Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5477 times

Кебапчетата се пекат......:D
В момента повече ме вълнува да си покрия лавандулите,щото вали град навън.....
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

Crazy Train написа: 03 Апр 2021, 13:58 Изборите ги виждам така: Хартиените бюлетини са им хванали цаката, имат опит. Даже, мисля протоколите вече са готови. Видео наблюдение на броенето няма да има. За машините няма какво да говорим.Пародия. На секциите в чужбина смениха комисиите в последния момент с техни хора. Почвам да се чувствам като голяма бяла птица.
Всичко е нагласено,но пък има някака недежда за понатам нещо да се раздвижи.
Ние сме една малка русия.1 към 1
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1007 times

Гласувайте за който искате, но апелирам да не гласувате за партия била в управлението през последните 30 години или за личности били в управлението. Нека дадем шанс на нещо наистина ново и неопетнено.

А на тези, които не са били в управлението трябва да им се гледа биографията. Черепа примерно до вчера беше най-големия мафиот а днес се прави на жертва. Слави толкова време беше ортак с Бойко а сега ще го свалял уж. То имаше един дето щеше да уволнява Бойко, пък му стана съветник. И един друг, който книги пишеше против Бойко, а му стана депутат.
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Поне малко се чисти от идиоти.
Прикачени файлове
Screenshot_20210404-224703_Facebook.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Ей тия патрЕотите вярно ли отпаднаха., Пак е нещо, тоя Валери е голяма...... И Марешки, той нали трябвало да върви в затвора уж ако не влезе хаха искам да видя ще иде ли? 🤣👍
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Здрасте, някой може ли да ме насочи към друга банка освен сийдсман? Преди месец поръчах от тях, плащаше се с карта. Днес гледам нямаопция дебитна карта..
Пробвах да им преведа пари през онлайн банкирането, не става (грешен swift), а не е грешен. Както и да е просто алтернатива неква? Мерси
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

ползвай друг ремит, paysend примерно.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 768 times
Been thanked: 443 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 06 Апр 2021, 08:57 Здрасте, някой може ли да ме насочи към друга банка освен сийдсман? Преди месец поръчах от тях, плащаше се с карта. Днес гледам нямаопция дебитна карта..
Пробвах да им преведа пари през онлайн банкирането, не става (грешен swift), а не е грешен. Както и да е просто алтернатива неква? Мерси
биткойн?
:roll:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 06 Апр 2021, 08:57 Здрасте, някой може ли да ме насочи към друга банка освен сийдсман? Преди месец поръчах от тях, плащаше се с карта. Днес гледам нямаопция дебитна карта..
Пробвах да им преведа п киари през онлайн банкирането, не става (грешен swift), а не е грешен. Както и да е просто алтернатива неква? Мерси
Аз преди си ги избирах по вид сайтовете, които ми изглеждат добре направени или проверявам дали са легитимни, дали не пише нещо кофти за тях отзиви. Но всички за които се сещам бяха от Англия, а сега не знам, май не е подходящо да се пазаруват семки от там заради Брекзита, защото са вече на митници и тн.. Но ако напишеш канабис сийдс спейн да речем ще ти излязат много, виж някои известни..
Или от друга държава, но за предпочитане не Холандия и ако можеш поръчай ги в някакъв предмет да са скрити.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1007 times

Най-добре е да се плаща с криптовалути, получаваш хем отстъпка, хем бонус семена. Не е толкова трудно.
Публикувай отговор