Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Дългичък е денят 20 часа, да не цъфнат после като ги изкараш? От 18/6 малко по малка е вероятността.... Аз тези за навън ги държа макс на 16 часа през цялото време докато ги изкарам. Някои колеги изкарват и от 18/6 с успех ако не е супер рано пролетта. Но от 20/4 не знам.... Сега са бебета и може да им се наглася режима все още, ако искаш удължи малко тъмното...... Иначе всичко изглежда добре. Някое вентилаторче може да ти потрябва..... На малките трябва да гледаш да имат и влага, не само в почвата да се мокри, но и във въздуха, може да вземеш едно влагомерче малко и да гледаш да е към 50% и повече.... ...
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Vvv написа: ↑18 Мар 2021, 19:35 Днес си взех 2 крушки всяка е 2500 лумена и имам още 1 500.Мисля тях да ги сложа за старт 18 часа светло 6 тъмно 30 дена така и ги вадя на въздух имам един въпрос от бокса като ги извадя навън да не се секна смисъл трябва ли да ги оставя на терасата тя е остъклена 2 3 дена и така да ги извадя навън?![]()
Според мен изобщо не ги изваждай никъде
-
Vvv
- Градинар

- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 18 times
Накисна ги 15 часа във изворна вода и го сложих на топло в кофичките с хубава лека торф ЧКЧ кокос и перлит и им капнах малко от изворната водичка от горе. Имам един въпрос към вас приятели сложих ги в бокса. И ще ги пускам на 18 часа светло 6 тъмно сега докато не са се показали мога ли да държа лампата 24 7 и като се покажат да обърна на 18 6 или от сега да са на 18 6. Благодаря
-
Inna
- Marijuana Mom

Може, да, дори известно време докато са мънички бебета могат да бъдат на 24....
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Погледнах назад и си писал че няма да е перфектно изолиран тъмният период - това променило ли се е?Vvv написа: ↑30 Мар 2021, 18:45ДаааSofia Cannabis написа: ↑30 Мар 2021, 07:48Това подготовка за отвън ли ще е ?Vvv написа: ↑28 Мар 2021, 21:52 Накисна ги 15 часа във изворна вода и го сложих на топло в кофичките с хубава лека торф ЧКЧ кокос и перлит и им капнах малко от изворната водичка от горе. Имам един въпрос към вас приятели сложих ги в бокса. И ще ги пускам на 18 часа светло 6 тъмно сега докато не са се показали мога ли да държа лампата 24 7 и като се покажат да обърна на 18 6 или от сега да са на 18 6. Благодаря
Ако се е променило - за растения които ги подготвяш за отвън е препоръчително да са колкото може по-близо до 16 часа светло за да е максимално близо то дължината на деня когато ги изкараш.
Ако не си оправил положението - 24/0 ще е най-добрият вариан.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Vvv
- Градинар

- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 18 times
Реших тази година да от гледам 5 дами в саксии texpot. А въпроса ми е трябвало и тя да е вкопана в земята или мога и без вкопаване. Някой ако може да ми каже ще съм благодарен да знам да поръчвам ли? Благодаря
-
Inna
- Marijuana Mom

Ако са си при теб някъде под ръка може и да не да вкопани, но пак лятото е кофти слънцето да ги пече. Може да ги покриеш с нещо отстрани, .което да е свтло на цвят иначе черна саксия направо се готвят вътре...Обаче ако ще са някъде си далеч ще трябва да са вкопани според мен,иначе ще съхнат супер бързо и пак ще ги пече.
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
- Прикачени файлове
-
- foto_no_exif (23).jpg (138.57 KiB) Преглеждано 1933 пъти
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
.png)