Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
Гледала съм му и други, пак покрай теб мисля. Много обичам умни мъже!!!!!! Да ми обясняват неща(та)
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1007 times
Видяхте ли новината за най-новата хваната "нарко-оранжерия"? Точно преди бране някой го е наклеветил, егати! Такива огромни глави не се виждат често.
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1506 times
- Been thanked: 1257 times
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 768 times
- Been thanked: 443 times
В една от статиите които прочетох пишеше че са получили сигнал че се отглежда в къщата - или е някои "авер" или е някой съсед според мен .

-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Тъкмо щях да попитам коя от всички, и прочетох. Много взеха да думкат оранжерии или както те им викат "нарколаборатории"
Колкото до залавянето на пратки с тежки наркотици аз си спомням едни 300кила кафяво от Варна от преди 3 седмици , които на снимката изглеждаха като 3-4тона, но няма значение......То положението е такова-" Шефе, намерих 20 000 лева., - 10 000 ли?, Да, 5000.".
Така като кажат получен бе сигнал
Ето и видео:
https://news.bg/crime/razbiha-moderna-n ... hipka.html
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1007 times
В България този метод не се използва, всичко става чрез донос, явно пича някъде е сбъркал.
.png)