Незнам хора обаче от мойте цветя растът
изключително бързо не мога да повярвам колкото се развиват само за 4 5 часа тези добавки които слагам към водата при поливане са много добри на истина препоръчвам ви ги. : )
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Как да се приготвим за цъфтеж?
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
Blombastica който ти е показан по горе е минералната добавка на Atami, за органично отглеждане има Bio Blombastic. При положение, че всичко ти е БИО няма смисъл от лилавия продукт!
-
Sasho
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 86 times
Ползвам тези от червеното давам седмично а това дето пише 100% натурал пише на всяко поливане и от капчиците по 2 3 капки на литър и растът с бясна скорост още не съм си взел за цъфтеж продавача в магазина ми каза пак да отида при него като ще цъфти щял да ми препопъча най доброто.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Показвай,да.Ама те ще си растат така докато не ги пуснеш да цъфтят
И от там още двойно, тройно докато покажат първи наченки на цвят. И после на каква лампа ще цъфтят? Да не станат два храста огромни, пък глави само отгоре, защото главите стават хубаво само там, където е осветено, а другото само яде надолу и става само салата.Затова хората ги чистят и разтварят, но това после ще го мислиш. Въпроса не е да са най-големи(макар че колкото по развити, толкова по добре) , ами да са като за при теб и твоето място за цъфтеж. да бъдат добре осветени,иначе добавките нямат смисъл. Този прожектор става за растеж, но растежа лесно става на всичко. Цъфтежа е по сложната част.
Така че виж при теб колко големи се събират и пак ще повторя От ПУСКАНЕТО 12/12 10 ДНИ-ДВЕ СЕДМИЦИ НЕ СПИРАТ ДА РАСТАТ УСИЛЕНО И СТАВАТ МИНИМУМ ДВОЙНИ НА РАЗМЕР!!!!! Представи си сегашния им размер двоен!
Не знам какво ти е мястото и светлината, но сметни тези неща.
Аз пък искам да попитам как мога да накарам АВТО да почне да цъфти и изобщо мога ли?Станаха прекалено големи,минах ги на 12/12 преди 10дни и още не тръгват .... 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Виж, това е интересен въпрос
От клонинги авто са ...преди да ги мина от 18/6 на 12/12 ги оставих на тъмно 24 часа....Ще пробвам това с храната ,че почна да става лудница... 120-130см. станаха направо джунгла
през светлият период е малко по-топло 33-35 и влажност 65-70 ,може ли пък от това да е?
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
Здравей на какво време са растенията, автомати съм гледал, но един път една Antsthesia на Pyramid Seeds, така и не започна да цъфти, докато не и смених режима.
Какви са сортовете и коя е банката на растенията?
.png)