Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Микродозиране с LSD / ЛСД
Отгледахме си мексикански гъбки, първият флъш мина, набрахме реколта, изсушихме. Пробвах една прясна гъбка от реколтата, прясна, някъде 5г. Определено не съм супер очарован обаче (имаше този момент като с всички неща които бърникат по серотониновите рецептори, световъртеж, замайване за около 15 минути, но нищо след това сравнимо със забавните преживявания на ниски дози лсд). Впоследствие пробвах и микродоза, 0.2г изсушена вече гъбка, определено съм вече доста по-очарован, странно има доста по-емпатогенен ефект от ЛСД и е доста по-приятно да си комуникираш с хора така. За мен, гъбите явно не работят достатъчно добре все пак, може би не сравнявам като хората, вероятно по-висока доза гъби трябва да сравнявам с лсд минидозите. За мен все пак, лсд е доста по-фокусирано и еуфорично преживяване, вероятно все пак няма лошо. Като се замисля обаче и далеч преди повече от десетилетие, опита ми с гъбите ми е доста притъпен и не помня нещо специално, просто не съм чувствителен към тях и явно ми трябва по-висока доза от нормалното. А може би и по-висока не е същата, според една теория "не е ли си е химия", не знам.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Мен ми хареса много Голдън тийчъра,а трюфела по-скоро не......ЛСД все още не съм опитала,може би тази година,кой знае,но ме е шубе от него.Аз пък точно обратното,не е ли природно и натурално........
-
ninja
- Нов Градинар

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 2 times
Объркал си дозите, 5 грама сухи е „еталон” за силен трип. При положение, че си взел 5грама, но пресни, се равнява на приблизително 0,5 сухи.gwgw написа: ↑03 Апр 2021, 00:42 Отгледахме си мексикански гъбки, първият флъш мина, набрахме реколта, изсушихме. Пробвах една прясна гъбка от реколтата, прясна, някъде 5г. Определено не съм супер очарован обаче (имаше този момент като с всички неща които бърникат по серотониновите рецептори, световъртеж, замайване за около 15 минути, но нищо след това сравнимо със забавните преживявания на ниски дози лсд). Впоследствие пробвах и микродоза, 0.2г изсушена вече гъбка, определено съм вече доста по-очарован, странно има доста по-емпатогенен ефект от ЛСД и е доста по-приятно да си комуникираш с хора така. За мен, гъбите явно не работят достатъчно добре все пак, може би не сравнявам като хората, вероятно по-висока доза гъби трябва да сравнявам с лсд минидозите. За мен все пак, лсд е доста по-фокусирано и еуфорично преживяване, вероятно все пак няма лошо. Като се замисля обаче и далеч преди повече от десетилетие, опита ми с гъбите ми е доста притъпен и не помня нещо специално, просто не съм чувствителен към тях и явно ми трябва по-висока доза от нормалното. А може би и по-висока не е същата, според една теория "не е ли си е химия", не знам.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Ефекта LDS:Гъби е коренно различен един от друг - ако търсиш фокус то LSD е твоята дрога, но ако търсиш по Spiritual, Natural connection преживяване то тогава избираш гъби. На гъби не можеш да се концентрираш и да работиш, но на LSD можеш.gwgw написа: ↑03 Апр 2021, 00:42 Отгледахме си мексикански гъбки, първият флъш мина, набрахме реколта, изсушихме. Пробвах една прясна гъбка от реколтата, прясна, някъде 5г. Определено не съм супер очарован обаче (имаше този момент като с всички неща които бърникат по серотониновите рецептори, световъртеж, замайване за около 15 минути, но нищо след това сравнимо със забавните преживявания на ниски дози лсд). Впоследствие пробвах и микродоза, 0.2г изсушена вече гъбка, определено съм вече доста по-очарован, странно има доста по-емпатогенен ефект от ЛСД и е доста по-приятно да си комуникираш с хора така. За мен, гъбите явно не работят достатъчно добре все пак, може би не сравнявам като хората, вероятно по-висока доза гъби трябва да сравнявам с лсд минидозите. За мен все пак, лсд е доста по-фокусирано и еуфорично преживяване, вероятно все пак няма лошо. Като се замисля обаче и далеч преди повече от десетилетие, опита ми с гъбите ми е доста притъпен и не помня нещо специално, просто не съм чувствителен към тях и явно ми трябва по-висока доза от нормалното. А може би и по-висока не е същата, според една теория "не е ли си е химия", не знам.
ПП
На 5г СУХИ гъби, ще се разходиш до Мелмак и обратно.
ninja написа: ↑08 Апр 2021, 16:30Объркал си дозите, 5 грама сухи е „еталон” за силен трип. При положение, че си взел 5грама, но пресни, се равнява на приблизително 0,5 сухи.gwgw написа: ↑03 Апр 2021, 00:42 Отгледахме си мексикански гъбки, първият флъш мина, набрахме реколта, изсушихме. Пробвах една прясна гъбка от реколтата, прясна, някъде 5г. Определено не съм супер очарован обаче (имаше този момент като с всички неща които бърникат по серотониновите рецептори, световъртеж, замайване за около 15 минути, но нищо след това сравнимо със забавните преживявания на ниски дози лсд). Впоследствие пробвах и микродоза, 0.2г изсушена вече гъбка, определено съм вече доста по-очарован, странно има доста по-емпатогенен ефект от ЛСД и е доста по-приятно да си комуникираш с хора така. За мен, гъбите явно не работят достатъчно добре все пак, може би не сравнявам като хората, вероятно по-висока доза гъби трябва да сравнявам с лсд минидозите. За мен все пак, лсд е доста по-фокусирано и еуфорично преживяване, вероятно все пак няма лошо. Като се замисля обаче и далеч преди повече от десетилетие, опита ми с гъбите ми е доста притъпен и не помня нещо специално, просто не съм чувствителен към тях и явно ми трябва по-висока доза от нормалното. А може би и по-висока не е същата, според една теория "не е ли си е химия", не знам.
Не съм объркал, 5 грама пресни писах. Обаче така като гледам, това общо правило 1 към 10 не е много валидно, някъде 14/100 се получава при мене съотношението, което прави по-скоро 1 към 7. Силен трип не ми трябва, все пак ако мога да избирам ще е с "абе не е ли си е химия".
"Не е ли си е химия" за мен поне е някакво такова: https://www.youtube.com/watch?v=HF4oIbxHSPA
Докато "натуралното" е по-скоро: https://www.youtube.com/watch?v=ZablHuqE4WU
Те и двете си имат достойнства, и аз определено и в натуралното намирам доста позитивни страни, но не мисля че са еднакви, "ненатуралното" е доста по-изчистено и еуфорично. "Натуралното" е по-леко и приятно за изживяване. Не мисля че могат да се правят сравнения обаче. "Натуралното" странно обаче ми създава горе-долу еднаква връзка с природата, но е далеч по-спокойно и умерено. "Ненатуралното" за сметка на това поставя далеч повече въпроси. Поне за мен.
Докато "натуралното" е по-скоро: https://www.youtube.com/watch?v=ZablHuqE4WU
Те и двете си имат достойнства, и аз определено и в натуралното намирам доста позитивни страни, но не мисля че са еднакви, "ненатуралното" е доста по-изчистено и еуфорично. "Натуралното" е по-леко и приятно за изживяване. Не мисля че могат да се правят сравнения обаче. "Натуралното" странно обаче ми създава горе-долу еднаква връзка с природата, но е далеч по-спокойно и умерено. "Ненатуралното" за сметка на това поставя далеч повече въпроси. Поне за мен.
.png)