Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Inna написа: 10 Мар 2021, 09:43 Много е. Страхотни глави, но ще ги продават куките. Това няма филтър, който да скрие такова нещо. Не мисля, че е нужен донос дори. По-добре на няколко места по малко...Най добре да позволят на хората да си отглеждат сами някаква бройка. Вместо това постоянно бастисване на ресурси и вложения!Във всяко село ще разкриват "нарко-оранжерии" и ще ги бастисват и така безкрай, това ли е плана на МВР?!! ! И ще хванат всички и ще свърши?!!!! 🤣То тепърва се почва😁
Карбоновите филтри са добри докато са нови. Не минават миризми, но филтъра си има капацитет, който намалява, задръства се, пропуска по-малко въздух и пак няма миризми след него.

ПС: Нарко-лаборатории.... как добре звучи, като за новините.... Били заловили "специални", незаконни торове....все едно оцетен анхидрид са намерили. А! И оборудването и то не е законно! Сигурно от него може да си сглобиш огнестрлно оръжие да си пазиш "лабораторията", когато не рабити по предназначение... Нямам думи!
completely mad
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

А да, за оборудването се чудех изземат ли го?!Като доказателства, а?! Можеш ли да си го получиш или адвоката ти да го изиска след делото? Защото не е незаконно и не е евтино! Да заявиш, желая да си получа лампите, филтрите и цялото оборудване. Тъй като е законно поръчано и заплатено и се продава свободно. Може да искам след като изляза да си го ползвам за друго, както каза не са оръжия......
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар

По закон иззетите доказателства, ако не се постанови конфискация мже да си търсиш, ама по добре една студена вода от колко пак да им се навираш, щот ша та сготвят.
completely mad
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар

Браво на Мексиканците! И те легализираха билката.
completely mad
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

PhenyoM- написа: 11 Мар 2021, 01:06
Тоест не гледат колко ток се изхарчва за месец , така ли ? Ами ако сложиш 15 - 20 дори 30 лампи ?
Питам , защото не съм запознат точно по този въпрос и ми е интересно как стоят нещата с тока
А моето лично мнение е ,че хората, които ги хващат (голяма част) са със минали престъпления и са известни на полицаите.
Почти всяка статия , която е свързана с наркооранжерия , винаги по "сигнал" ги хващат, Това лично за мене си е смешно.
Мисля, че ясно съм се изразил, не знам защо наново питаш.

Може и да не са с регистрация в полицията. Просто гледаш в двора, минава някой, вижда растенията и звъни в полицията. Гледаш в къща, минава някой, надушва канабис и звъни в полицията. И още десетки подобни въможности има, трябва да си внимателен. Преди време гледах едно видео за градче в САЩ, където почти всички се занимавали с гледане на канабис и една вика като ходим до магазина от време на време виждаме някой от жителите да е с залепено на гърба листо от канабис. :D
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Ми така като гледам оборудването е за Към 20 може и повече хиляди лева.....контролер и....рефлектори от хубавите.....профи иначе.ноо
Някъде по веригата е станало издънка....шпионите не спят....само с доноси се работи и с феисбук хахахааах
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

На мястото на всяка ще има по още 10 хахахахаХидра! Тепърва се започва,полицията няма шанс,ами по-добре да урегулират нещата законово,и само масовите призводители без разрешително да ги глобяват доста. Затвори и такива глупости,дела,това е отживелица,да не говорим,че нищо не се печели,само се разходват ресурси!Мои ресурси и на всички,които работим за да крепим пенсии и данъци и на тези заплатите!!!!!А пък тези с такива градини извинявам се,ама трябва да плащат някакви данъци на тия продажби,хайде сега......
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Yogotti написа: 18 Мар 2021, 21:47 Моля за съвет знам, че не е може би тука от marshydro. Com ili. Eu да поръчам
Тук другите да те ориентират, аз поръчах през банера на сайта.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Публикувай отговор