Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Ayahuasca at home

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
Аватар
braZdi
Градинар
Градинар
Has thanked: 17 times
Been thanked: 41 times

Здравейте,

Преди около година се сдобих с 2те съставки за направата на Аяуаска:
Chacruna - Psychotria Viridis - 50g
Red Vine - Banisteriopsis Caapi - 100g

Някой готвил ли ги е досега и каква част от едното и от другото се варят? В нета намирам информация само за зелена маса, но не и грамаж на dry leaves?

Също и дали бихте пробвали консумацията и в домашни условия? Гъби си ям сам в къщи, но за това малко се колебая :roll:
Shmit
Been thanked: 1 time

Не брат.
Отиди на церемония.
Съставките подари на Шамана за да не ходят зян.
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

Има инфо точно за това колкото искаш ;)
Аватар
braZdi
Градинар
Градинар

ходих преди 2 години, сега май месец ще идва пак шаман и мисля да ходя, въпроса е тоя материал да го оползотворя някак си, дори на Чанга ако успея да го направя ще съм благодарен ;)
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

А как установявате дали този човек е действително шаман?!От там ли идва, от Амазонските гори?! Виждам широк мегдан за измами иначе.... Плаща ли се?
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар

Братле,не искам да те плаша,но знам за потвърдени мозъчни преебавки с капи и инхибитори. Аз лично не бих рискувал. Имай го впредвид.
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар

с други ПАВ*
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Познавах човек който замръзна на една поляна след като беше си приготвил отвара от кактус някакъв.....не съм запознат какъв точно!!!!?намериха го дни след това😥
Аватар
braZdi
Градинар
Градинар

Inna написа: 29 Мар 2021, 15:27 А как установявате дали този човек е действително шаман?!От там ли идва, от Амазонските гори?! Виждам широк мегдан за измами иначе.... Плаща ли се?
Да, идват от Перу най често и правят двудневни ритрийти, около 150 евро е на вечер, нейтив американс ;) Шамана при който бях си има хийлинг център в перу https://plantadivina.com/
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”