Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Поредния нов
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1513 times
- Been thanked: 860 times
Пх-то е между 6 и 6.2...каква е логиката да стимулирам корена като той вече няма на къде да расте повече? Според мен са се зобнали ама не знам от кой продукт съм го направил
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 774 times
- Been thanked: 448 times
мислил си за водорасли пишеш стимулатор за корен ?!

-
Mtod88
- Градинар

- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 99 times
Съжалявам, че коментирахме знаех си, че е грешка. Моите водорасли помагат на корена, за твоите не знам. Опитах се да помогна, нали за това е форума, няма да се повтори. Ще те помоля без злобни коментари под моите, ОК!?
- Piliminchi
- Градинар

- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 51 times
Идеята е да помогнеш ако можеш и знаеш наистина какъв е проблема на растенията . Предположения и гадаене не са правилните техники .
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1513 times
- Been thanked: 860 times
Тука не е ФБ че да търсим причина да напишем някой злобен коментар,аз също преди да се включа в някой тема обмислям дали няма да напрява грешка...в крайна сметка трябва да се чете за да се дават сносни коментари или ясно трябва да покажем на потребителя,че не сме от най добрите градинари и трябва да се допита до по-опитните.
Снощи полях с 1.3литра на корен чиста вода с пх 6.0...и тази сутрин почти всички бяха наострили листа на горе...мисля че им се отрязава добре.
- mravkatrevoman
- Градинар

Може ли да видя какви водорасли ползваш ? И не съм го писал със злоба коментара ,но както и да е . Аз като не съм сигурен в нещо мисля ,че е по-добре да не давам акъл . Особенно в тема в ,която всички други помагат (и като казвам други не визирам себе си , а тези които разбиират в пъти повече от теб и мен взети заедно). Разбирам да не отговаря никой в продължение на 1 2 3 дни и да се включи някой по така като на нас дет се вика от новите . Незнам това е моето мнение .

- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3770 times
mravkatrevoman написа: ↑09 Апр 2021, 08:38Може ли да видя какви водорасли ползваш ? И не съм го писал със злоба коментара ,но както и да е . Аз като не съм сигурен в нещо мисля ,че е по-добре да не давам акъл . Особенно в тема в ,която всички други помагат (и като казвам други не визирам себе си , а тези които разбиират в пъти повече от теб и мен взети заедно). Разбирам да не отговаря никой в продължение на 1 2 3 дни и да се включи някой по така като на нас дет се вика от новите . Незнам това е моето мнение .
Колегата е написал в темата му какво ползва
А това е описанието на продукта, всичко е така както го казва.
- mravkatrevoman
- Градинар

Значи следва да се извиня ,че се изказах неподготвен . Съжелявам.

.png)