Ето ги и моите дами.На около 30 дни, вчера беше перфектния ден да излязат навън... Саксийте 2.5 л и. бяха отеснели…надявам се да няма повече застудяване.Високи са не повече от 25см,но доста здрави стебла. Трите ( Durban poison) са топирани, а на другите две(Euphoria) им предстои. Дупките са около 50 л от миналата година, местна червена почва и тор от ЧКЧ. Сложих чай от пиле в една кофа, и при следващото посещение ще им давам по малко, след това коприва, чай от ЧКЧ и подобни природни храни.
Пресадени са на 9.май, така че се надявам да са победителки... хахаха
Успех
P. S Всъщност първата снимка е на дивак, пораснал в дупката от миналата година-доста здрав екземпляр,ще го оставя и ако е жена ще я отгледам
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)
-
Facemil4eto
- Нов Градинар

Здравей, радвам се че все пак някой отговори
. Може ли малко помощ по въпросите ми.. не съм садил до сега и ме интересува, дали да фи оставя да покълнат във вода преди да го сложа накрая на месеца или направо така да ги слагам в почвата в която съм пригодил? Иначв отговорът на въпроса ти е, че попушваме с аверите!
Поздрави!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Първо сложи 20,може и по-скоро от края на месеца,другите нека имаш резерва,може да се сложат на втора вълна,когато си си видял грешките.А и по-добре по-малко,но много добре отгледани,ще дадат повече от много,но претупани,лично наблюдение:).Трябва много вода за толкова бройки лятото.Наблегни на почвата да е хубава и мека,сложи ги в кофички предварително покълнатите семена и изчакай малко да пораснат,както баба ти сади домати пролетта:)Не ги мокри постоянно!Междувременно отсега приготви дупки/лехи да поседят малко готови навън и после ги бодваш в тях.Байкала и калифорнийския червей добре,слагай:)Не знам дали точно чакъл,но по принцип някакви камъчета не е лошо.....Facemil4eto написа: ↑09 Май 2019, 14:25 Здравейте поръчал съм си 40 семки индика. Ще съдя външно. Намерил съм място, тези дни ще смеся почвата с перлит, тор от калуфорнийски червей и Байкал ем1 100мл на 10л вода, също се чудя дали да сложа чакъл. Мисля направо да съдя семките в почвата след като съм я смешил. Взел съм Месала но не съм сигурен дали е за цъфтеж? Като засадя семките ще сложа изрязани шишенца за защита. Както и чаши от бира за охлюви. Ще съдя Края на месеца. Въпроса ми е дали ще пораснат? За пръв път ми е моля помощ! Ако темата ми не е за тук моля не я трийте! Благодаря! Sweet bilbo seeds feminised
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1524 times
- Been thanked: 1272 times
Здравей, много работа те чака и дано аверите ти да ударят по едно рамо, че как се копат 40 дупки не ми се мисли...а ако нема вода на сгода хептен не ми се мисли..Facemil4eto написа: ↑10 Май 2019, 10:55 Здравей, радвам се че все пак някой отговори. Може ли малко помощ по въпросите ми.. не съм садил до сега и ме интересува, дали да фи оставя да покълнат във вода преди да го сложа накрая на месеца или направо така да ги слагам в почвата в която съм пригодил? Иначв отговорът на въпроса ти е, че попушваме с аверите!
Поздрави!
Послушай Инчето какво ти казва за разсада и ще се получат нещата. На твое място щях да започна с мястото, да изкопая дупките и да заложа част от микса. Ако видя че имам готови 40 дупки тогава слагам семената за 12 часа във вода на 30*С и после кой като предпочита. Аз си ги пресаждам и нямат никакви проблеми.
Успех с проекта!
Мир
completely mad
-
Facemil4eto
- Нов Градинар

