Поливам само с вода последните 2 пъти понеже леко прекалих с азота .
Според вас кога да ги пускам да цъфтят ? След 5 6 дни го виждам аз , но моля за съвет .

Поучовечиха се малко ,но желатчето е много мъничко то дефакто тия двете по малките съм ги повдигнал на едни кашончета да са малко по близо до лампата че иначе ако я сваля ще се приближи много до големичките . Добре към края на тая седмица ги пускам вече да цъфтят . Мерси Инче!

Браво братле, справяш се отново много добре , готин и умен колега си Евала!mravkatrevoman написа: ↑30 Мар 2021, 12:22 Ден 10 12/12
600 вата ХПС
27-28 градуса при върховете
50 % влажност
Добавих 2 обдухващи(1 малък 15 вата ,и едни 30 ватов ) и почнах да пускам изкарващия вентилатор на средни оборити.
Прекарах въздуховодите да минават през култюба - с цел намаляне температурата .
В момента са на 50 см от лампата . Днес малко ги окастрих , но след фотосесията. Аз понеже две седмици не бях писал и сега малко повечко снимки ама нали си е мой дневника хахах![]()
l.a.peyote kush-a и голямото блубери си вървят перфектно желата и малкото бери - бавно ,но славно.
Големите поливам с по 1.5-2 литра вода малките по 1-1,5 литра . храната на биобиз по схема като почти спрях да давам гроу и фиш ,че много тъмни ми се виждат ,има и малко изгаряне по листата за жалост .![]()
![]()
![]()

Мерси за съвета братле , но аз не съм обърнал внимание ако говорим за едно и също . то момчето явно незнае ,че и в блуум-а има азотец ама ко ти пука

мерси братле . при теб как са нещата , смени ли режима ?ganjalove написа: ↑31 Мар 2021, 21:33Браво братле, справяш се отново много добре , готин и умен колега си Евала!mravkatrevoman написа: ↑30 Мар 2021, 12:22 Ден 10 12/12
600 вата ХПС
27-28 градуса при върховете
50 % влажност
Добавих 2 обдухващи(1 малък 15 вата ,и едни 30 ватов ) и почнах да пускам изкарващия вентилатор на средни оборити.
Прекарах въздуховодите да минават през култюба - с цел намаляне температурата .
В момента са на 50 см от лампата . Днес малко ги окастрих , но след фотосесията. Аз понеже две седмици не бях писал и сега малко повечко снимки ама нали си е мой дневника хахах![]()
l.a.peyote kush-a и голямото блубери си вървят перфектно желата и малкото бери - бавно ,но славно.
Големите поливам с по 1.5-2 литра вода малките по 1-1,5 литра . храната на биобиз по схема като почти спрях да давам гроу и фиш ,че много тъмни ми се виждат ,има и малко изгаряне по листата за жалост .![]()
![]()
![]()