Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Здравейте

Предложения и въпроси за Grysty.com
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Един от многото
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Запазвам си една тема за кактусите, мескалина и неговите ефекти
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Един от многото написа: 11 Дек 2018, 18:44 Запазвам си една тема за кактусите, мескалина и неговите ефекти
Цяла отделна категория ще има за кактусите. Колкото искаш теми ще можеш да си отвориш. Сигурен съм, че имаш какво да споделиш и на какво да ни научиш ;)

Има ли фенове на Карлос Кастанеда ? :passg:
Аватар
Един от многото
Нов Градинар
Нов Градинар

Аватар
Един от многото
Нов Градинар
Нов Градинар

Не знам до колко сте решили проблема с външните препратки, но като гледам все още си го има
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Един от многото написа: 11 Дек 2018, 19:06
Точно тези сладури ги гледах преди няколко дни и им се смях много. :) (Развеселиха ме) За разлика от тях аз си правя цяла церемоня, като започна с пост(глад) поне един ден преди това. (понякога повече) Не обичам да се наяждам с други хора (правил съм го), но предпочитам да се наям сам сред Природата или в нас на тъмно със затворени очи. Просто, когато съм сам и със затворени очи успявам най-лесно да оставя съзнанието ми да ми покаже каквото то иска. Защото когато си с отворени очи, с хора около теб ... мозъка ти получава допълнително информация и от други места (образите които вижда, хората които чува и т.н.), така не може да се отпусне съзнанието. Пък да не говорим, че халюцинациите със затворени очи са много по-силни от колкото халюцинациите с отворени очи. Но зависи и от дозата, и от крос-толерансът, и от много други фактори.

При писане на пост/коментар точно до емотиконките има едно квадратче като телевизор/екран и това въвежда код [media][/media]. Намира се в реда на шрифта.
При въвеждане на препратката между [media]YOUTUBE линк ТУК[/media] го показва в прозорец.

Един от многото написа: 11 Дек 2018, 19:07 Не знам до колко сте решили проблема с външните препратки, но като гледам все още си го има
Бяхме пуснали филтър и всички външни препратки не се стартираха и ги отчиташе като спам, но филтъра не подбира youtube, сайта или форума, или други сайтове, и реално се получи така, че не можеш да споделиш никаква препратка. Трябва да се добавят изключения във филтъра, но на дневен ред има по-належащи неща.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Форума е пуснат от 2 дни и някой вече се направи на интересен. Днес някой се регистрира с ник Administrator . Профила бе деактивиран с цел предотвратяване на опити за злоупотреба.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Ако човечеството продължава да пре-консумира нашата Планета, няма да има нищо за орангутаните ... или за нас. Нека да създадем бъдещето, което искаме.
Прикачени файлове
Има място за всички ни.
Има място за всички ни.
monmaimun.jpg (280.18 KiB) Преглеждано 2945 пъти
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Тази вечер има метеорния поток (падащи звезди), радост и наслада за очите.
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Здравейте колеги!
Влака движи със закъснение, но все пак движи.
completely mad
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Crazy Train написа: 14 Дек 2018, 14:52 Здравейте колеги!
Влака движи със закъснение, но все пак движи.
Радвам се да те видя тук :) :passg:
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта”