Criminal написа: ↑29 Яну 2021, 18:10
firstcitizen написа: ↑29 Яну 2021, 13:08
Criminal написа: ↑27 Яну 2021, 07:08
Ти не си ли админ тук защото така си мислих?
Аз съм никой. А ти какъв си?
Мой човек ако съм те засегнал с това че те нарекох админ ще ти обясня по-подробно защо го направих!!!!!!!!!! Доло където пише нов градинар,градинар, и баш градинар под никовете на потребителите на теб,на още няколко момчета и на Inna пише различно от това на другите потребители във форума това ме накара да си мисля че си един от основателите на този форум и си админ тук и се държа с уважение към теб и към всички останали но щом не си ще те наричам както си поискам и това е!
А за въпроса ти Аз какъв съм ще ти отговоря че и аз както ти и както всички хора на света сме никой пред 50 стотинки! Дано си ме разбрал какво имам на предвид и въпреки че ме ядоса със “сопкането” ти към мен ти се извинявам за това че те нарекох “админ” ! Няма да се повтори!
Criminal не си ме засегнал, но виждам, че ти си се засегнал и си ядоса, но не съм целял да те засегна

При писане понякога човек остава с неправилна интерпретация, защото я няма емоцията и мимиката, но това зависи и от вътрешната нагласа на четящия. Ти защо не си на кеф?

Нищо не разбирам от администратиране и ето защо не може да бъда наричан админ, но ме наричай както искаш. На профила ми пише Буден, а не админ хах, а на другите хора пише други работи, защото всеки го е заслужил този статус по някакъв начин. Можеш и ти да опиташ да заслужиш статус, като решиш въпросника ( Application Form ).
app.php/applicationform
Също така трябва да се държиш с уважение към всеки човек.(без значние дали във форума или в живота)
Не съм съгласен, че всичко хора на Света, че не сме никой пред 50 стотинки. Дори само 1 човешки живот струва много повече... Тук съм за да ви служа. Да служа на Твореца и на другите. Ние Всички сме части от Едно цяло в Творението. По същият начин всички във форума сме част от Българското Канабис Общество и от промяната. Как да ти кажа, че не случайно съм на това място за да правя правилните неща. Например, когато поливаме корена на канабиса, тогава и листата автоматично се облагодетелстват с хранителни вещества и растеж. Така и ние трябва да сме в съзнание, че сме част от една общност ( Българската Канабис Общност) и се борим за висша цел за свобода на Конопа и за по-добро развитие на държавата ни, защото легализацията ще има положителен ефект върху живота на всички и дори върху тези хора, които не употребяват Канабис. Също така няма смисъл хора заловени с по 1 цигара да бъдат минус на данакоплатеца и да се плаща за лежането му в затвора, и да се палаща за храненето му и охраняването му. Като същите тези хора могат да са в плюс на държавата и да вкарват големи плюсове в хазната от данъци. Всеки ден сме поставени именно на този тест дали искаме да сме слуги или да сме господари. Слуга тук се има в предвид, че сме част и инструмент от нещо по-висше. Точно тази позиция и това съзнание са истински възвишени. Когато искаме да господстваме над законите на материалната енергия сме поставяни под безмилостните закони на Кармата. Тогава живот след живот търпим страдания в материалния свят. Но когато душата се обърне към Твореца и се осъзнае като вечна духовна искрица, отделена от него, възвръща това изначално присъщо за нея позиция на слуга. Под слуга имам в предвид предано служене. Директно предано служене на Абсолюта и практикувайки я аз изпитвам истинско духовно щастие, различно от мимолетното, временно щастие в материалното съществуване, което често завършва със страдание. Днес се наслаждавам, утре страдам. На това сме обречени в този илюзорен Свят, изпълнен с двойнсвености, за разлика от Духовния Свят, където те не съществуват и душата проявява своите естествени, вродени качества на вечност, знание и блаженство в пълна степен. Твореца е дал Канабиса на хората, като билка, като медицина, като храна, като дрехи и материали, а и да я употребяваме в тайнствата си.

Легализация ще има, само е въпрос на време!
https://www.youtube.com/watch?v=6QFcZohER3s