Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

second time growbox

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 773 times
Been thanked: 448 times

Ден 44 от поникване .
Поливам само с вода последните 2 пъти понеже леко прекалих с азота .
Според вас кога да ги пускам да цъфтят ? След 5 6 дни го виждам аз , но моля за съвет . :passj:
Прикачени файлове
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (3).jpg
foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (5).jpg
:roll:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Ами да,те само от пускането доооста ще израснат,така че скоро може.Мен всъщност не ми се виждат толкова оскубани,колкото описа в другата тема,екстра изглеждат от тук.:)
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

Inna написа: 16 Мар 2021, 13:51 Ами да,те само от пускането доооста ще израснат,така че скоро може.Мен всъщност не ми се виждат толкова оскубани,колкото описа в другата тема,екстра изглеждат от тук.:)
Поучовечиха се малко ,но желатчето е много мъничко то дефакто тия двете по малките съм ги повдигнал на едни кашончета да са малко по близо до лампата че иначе ако я сваля ще се приближи много до големичките . Добре към края на тая седмица ги пускам вече да цъфтят . Мерси Инче!
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

На мен лично (новобранско мнение) ми харесва да са по пръснати на страни отколкото сбити..защото вентилацията е по добра между листата и по малко засенчване има както го имам при мен..ти имаш доста повече място от мен стига лампата да ги осветява.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

Ден 10 12/12
600 вата ХПС
27-28 градуса при върховете
50 % влажност
Добавих 2 обдухващи(1 малък 15 вата ,и едни 30 ватов ) и почнах да пускам изкарващия вентилатор на средни оборити.
Прекарах въздуховодите да минават през култюба - с цел намаляне температурата .
В момента са на 50 см от лампата . Днес малко ги окастрих , но след фотосесията. Аз понеже две седмици не бях писал и сега малко повечко снимки ама нали си е мой дневника хахах :signw:
l.a.peyote kush-a и голямото блубери си вървят перфектно желата и малкото бери - бавно ,но славно.
Големите поливам с по 1.5-2 литра вода малките по 1-1,5 литра . храната на биобиз по схема като почти спрях да давам гроу и фиш ,че много тъмни ми се виждат ,има и малко изгаряне по листата за жалост . :passg: :stone: :weed4:
Прикачени файлове
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (3).jpg
foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (5).jpg
foto_no_exif (6).jpg
foto_no_exif (7).jpg
foto_no_exif (8).jpg
foto_no_exif (9).jpg
foto_no_exif (10).jpg
foto_no_exif (11).jpg
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

Sunmaster написа: 30 Мар 2021, 21:31 Правилно си спрял гроу-а... Сега увеличи bloom на макс. (4мл / литър мисля, че беше) . Успех!
Аз до днес давах по 1 мл /литър по схема е чак към края 4 мл последните 2 3 седмици.ще увеличам по-малко ,но постопенно .
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

mravkatrevoman написа: 30 Мар 2021, 12:22 Ден 10 12/12
600 вата ХПС
50 % влажност
Добавих 2 обдухващи(1 малък 15 вата ,и едни 30 ватов ) и почнах да пускам изкарващия вентилатор на средни оборити.
В момента са на 50 см от лампата . Днес малко ги окастрих , но след фотосесията. Аз понеже две седмици не бях писал и сега малко повечко снимки ама нали си е мой дневника хахах :signw:
l.a.peyote kush-a и голямото блубери си вървят перфектно желата и малкото бери - бавно ,но славно.
Големите поливам с по 1.5-2 литра вода малките по 1-1,5 литра . храната на биобиз по схема като почти спрях да давам гроу и фиш ,че много тъмни ми се виждат ,има и малко изгаряне по листата за жалост . :passg: :stone: :weed4:
Браво братле, справяш се отново много добре , готин и умен колега си Евала!
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Ако слушаш всеки .......накрая всичко ще е прежълтяло от .... до .....направи си сам преценка да не съжаляваш после.....до тук много добре!!!
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

Mezzazine написа: 01 Апр 2021, 05:37 Ако слушаш всеки .......накрая всичко ще е прежълтяло от .... до .....направи си сам преценка да не съжаляваш после.....до тук много добре!!!
Мерси за съвета братле , но аз не съм обърнал внимание ако говорим за едно и също . то момчето явно незнае ,че и в блуум-а има азотец ама ко ти пука :D . карам си по книга (схема) и това е някой път си правя експерименти ама не и 1:4 хахах това не бих го пробвал . мерси за подкрепата . мир
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

ganjalove написа: 31 Мар 2021, 21:33
mravkatrevoman написа: 30 Мар 2021, 12:22 Ден 10 12/12
600 вата ХПС
50 % влажност
Браво братле, справяш се отново много добре , готин и умен колега си Евала!
мерси братле . при теб как са нещата , смени ли режима ?
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”