Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

BioBizz -> BioBloom + BioGrow

Всичко останало
Семена марихуана
Creepy-Mosquito
Градинар
Градинар
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times

Колеги, имам въпросче относно схемата за торене. В сайта им я има под всеки продукт от 1 до 12 Седмица от кое колко се дава. Интересно ми е първо защо са на 2 реда( да вземем на предвид Bio Grow -> на първия ред са по 1ml/литър вода , а на втория са по 2 3 и 4) . Да нямат предвид в рамките на 1 седмица да полеем първо с 1мл/л и към края на седмицата втора поливка с 3 или 4 мл. в зависимост от коя седмица е ? Или просто да си изберем с по-малко или повече ?

Другия ми въпрос е защо BioGrow го дават да се използва и през цъфтежа, дори и към края вече ? Той не е ли с по-високо съдържание на азот, а тогава растенията не се нуждаят толкова от него ?

Последно BioGrow и BioBloom подходящи ли са за отглеждане Outdoor (без значение автомати или др.)
Да кажем за автомати директно в почвата ще има ли добър ефект и отново автомати навън, но в саксии ?
Може би дъжда ще е лек проблем за Outdoor и реално може да го измие ?
Интересно ми е и Outdoor при по-силен дъжд и автомати в саксии, няма ли да имат проблем (да кажем ако вали цял ден ) ?
:passg: :passg: :hookah:
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

Здравей, редовете са 2 в зависимост каква почва ползваш, това си е обяснено много добре на таблицата. Дали е Light Mix или All Mix, 2-рата е по- сериозно обогатена и затова нуждите от храна са по- малко. За въпроса с Bio Grow, можеш и сам да си отговориш. Нали му има NPK-то на лицето на бутилката, не ти ли прави впечатление, че калия е най много от 3-те основни елемента ?
biobizz-bio-grow.jpg
biobizz-bio-grow.jpg (18.28 KiB) Преглеждано 3268 пъти
Creepy-Mosquito
Градинар
Градинар

А да те попитам само и нещо за Кристалон Кафяв и Син. Удачна ли е комбинацията през вегетацията само син и след 15 август за цъфтежа кафяв ?
Говоря за YaraTera Kristalon конкретно, по колко гр./ литър вода е дозата за синия и кафявия ? Говоря за след първите 30 дни със син и след това за цъфтежа кафяв.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Избери си по- кой начин искаш да гледаш, органично или с минерални торове. Не е за препоръчване, да се комбинират двата метода, не заради друго, но просто се губи смисъла от органиката. Ако си направиш хубави дупки и ги напълниш с оборски тор, чкч, торф, кокос и ползваш само органични торове с всяка изминала година почвата ще става по- добра и ще ти трябват по- малко неща. Докато минералното торене разваля почвения баланс, торовете се отмиват и отиват в подпочвените води. Тук има информация за кристалона, прочети, но аз съвет не мога да ти дам, защото не ползвам този начин на отглеждане.

viewtopic.php?f=9&t=7&p=23&hilit=%D0%9A ... %D0%BD#p23
Creepy-Mosquito
Градинар
Градинар

Всичко е за теста :) Абсурд да ги смеся двете. Имам набавен ЧКЧ + Оборска тор. Идеята ми е : 40л. чкч + 30л. оборска + около 10-15л. почва от мястото + Перлит(Колко да сложа, гледа ги продават в разфасовки от 5л.)

Искам да добавя и кокос, но можеш ли да ме насочиш от къде да закупя и колко да добавя за горната комбинация, че не мога да се ориентирам :hookah: Благодарско!

Ако добавя и Guanokalong, по-добре ли ще е или ще стане много токсично ?
Gogo
Градинар
Градинар
Has thanked: 8 times
Been thanked: 27 times

Колеги,искам да попитам за автоматищите. Не е ли по добре за щъвтежа дасе вземе някакъв бустер с нкп 0.14.15.например. Които се дава последния месещ на щъвтежа,тои периода на автомата е 45 дни щъвтеж,според мен това е по удачния вариянт а според вас?
Pazuzo
Градинар
Градинар
Has thanked: 29 times
Been thanked: 82 times

В таблицата на BioGrow освен концентрацията за разреждане не пише колко пъти се полива седмично с него, или се дава всеки ден? Някой може ли да ме светне ?
Аватар
liam howlett
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 13 times
Been thanked: 4 times

Vetrushka написа: 25 Апр 2019, 12:14 Избери си по- кой начин искаш да гледаш, органично или с минерални торове. Не е за препоръчване, да се комбинират двата метода, не заради друго, но просто се губи смисъла от органиката. Ако си направиш хубави дупки и ги напълниш с оборски тор, чкч, торф, кокос и ползваш само органични торове с всяка изминала година почвата ще става по- добра и ще ти трябват по- малко неща. Докато минералното торене разваля почвения баланс, торовете се отмиват и отиват в подпочвените води. Тук има информация за кристалона, прочети, но аз съвет не мога да ти дам, защото не ползвам този начин на отглеждане.

А за цъфтеж какъв естествен и био продукт е богат на фосфор и калий. Питам за нещо което не се купува от магазина и интернет,а го има в природата т.е. био ?
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

liam howlett написа: 09 Юни 2019, 21:39
Vetrushka написа: 25 Апр 2019, 12:14 Избери си по- кой начин искаш да гледаш, органично или с минерални торове. Не е за препоръчване, да се комбинират двата метода, не заради друго, но просто се губи смисъла от органиката. Ако си направиш хубави дупки и ги напълниш с оборски тор, чкч, торф, кокос и ползваш само органични торове с всяка изминала година почвата ще става по- добра и ще ти трябват по- малко неща. Докато минералното торене разваля почвения баланс, торовете се отмиват и отиват в подпочвените води. Тук има информация за кристалона, прочети, но аз съвет не мога да ти дам, защото не ползвам този начин на отглеждане.

А за цъфтеж какъв естествен и био продукт е богат на фосфор и калий. Питам за нещо което не се купува от магазина и интернет,а го има в природата т.е. био ?
Ина, по може да ти е полезна, аз ползвам Guano от прилепи, но купувано.
Аватар
liam howlett
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 13 times
Been thanked: 4 times

Питам защото аз не съм купувал никога даже и почва,всичко си ми е био от село и цветята ми винаги са били идеални,но дойде ли време за цъфтеж съм на кафяв и жълт кристалон + меласа.
Публикувай отговор