Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
BuTaMuH написа: ↑26 Мар 2021, 22:00
Здравейте,
В момента е ден 18 от 12/12
Имах малко проблеми с вентилацията...влагоуловитела исмукваше влагата и искарващия е с датчик за влага...и познайте с моя акъл кой да погледне че уловитела като исмуче влагата и искарващия остава в покой и така около 2 дена почти,добре че често пуша цигари при тях и ми направи впечатление че като отворя палатката и ме удря топла вълна,в крайна сметка бяха леко оклюмали след което пренастроих нещата и се вдигнаха повечето само претореното си седи оклюмало.вчера ги полях само с вода пх 6,също така забелязвам червени дръжки (липса на фосфор) ? С какво пх е добре да поливам на този етап? Преди малко ги почистих без претореното защото много се забавих а гледх да правя процедурата до 30мин след като се събудят не зная дали е правилно.
Не бързай да корегираш липса на фосфор защото червени дръжки може да са от няколко неща. - гени, рязка промяна на температурата ( ако е било много топло и сега е по-хладно това също може да предизвика лилави/червени дръжки на листата)
Ако разклоненията ( клоните и стеблото не са лилави) аз не бих корегирал фосфор нивата.
Продължавай си по-схемата до сега поне седмица след температурната промяна която си направил.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
BuTaMuH написа: ↑26 Мар 2021, 22:00
Здравейте,
В момента е ден 18 от 12/12
Имах малко проблеми с вентилацията...влагоуловитела исмукваше влагата и искарващия е с датчик за влага...и познайте с моя акъл кой да погледне че уловитела като исмуче влагата и искарващия остава в покой и така около 2 дена почти,добре че често пуша цигари при тях и ми направи впечатление че като отворя палатката и ме удря топла вълна,в крайна сметка бяха леко оклюмали след което пренастроих нещата и се вдигнаха повечето само претореното си седи оклюмало.вчера ги полях само с вода пх 6,също така забелязвам червени дръжки (липса на фосфор) ? С какво пх е добре да поливам на този етап? Преди малко ги почистих без претореното защото много се забавих а гледх да правя процедурата до 30мин след като се събудят не зная дали е правилно.
Не бързай да корегираш липса на фосфор защото червени дръжки може да са от няколко неща. - гени, рязка промяна на температурата ( ако е било много топло и сега е по-хладно това също може да предизвика лилави/червени дръжки на листата)
Ако разклоненията ( клоните и стеблото не са лилави) аз не бих корегирал фосфор нивата.
Продължавай си по-схемата до сега поне седмица след температурната промяна която си направил.
Благодаря,като се замисля няколко дена е доста хладно и през нощния период ги бях хванал веднъж на 16 градуса.а относно червените дръжки са почти на всички растения така че не е от гена
BuTaMuH написа: ↑29 Мар 2021, 21:10
Grow вече не трябва да добавям нали?
Какво използваш?
Ползвам Дъч формулата 1-Grow 2-bloom 3-micro / growth/bloom и ензимите ги давам през поливка..същото така от две поливки насам слагам по една супена лъжица меласа за 4-5литра вода.Имам cal/mag на advanced cady и revive,мислех да слагам cady ама си викам да не ги уморя от много слаганици...сани веднъж им дадох cal/mag и това е.
BuTaMuH написа: ↑29 Мар 2021, 21:10
Grow вече не трябва да добавям нали?
Какво използваш?
Ползвам Дъч формулата 1-Grow 2-bloom 3-micro / growth/bloom и ензимите ги давам през поливка..същото така от две поливки насам слагам по една супена лъжица меласа за 4-5литра вода.Имам cal/mag на advanced cady и revive,мислех да слагам cady ама си викам да не ги уморя от много слаганици...сани веднъж им дадох cal/mag и това е.
Звучи като двете основи да се използват през целия период в различни пропорции? Каква е схемата за поливане от производителя?
#БГКоноп
Звучи като двете основи да се използват през целия период в различни пропорции? Каква е схемата за поливане от производителя?
Давам по тази схема графата за 6-та седмица на половина
Давам по тази схема графата за 6-та седмица на половина
Ако е на схемата за хранене го даваш задължително. Единственото което променяш ако искаш е количеството но трябва да е там щом е пропоръчано.
Bud Candy e чиста захар - ако даваш меласа няма смисъл от него.
#БГКоноп
advanced nut revive - изглежда много добре на пръв поглед, не съм го използвал но от това което прочетох за 5мин изглежда като хормонален продук. Аз бих го използвал през цялото време.
#БГКоноп
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!