Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

Inna написа: 05 Фев 2021, 10:35 Интересно каква е историята към тази снимка? Какво ги е накарало да се съберат толкова куки? Може би го разпитват как поддържа фигура? 😆Защото като ги гледам тях...... 😁
Историята е ,че го чакат да му омръзне и да му свърши power-a и да си тръгне. :passj: а той човека тепърва почва да зарежда :passj:.......горките хора.
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

firstcitizen написа: 05 Фев 2021, 03:09
Criminal написа: 04 Фев 2021, 18:58 Хелоу приятели абе разглеждам сортовете на Humboldt и 2-3 сорта ми допаднаха ама ги няма в наличност в seedsman някой знае ли дали зареждат от тях или са спряли защото четох някъде тук че някой бил поръчвал чрез seedsman семена на Humboldt?
Гледал съм сортове на Humboldt Seed Organization точно поръчани от Seedsman, но беше отдавна. Най-вероятно няма налични и за това ги няма. От Seedsman пазаруват много хора от целият Свят и семената им са много пресни и за това определени сортове или банки със семена се дебнат, кога са налични, защото се изчерпват, като топъл хляб (явно и сортовете са хубави :D ) При мен редовно се случваше, че като има наличност аз нямам пари, като имам пари са изчерпани семената. Накрая успях да заделя пари за семена и ги издебнах, като са налични :D

Интересна снимка, която няма общо с коментара ти, просто я споделям, като спам :D
Bave-min.jpg
Ясно братле аз си мислих да не е нещо заради ковид Humboldt да не изпращат семена никъде но може и да нямат налични и да заредят пак.
Ти остана ли доволен от Humboldt?
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

Здравейте тази почва става ли за разсада? Пише че става но за всеки случай да се допитам.
Прикачени файлове
0065B023-EB52-4B07-B8A2-3F0BF4883C77.jpeg
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Inna написа: 05 Фев 2021, 10:35 Интересно каква е историята към тази снимка? Какво ги е накарало да се съберат толкова куки? Може би го разпитват как поддържа фигура? 😆Защото като ги гледам тях...... 😁
Ковид истерия.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

kot написа: 05 Фев 2021, 21:55
Ковид истерия.
Да, точно заради ковд мерките. Историята на снимката е че това се случва (не в Бългаия) в периода когато беше забранено да ходиш по планината и плажовете заади ковид мерките, както тук. Човека е седнал да Медитира .Полицайте реагират грешно и правят струпване, което е по-голям шанса от зараза.Можеше да отиди само 1 полицай да говори с този опасен престъпник. Ясно ви е че са искали да го спасят, като го глобят :D

Видимо си личи, че Той и Те имат различен начин на живот. Визуално си личи, че сужителите на реда са консуматори и че не поддържат форма и не извършват тежка физическата работа.

https://www.youtube.com/watch?v=eYft44ZQmGs
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

kot написа: 05 Фев 2021, 21:55
Ковид истерия.
Да бе, вярно, аз помислих, че ще го джобат😆Такъв хипар..... 😃
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Criminal написа: 05 Фев 2021, 17:30 Здравейте тази почва става ли за разсада? Пише че става но за всеки случай да се допитам.
От къде я купи? Ползвал съм подобна , ОБАЧЕ си я омесих с чкч, агроперлит , зеолит и торф. Като гледам как са сложили перлит като за Бог да прости:), и като не знам съотношенията на останалите съставки, не бих я ползвал самостоятелно.....а
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Тия борови кори и тези торове са ми съмнителни малко. Това е от тези, които седят влажни. Първо може да видиш ако самия пакет в магазина е твърде тежък, значи е влагозадържаща и се сбива и не преминава много въздух. Като вдигнеш дори голям пакет не би трябвало да е много тежък..... Оглеждай смеските за рози, те горе долу добре стават без доразмесване..... Аз също всичко дооправям после по като за марихуана да е👌😃Ако прецениш и я купиш, намокри малко от нея в едно легенче и си направи опити, стисни я мокра с ръка и виж дали е джвакаща и дали се сбива.Ако много седи влажна още много перлит поне, както каза Джосепа, защото винаги си е за бог да прости задължително😆Както и като пише зеолит с лупа трябва да търся едно, две парченца хахаМоже и някой по чист торфен субстрат да се размеси ако е от тежките, но като цяло твжките почви ги избягвам.....Торфчета някои, те всички малко или много стават. Не взимай баш от най ефрините големи пакети, нещо средна цена и отзад се гледа трябва да пуше пх и тн. Защото има кисели почви специализирани, на нас ни трябва нещо средно..............
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Inna написа: 06 Фев 2021, 16:04 Тия борови кори и тези торове са ми съмнителни малко. Това е от тези, които седят влажни. Първо може да видиш ако самия пакет в магазина е твърде тежък, значи е влагозадържаща и се сбива и не преминава много въздух. Като вдигнеш дори голям пакет не би трябвало да е много тежък..... Оглеждай смеските за рози, те горе долу добре стават без доразмесване..... Аз също всичко дооправям после по като за марихуана да е👌😃Ако прецениш и я купиш, намокри малко от нея в едно легенче и си направи опити, стисни я мокра с ръка и виж дали е джвакаща и дали се сбива.Ако много седи влажна още много перлит поне, както каза Джосепа, защото винаги си е за бог да прости задължително😆Както и като пише зеолит с лупа трябва да търся едно, две парченца хахаМоже и някой по чист торфен субстрат да се размеси ако е от тежките, но като цяло твжките почви ги избягвам.....Торфчета някои, те всички малко или много стават. Не взимай баш от най ефрините големи пакети, нещо средна цена и отзад се гледа трябва да пуше пх и тн. Защото има кисели почви специализирани, на нас ни трябва нещо средно..............
Тази година мисля изобщо да не купувам като горепосочената почва, а да си мешам направо торф, чкч, перлит , зеолит и малко вермикулит...
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Публикувай отговор