Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Golden Teachers/Златни Учители

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

На твое място бих разкарал всичко,тотално изчистване с белина и спирт на ВСИЧКО с което боравиш,както и на помещението което гледаш.
Колко си сигурен в генетиката която имаш?
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар

Аз още си чакам ракетата,първото нещо което ще направя е да си поиграя с агар ;) Защо не пробваш и ти агар? ;)
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4006 times
Been thanked: 4813 times

Stoqnt.0 написа: 11 Фев 2021, 12:17 Имам два вида буркани едните са по 250 другите по 500 мл при първия ми опит два от бурканите по 250 мл се развиха напълно но ги съсипах в опита си за monotub просто мухляса кутията с чкч някаква сиво Бяла плесен а за обмен на газове правя една дупка и леко я запълвам с памук пък и капачките не ги затягам плътно незнам дали светлината оказва някакво влияние но един от бурканите който го бях отписал понеже миришеше на вкиснало го оставих в стаята на дневна светлина и той взе че се разви тортата е почти посиняла но разтът по три четири гъбки от които поне успявам да взема малко спори за следващ опит а последните буркани които заразих вече са на около 25 дни от заразяването и са наполовина с мицел не са вкиснали все още и няма следи от замърсяване и незнам какво да ги правя честно казано
Как стерилизираш бурканите?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Stoqnt.0
Градинар
Градинар
Been thanked: 4 times

Варя ги в тенджера с вода около половин час
psihonavta
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 17 times

О много малко.. под налягане аз ги варя поне 2 часа. Ама на ето 5ти ден още няма и следа от мицел (мухъл също). Отдавам го на по-ниските температури сутрин. Иначе този път стерилизирах и бурканите, спринцовките.. чашки инструменти и алабала всичко увито в фолио за час пак под налягане. Дано да тръгнат. Чакайте ъпдейт. Ако пак не станат значи отпечатъците не съм ги направил като хората и са се заразили.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Stoqnt.0 написа: 12 Фев 2021, 10:05 Варя ги в тенджера с вода около половин час
Малко е дори и за тенджера под налягане.
#БГКоноп
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Исках да взема само един вид, но като виждате не се получи.

Ще направя mono tub и ще ви държа в течение. Засега планувам да е един вид само и като приключи ще сложа следващия. Бурканите с царевица издържат известно време не бързам за никъде.
Прикачени файлове
C8B1C367-0E3A-4E35-B7B8-B79AE2A0BE67.jpeg
BC60D9DB-D003-48CB-9817-D13957021440.jpeg
BFBC568E-311C-4B2E-AB9A-E6DE3A4FE6E2.jpeg
774A5639-4146-4549-9C0A-D781B0003471.jpeg
#БГКоноп
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар

Леле майко, много добър избор ;)

Аз съм се насочил към P. Nat x Jack frost ;)
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар

Sofia много искам да пробвам пуканки, обаче тука е скъпа тая царевица. Свикнах на ръж, пък и fun-гите го харесват.
12-18 часа накисване, варене 15-20 мин. , сушене и буркани. PC 2h30min. Пробвах просо, ама с него нещо не ми се получи.
Мъча 3ти тъб gt, и много ми писна :) Имам LC cambodian, ще го пробвам него и мексикан ;)
Чакам един подарък WR и P.Nat x JF ;)
TGP_potency_test-1.pdf_Page_0 (1).jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Focktor написа: 04 Дек 2022, 19:47 Sofia много искам да пробвам пуканки, обаче тука е скъпа тая царевица. Свикнах на ръж, пък и fun-гите го харесват.
12-18 часа накисване, варене 15-20 мин. , сушене и буркани. PC 2h30min. Пробвах просо, ама с него нещо не ми се получи.
Мъча 3ти тъб gt, и много ми писна :) Имам LC cambodian, ще го пробвам него и мексикан ;)
Чакам един подарък WR и P.Nat x JF ;)

TGP_potency_test-1.pdf_Page_0 (1).jpg
Тези буркани аз ги взех готови и сега гледах дневника да си припомня как се прави че бях забравил.

Вземи един килограм и в малки бурканчета става добре. после като я използваш за монотъб сложи по-малко. Става малко по-бавно но е доста стабилно - от моя малък опит не се хващат болести.

Сега заредих две кутийки с вемикулит и брашно от овес + царевицата с Jack Frost.

Днес стерилизирах още от същотo и ще направя една голяма кутия с Yeti.

Аз имах голяма разлика в силата когато използвах чкч, но сега нямам а искам да ги сложа да се развиват.

Другата седмица ще взема чкч и работя върху намирането на конска тор.

В момента имам достъп до неограничено количество готов мицел и мисля да се фокусирам на fruiting.

Моя приятел има опит от работа в лаборатория и е доста по-добър в работата в чиста среда и selecting от агар. Също е сложил liquid culture in sugar syrup които изглежда супер, от месец някъде стой и няма болести в него.
#БГКоноп
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”