Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
BuTaMuH написа: ↑30 Мар 2021, 19:03
За revive разбрах а за sensi cal mag xtra забелязах, че някой го ползват за храна което при мен идва излишно и ще си остане за друг гроу?
Cal-Mag не е храна и се определя от няколко неща дали да се използва. Ако не виждаш нужда не е нужно да го добавяш.
Храна за растенията е Со2.
Основното място в което е задължително да се добавя е hydro всички останали е ако има допълнителна нужда отпределен вид или растение.
Аз лично използвам много високи нива особенно в края на цъфтеж, защото Mag е един от основните елементи за производството на захари в растението и в плодовете за бране. sensi cal mag xtra не е подходящ за завършване на реколтата защото има много високо ниво Азот. Използва се за veg. and early flower - поне аз тогава бих го използвал.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Здравеите на всички градинари!!Нови и стари!
Аз сам един нов градинар, които гледа парвата си реколта.Общо взето сам покрил всички критерии изговорени в форума и видеата...та вапроса ми е че понеже бокса ми е малак,а в него гледам две растения,които растат доста барзо,дали е ок да му отрежа по големите листа за да дам на растението вазможност да развие добре разклоненията си?От 2 седмици сам ги сложил 12/12 и чакам цъфтеж.сега ще се опитам да кача и снимка
gradinar/mitev написа: ↑02 Апр 2021, 21:00
Здравеите на всички градинари!!Нови и стари!
Аз сам един нов градинар, които гледа парвата си реколта.Общо взето сам покрил всички критерии изговорени в форума и видеата...та вапроса ми е че понеже бокса ми е малак,а в него гледам две растения,които растат доста барзо,дали е ок да му отрежа по големите листа за да дам на растението вазможност да развие добре разклоненията си?От 2 седмици сам ги сложил 12/12 и чакам цъфтеж.сега ще се опитам да кача и снимка
Първо ти препоръчвам да си направиш дневник след което да напишеш кое,как и кога си го направил прикрипено със снимков материал като спазваш правилата на форума.Тогава ще има много по- голяма вероятност някой да ти отговори.Успех
Ден 26 от 12/12 преключи
Поляти с 1л на саксия по схема+revive1мл.л+меласа1сп.л
Лампата от най близката глава е на 35-37см най отдалечена 50-55см,мощността е на максимум
Според мен вдигни малко лампата, при мен също растението, което точно под лампата показа дефицити, това е от лампата идва му малко в повече. Ако можеш смъкни само него, след като при другите нямаш проблем.
Vetrushka написа: ↑07 Апр 2021, 09:55
Според мен вдигни малко лампата, при мен също растението, което точно под лампата показа дефицити, това е от лампата идва му малко в повече. Ако можеш смъкни само него, след като при другите нямаш проблем.
След 1 час ще снимам на тъмно да ги видя...аз си мидля че 5-те са преторени с азот,имат ттънки листа и са доста твърди...
Супер са! Това под лампата май наистина показва светлинен стрес, долните му листа не жълтеят. Тези отзад изглеждат доста тъмно зелени но не знам дали е от сорта или от повечко азот. Ако тъмно зелените листа са по-твърди и сухи на пипане, значи може да се намали подаването на азот. Може да полееш обилно с чиста вода и ги изчакай да изсъхнат добре преди новата поливка. Винаги им се отразява добре една такава процедура. Жълтите връхчета на листата, често са признак за натрупване на азот в почвата. Те вече силно забавят разстежа и нуждата от азот съответно също намалява. Успех колега, добре се справяш!
Harvester написа: ↑08 Апр 2021, 11:10
Супер са! Това под лампата май наистина показва светлинен стрес, долните му листа не жълтеят. Тези отзад изглеждат доста тъмно зелени но не знам дали е от сорта или от повечко азот. Ако тъмно зелените листа са по-твърди и сухи на пипане, значи може да се намали подаването на азот. Може да полееш обилно с чиста вода и ги изчакай да изсъхнат добре преди новата поливка. Винаги им се отразява добре една такава процедура. Жълтите връхчета на листата, често са признак за натрупване на азот в почвата. Те вече силно забавят разстежа и нуждата от азот съответно също намалява. Успех колега, добре се справяш!
Уж азотни не им давам...и аз мислех да ви попитам дали е добре да им направя една поливка само с вода и най много меласа да добавя?
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!