Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Don Marijuan's homegrown

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2134 times
Been thanked: 3769 times

renesanz написа: 12 Фев 2021, 14:06 Какви са тези лъчи където се виждат на снимките. Доколкото си спомням ако не се лъжа беше с някакви малки лампички много на брой :roll:
Не колегата е с 250 HPS, за мен както каза в по горен пост са условията + храненето. За мен в бокса му няма никаква влага и това е един от проблемите, за мен няма и вентилация, не се следят температури и влага, защото нищо не казва за тях. Видях, че в горния ъгъл има някаква вата от филтър, ама нищо повече не знам :)
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 806 times

Diy филтър с carbon от зоомагазина.Много грозен,ама върши работа.12 v pc fan-доста яко духа всъщност.Даже ползвам стените за рикошет.Изкарващ вентилатор-канален 150 m3\h.Изкарва в стаята(неотопляема).Часовникът не е верен(само той).P.S.Сега-ще сравняваме 250w hps със слънцето ли ?Really ?
Прикачени файлове
12022021372 - Copy.jpg
12022021371 - Copy.jpg
12022021370 - Copy.jpg
12022021369 - Copy.jpg
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

Тези неща ползвам-отвореният плик е с чкч(местно).Плюс още едно,на което нямам опаковка сега,"жива земя" се казва.Еми тия работи си бъркам аз и това ми е средата...И въобще повечето,ако не и всичко,вече съм го казвал.За в бъдеще няма да се повтарям.
Прикачени файлове
12022021376 - Copy.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2134 times
Been thanked: 3769 times

Това, което е "жива земя" е също чкч, аз имам по две шепи в саксия от него. В торта от червей има най - вече азот, не е много подходящо за фазата на цъфтене да се добавя. След, като гледаш органично, трябва да поддържаш живота в почвата, а само с тези неща не се получава. Беше споменал за Гуано класик на гуано дифф, то също е само за вегетативната фаза, защото в него нямаш калии. От нещата, които избори никъде не видях да има нещо което да ти пълни главите, демек Калии, това е най - важния елемент заедно с фосфора. Давай им меласа нищо, че си накрая и ще видиш, че дори и сега ще има разлика в цветята. Тя е нещо, което е сравнително достъпно, но върши много добра работа. Почти всички фирми за торове, течните им варианти са точно на базата на меласа, но просто с друг етикет и цена.
Трябвало е да вземеш от другото им Bad Guano Bloom, там са добавили захарно цвекло, за да има и калии, а от цвеклото се добива точно меласата.

Don Marijuan написа: 12 Фев 2021, 17:53 За в бъдеще няма да се повтарям.
Ами тогава да затрием форума, ако всеки каже така, какво правим на въпросите, които задават новите хора, които вече са зададени и то не един път? Аз питам не заради моя кеф, а ако може да ти се помогне, не го правя за мен. Това е, което имам да кажа, повече няма да пиша в твой дневници, успех.
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1513 times
Been thanked: 860 times

Don Marijuan написа: 12 Фев 2021, 17:53 Тези неща ползвам-отвореният плик е с чкч(местно).Плюс още едно,на което нямам опаковка сега,"жива земя" се казва.Еми тия работи си бъркам аз и това ми е средата...И въобще повечето,ако не и всичко,вече съм го казвал.За в бъдеще няма да се повтарям.
Приятел всички сме тук поради една причина (да се учим).Аз съм пълен новобранец и грам нищо не разбирам и си го признавам няма нищо срамно в това,ако излъжа че много разбирам нали ще бъде за моя сметка всички ще си мислят, че знам и няма да ми помагат.Опитните градинари в този форум са много точни и винаги откликват за съвет и да ни опътят...просто трябва да се всулшваме в тях и мисля, че заслужават уважение!

ПС
Аз мисля че имаш друг проблем,според мен някой е започнал да те учи но не те е донаучил и в момента не приемаш съвети от други хора защото си мислиш,че знаеш всичко.Всички искаме да имаме хубави постижения и трябва да се вслушваме в по опитните.
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

Vetrushka написа: 12 Фев 2021, 19:09 Това, което е "жива земя" е също чкч, аз имам по две шепи в саксия от него. В торта от червей има най - вече азот, не е много подходящо за фазата на цъфтене да се добавя. След, като гледаш органично, трябва да поддържаш живота в почвата, а само с тези неща не се получава. Беше споменал за Гуано класик на гуано дифф, то също е само за вегетативната фаза, защото в него нямаш калии. От нещата, които избори никъде не видях да има нещо което да ти пълни главите, демек Калии, това е най - важния елемент заедно с фосфора. Давай им меласа нищо, че си накрая и ще видиш, че дори и сега ще има разлика в цветята. Тя е нещо, което е сравнително достъпно, но върши много добра работа. Почти всички фирми за торове, течните им варианти са точно на базата на меласа, но просто с друг етикет и цена.
Трябвало е да вземеш от другото им Bad Guano Bloom, там са добавили захарно цвекло, за да има и калии, а от цвеклото се добива точно меласата.

Don Marijuan написа: 12 Фев 2021, 17:53 За в бъдеще няма да се повтарям.
Ами тогава да затрием форума, ако всеки каже така, какво правим на въпросите, които задават новите хора, които вече са зададени и то не един път? Аз питам не заради моя кеф, а ако може да ти се помогне, не го правя за мен. Това е, което имам да кажа, повече няма да пиша в твой дневници, успех.
Айде сега върни назад и виж колко пъти съм споменал за калий и меласа...Това,че ти не виждаш нещо,не означава,че го няма...Exactly like this GOD thing...
Прикачени файлове
12022021378 - Copy.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

Don Marijuan написа: 12 Фев 2021, 23:33 Айде сега върни назад и виж колко пъти съм споменал за калий и меласа...Това,че ти не виждаш нещо,не означава,че го няма...Exactly like this GOD thing...

Critical thinking is the intellectually disciplined process of actively and skillfully conceptualizing, applying, analyzing, synthesizing, and/or evaluating information gathered from, or generated by, observation, experience, reflection, reasoning, or communication, as a guide to belief and action.

Досега все цитираше някой - кажи ти какво мислиш ?

Това че имаш определен продук не означава че го използваш правилно и това е едно от нещата с което се опитваме да ти помогнем. И, НЕ, хората тук не те нападат а просто искат да помогнат на дефицитните растения които показваш.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

11 седмици.Още няколко дни за OE,може би дори цяла седмица.За KA5H още поне две седмици.
Прикачени файлове
19022021386 - Copy.jpg
19022021383 - Copy.jpg
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

12 седмици.
Прикачени файлове
26022021388 - Copy.jpg
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

OE ги резнах.След като стане и KA5H,ще се занимавам с ето тези-KA5H клонинг в ревегетация и Panama(Ace seeds).Те са под три 9w 806lm 4000k led крушки и на слънце,когато има.Постепенно с развитието им ще прибавям още крушки.
Прикачени файлове
27022021391 - Copy.jpg
27022021394 - Copy.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”