че идва период в които ги настрийват на 23° и после пак на 25° но аз просто ще ги държа на 25.
completely mad
-
Sasho
- Градинар

Попринцип по друг начин контролирам температурата с парно и е доста трудно да я настроя и сега изключих парното и в помещението стана топло от лампата естесвено има 2 прозореца отворени и влиза много всеж въздух. Тази лампа е много по мощна от тези строителни прожектори но с тези прожектори изгледах 3 растрнията и 3 те бяха супер надявам с тази лампа да стане много по добре : )
- Crazy Train
- Баш Градинар

По въпросите ти си личи че не се информираш достатъчно.
Сядай и чети дневници! Тука тревата я пушиме, не я ядем. За това не се опитвай да ни пробитваш разни небивалици, защото ще си е за теоя сметка. Недей да очакваш, че някой друг ще ти отгледа растенията, няма как. Пак ще станат, но няма да е това което дават тези иначе елитни семена. Не си заслужава риска.
Сядай и чети дневници! Тука тревата я пушиме, не я ядем. За това не се опитвай да ни пробитваш разни небивалици, защото ще си е за теоя сметка. Недей да очакваш, че някой друг ще ти отгледа растенията, няма как. Пак ще станат, но няма да е това което дават тези иначе елитни семена. Не си заслужава риска.
completely mad
-
Sasho
- Градинар

Ок ще се доверя на хората с стаж от утре ще го натстроя 29°и ще сваля лампата. За информацията си прав чета но тези работи които ги чета са елемтарни и ги научих вече тук в гръсти знам че има много информация но не я намирам объркано е но и съм нов на лампа 2 пъти гледах с прожекторите и сега това ми е 3ти път. За това директно се запитвам с вас. Притеснявах се да не изгорят от лампата но утре я свалям. Благодаря ви : )
- mravkatrevoman
- Градинар

Приближи си спокойно .Наглеждай ги няколко часа .Те ако нещо не се искефят ще си "кажат" . Веднага ще го разбереш и ще коригираш до момента в който ще им е перфектно хем да е близо хем да не дига над 28-29 градуса . Баланса му е майката.

.png)