Здравейте.
Другата седмица ще ходя да копая дупките, та се чудех..дали има ли значение, когато посипа изкопаната почва с овча тор, ЧКЧ и някакви други благинки, да я връщам по дупките или да я оставя отстрани до самите дупки? Ще присаждам средата на май.
Малко инфо за растенията: Големите 6-(White Widow) покълнаха на 10 март и 5 от тях вече са топирани за първи път. Малките се показаха на 24 март. Това е боксът, докато ги изкарам. През деня са на южен прозорец, след 18:00 до 23:00 ги светиг CFL-LUmii 14000k 130w. 16 тъмно 8 светло.
Поздрави
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Приближи лампата, много е далеч в момента.George написа: ↑02 Апр 2021, 20:12 Здравейте.
Другата седмица ще ходя да копая дупките, та се чудех..дали има ли значение, когато посипа изкопаната почва с овча тор, ЧКЧ и някакви други благинки, да я връщам по дупките или да я оставя отстрани до самите дупки? Ще присаждам средата на май.
Малко инфо за растенията: Големите 6-(White Widow) покълнаха на 10 март и 5 от тях вече са топирани за първи път. Малките се показаха на 24 март. Това е боксът, докато ги изкарам. През деня са на южен прозорец, след 18:00 до 23:00 ги светиг CFL-LUmii 14000k 130w. 16 тъмно 8 светло.
Поздрави
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Овча тор добре,но добави и други неща.Зависи каква е местната почва.Особено ако е някаква песъклива,глинеста или нещо трябва да се дооправи.....Ако е хубава,тъмна и мека може да мине с по-малко оправяне.......Върни я в дупките да седи,може да полееш ако имаш разни бактерии и тн допълнително.
-
Vvv
- Градинар

- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 18 times
Да така е ами тази година набарах готова почва на намаление 70л чувал вътре с кокос перлит ЧКЧ и оборска тор и съм взел още ЧКЧ да добавя може и оборска. Благодаря Инче помогни да им давам ли от сега меласа или да изчакамInna написа: ↑05 Апр 2021, 15:36 Бебетата се чувстват чудесно в чисто ЧКЧ,но това,което може да създаде проблем е,че задържа доста влага,така че ако съда е по-голям може да не съхне лесно.За стартиране по принцип става,както и клонинг съм оставяла в чист ЧКЧ за да пробвам и си се развиваше добре.В чашка до някое време,после обаче в по-разнообразен микс.Но за цъфтеж бих смесила повече неща и за големи растения в голям съд бих добавила нещо за дренаж и въздух,калций,магнезий и тн,изобщо от-до само в ЧКЧ не че не може,но не е съвсем препоръчително според мен.Един познат гледаше от-до само в оборски тор,но много стар и сух и вътре си имаше сламички,пръчици....Добре му ставаха цветята и доста свежи....Въпреки това предпочитам да ги ползвам като тор,не самостоятелно.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Меласата е храна главно за бактериите в почвата, другото което прави е кара растението, да прави повече захари, уж влияе и на вкуса, но там разлика не съм виждал.Inna написа: ↑05 Апр 2021, 15:56Ами аз поне меласа давам само в цъфтежа.....Не че не може и през растежа....Те сега сигурно имат всичко,не знам колко са големи,но може да я отложиш засега.В смосъл тя си е полезна,но дали им трябва и тя в момента и аз не знам.....Vvv написа: ↑05 Апр 2021, 15:39Да така е ами тази година набарах готова почва на намаление 70л чувал вътре с кокос перлит ЧКЧ и оборска тор и съм взел още ЧКЧ да добавя може и оборска. Благодаря Инче помогни да им давам ли от сега меласа или да изчакамInna написа: ↑05 Апр 2021, 15:36 Бебетата се чувстват чудесно в чисто ЧКЧ,но това,което може да създаде проблем е,че задържа доста влага,така че ако съда е по-голям може да не съхне лесно.За стартиране по принцип става,както и клонинг съм оставяла в чист ЧКЧ за да пробвам и си се развиваше добре.В чашка до някое време,после обаче в по-разнообразен микс.Но за цъфтеж бих смесила повече неща и за големи растения в голям съд бих добавила нещо за дренаж и въздух,калций,магнезий и тн,изобщо от-до само в ЧКЧ не че не може,но не е съвсем препоръчително според мен.Един познат гледаше от-до само в оборски тор,но много стар и сух и вътре си имаше сламички,пръчици....Добре му ставаха цветята и доста свежи....Въпреки това предпочитам да ги ползвам като тор,не самостоятелно.
-
Mukito1324
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 33 times
Бихте ли ми казали дали дунавската вода е подходяща за поливане както и с нея да храня? Храната е connoseour на advanced nutrient с ph perfect technology?
-
Vvv
- Градинар

- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 18 times
Имам проблем и не знам къде да пиша за него. Пуснах семките и с тях 2 шано семки те вървят мн добре всички други си стоят малки и листенца та са леко на долу. Вдигнах малко лампите сложих 2 чаши с вода за влага дано се вдигне. Ако може някой да помогне
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1912 times
Трябва ни повече информация
Снимки, сортове, вид почва, колко често поливаш и с какво, осветление, влага и температура
.png)