Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Историята е ,че го чакат да му омръзне и да му свърши power-a и да си тръгне.
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
Ясно братле аз си мислих да не е нещо заради ковид Humboldt да не изпращат семена никъде но може и да нямат налични и да заредят пак.firstcitizen написа: ↑05 Фев 2021, 03:09Гледал съм сортове на Humboldt Seed Organization точно поръчани от Seedsman, но беше отдавна. Най-вероятно няма налични и за това ги няма. От Seedsman пазаруват много хора от целият Свят и семената им са много пресни и за това определени сортове или банки със семена се дебнат, кога са налични, защото се изчерпват, като топъл хляб (явно и сортовете са хубави) При мен редовно се случваше, че като има наличност аз нямам пари, като имам пари са изчерпани семената. Накрая успях да заделя пари за семена и ги издебнах, като са налични
![]()
Интересна снимка, която няма общо с коментара ти, просто я споделям, като спам![]()
Bave-min.jpg
Ти остана ли доволен от Humboldt?
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Да, точно заради ковд мерките. Историята на снимката е че това се случва (не в Бългаия) в периода когато беше забранено да ходиш по планината и плажовете заади ковид мерките, както тук. Човека е седнал да Медитира .Полицайте реагират грешно и правят струпване, което е по-голям шанса от зараза.Можеше да отиди само 1 полицай да говори с този опасен престъпник. Ясно ви е че са искали да го спасят, като го глобят
Видимо си личи, че Той и Те имат различен начин на живот. Визуално си личи, че сужителите на реда са консуматори и че не поддържат форма и не извършват тежка физическата работа.
https://www.youtube.com/watch?v=eYft44ZQmGs
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Да бе, вярно, аз помислих, че ще го джобат
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
От къде я купи? Ползвал съм подобна , ОБАЧЕ си я омесих с чкч, агроперлит , зеолит и торф. Като гледам как са сложили перлит като за Бог да прости:), и като не знам съотношенията на останалите съставки, не бих я ползвал самостоятелно.....а
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Тия борови кори и тези торове са ми съмнителни малко. Това е от тези, които седят влажни. Първо може да видиш ако самия пакет в магазина е твърде тежък, значи е влагозадържаща и се сбива и не преминава много въздух. Като вдигнеш дори голям пакет не би трябвало да е много тежък..... Оглеждай смеските за рози, те горе долу добре стават без доразмесване..... Аз също всичко дооправям после по като за марихуана да е
Ако прецениш и я купиш, намокри малко от нея в едно легенче и си направи опити, стисни я мокра с ръка и виж дали е джвакаща и дали се сбива.Ако много седи влажна още много перлит поне, както каза Джосепа, защото винаги си е за бог да прости задължително
Както и като пише зеолит с лупа трябва да търся едно, две парченца хахаМоже и някой по чист торфен субстрат да се размеси ако е от тежките, но като цяло твжките почви ги избягвам.....Торфчета някои, те всички малко или много стават. Не взимай баш от най ефрините големи пакети, нещо средна цена и отзад се гледа трябва да пуше пх и тн. Защото има кисели почви специализирани, на нас ни трябва нещо средно..............
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Тази година мисля изобщо да не купувам като горепосочената почва, а да си мешам направо торф, чкч, перлит , зеолит и малко вермикулит...Inna написа: ↑06 Фев 2021, 16:04 Тия борови кори и тези торове са ми съмнителни малко. Това е от тези, които седят влажни. Първо може да видиш ако самия пакет в магазина е твърде тежък, значи е влагозадържаща и се сбива и не преминава много въздух. Като вдигнеш дори голям пакет не би трябвало да е много тежък..... Оглеждай смеските за рози, те горе долу добре стават без доразмесване..... Аз също всичко дооправям после по като за марихуана да еАко прецениш и я купиш, намокри малко от нея в едно легенче и си направи опити, стисни я мокра с ръка и виж дали е джвакаща и дали се сбива.Ако много седи влажна още много перлит поне, както каза Джосепа, защото винаги си е за бог да прости задължително
Както и като пише зеолит с лупа трябва да търся едно, две парченца хахаМоже и някой по чист торфен субстрат да се размеси ако е от тежките, но като цяло твжките почви ги избягвам.....Торфчета някои, те всички малко или много стават. Не взимай баш от най ефрините големи пакети, нещо средна цена и отзад се гледа трябва да пуше пх и тн. Защото има кисели почви специализирани, на нас ни трябва нещо средно..............
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
.png)