Здравейте пак, аз съм прекопал цялата почва две лопати надолу. Нужно ли е да се правят отделни дупки? А иначе трябва да ги сложа семките след като покълнат във кофичките и като израстват малко да ги пресаждам? И сичките 40 кофички от мляко да кажем трябва да стоят на светло? Проблем ли ще е ако покълнат и направо да ги сея в почвата? А водата ще е от геран! Благодаря предварително за отговорите! Много ми помагате, поздрави !
-
Inna
- Marijuana Mom

В почвата директно същоможе ако са ти на двора под ръка,но пак бих започнала с кофичките.Да,на светло в не много накисната и сбита почва.Ако ги сложиш така семките има повече риск за тях,отколкото с разсад,в началото са много мънички....Иначе е възможно и така,в мокра почва.
Ами цялата почва да е прекопана е още по-добре от отделни дупки според мен,смеси разните торове от червей и тн да е готово.Но сложи 20 първо,после още 20,ако всичко ти е готово не чакай до края на месеца,ами може да сложиш първите 20 още сега,следващите на края на месеца.Така ако си пропуснал нещо или нещо вземе да ги прецаква ще може да си оправиш грешката,да вземеш мерки и да имаш резервни 20.Представи си нещо недомислиш(пък и всичко да помислиш пак стават разни издънки) и всичките 40 семки отиват!:)
Ами цялата почва да е прекопана е още по-добре от отделни дупки според мен,смеси разните торове от червей и тн да е готово.Но сложи 20 първо,после още 20,ако всичко ти е готово не чакай до края на месеца,ами може да сложиш първите 20 още сега,следващите на края на месеца.Така ако си пропуснал нещо или нещо вземе да ги прецаква ще може да си оправиш грешката,да вземеш мерки и да имаш резервни 20.Представи си нещо недомислиш(пък и всичко да помислиш пак стават разни издънки) и всичките 40 семки отиват!:)
-
Facemil4eto
- Нов Градинар

Здравей благодаря за отговора, може да се каже че са ми под ръка. Затова мислих да ги сложа в почвата, но без дупки направо цялата прокопана със смесите и като ги засадя директно да им сложа нарязани бутилки да ги пазят, лошото е че пристигат след 15 дни семената. Иначе ако са в кофички пак ли трябва да слагам в всяка кофичка от мляко примерно смес от почвата и чакъла? И на сянка проблем ли е и ако не са в стая? А за Байкала как да заразя почвата с него ? 100 мл на 10 л вода ли? Благодарско!
-
Gryster
- Градинар

- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 32 times
Момче, тея хора, имат години трупан опит и месеци труд в писане, за да помогнат на новобранците. Преди да ги караш да пишат на ново това което вече са написали, изчел ли си поне малко, от това което са написали за да ти бъдат в помощ, още преди да си си направил труда да питаш, камо ли пък да натрупаш опит? Поклон имат от мен, за отношението към хора като теб(чел съм 5 години преди да си задам първия въпрос, преди няколко дни). Не пиша, за да те хокам или да им се натягам, а за моя лична изгода! Ако по-малко се занимават хората с глупости, ще имат повече време да творят, ще стават по-добри и ние ще се учим от по-добри...Facemil4eto написа: ↑10 Май 2019, 10:55 Здравей, радвам се че все пак някой отговори. Може ли малко помощ по въпросите ми.. не съм садил до сега и ме интересува, дали да фи оставя да покълнат във вода преди да го сложа накрая на месеца или направо така да ги слагам в почвата в която съм пригодил? Иначв отговорът на въпроса ти е, че попушваме с аверите!
Поздрави!
-
Facemil4eto
- Нов Градинар

Прав си извинявам се за което. Прочетох доста и посъбрах информацията която ми трябва. Имам един последен въпрос свързан с разсада. Понеже няма как да държа разсада вътре, проблем ли е да го държа навън примерно СКО го сложа в края на месеца? Или няма смисъл ако ще стоят навън в кофички докато станат поне 20 см? Мир!
-
Inna
- Marijuana Mom

"чел съм 5 години преди да си задам първия въпрос"Уау,повече си чел от мен 
.png)