Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Fuckthesystem написа: 26 Яну 2021, 18:53 Здравейте намерих доста хубаво място за аутдор тази година аматьор съм решил съм да ми е за 1ви път сериозно но имам един въпрос на разходките доста често срещах диви зайци е винаги бях с кучето и ги гонеше но знам че тревопасните обичат много коза като деца на село пушихме с 1 авер в 1 ливадка и имаше вързано магаре точно както запалихме коза направо магарето тръгна към нас с коза съм имал същия случай само как надуши коза и веднага идва та мисля че и зайците са проблем но има ли решение?
Супер е че си се решил за аутдор. Решението е да препикаваш района, да вземаш кучето с теб да маркира и да ползваш домашни органични торове, като коприва и водорасли. Копривата и водораслите така смърдят, че ги гонят... :D

Другият вариант е да си намериш урина от вълк, която се разрежда и се пръска в района. (продава се орина от вълк) Или от лисица, защото лисичата мирише още по-силно и трайно. Но и това с домашните торове ще свърши работа. :)
Fuckthesystem
Градинар
Градинар
Has thanked: 53 times
Been thanked: 26 times

firstcitizen написа: 26 Яну 2021, 19:08
Fuckthesystem написа: 26 Яну 2021, 18:53 Здравейте намерих доста хубаво място за аутдор тази година аматьор съм решил съм да ми е за 1ви път сериозно но имам един въпрос на разходките доста често срещах диви зайци е винаги бях с кучето и ги гонеше но знам че тревопасните обичат много коза като деца на село пушихме с 1 авер в 1 ливадка и имаше вързано магаре точно както запалихме коза направо магарето тръгна към нас с коза съм имал същия случай само как надуши коза и веднага идва та мисля че и зайците са проблем но има ли решение?
Супер е че си се решил за аутдор. Решението е да препикаваш района, да вземаш кучето с теб да маркира и да ползваш домашни органични торове, като коприва и водорасли. Копривата и водораслите така смърдят, че ги гонят... :D

Другият вариант е да си намериш урина от вълк, която се разрежда и се пръска в района. (продава се орина от вълк) Или от лисица, защото лисичата мирише още по-силно и трайно. Но и това с домашните торове ще свърши работа. :)
Хаха тя винаги си е с мен на всяка разходка тъкмо и прикритие да не се усетят кво правя ако случайно ме видят разхождам си догито и тва е ама си е малко луда дано не ми разсипе проекта 😂
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Само да ви кажа seedman са голяма работа .....обърнали ми лоялни точки в евро и ми пратили семена за сумата....62 е
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

firstcitizen написа: 26 Яну 2021, 19:04
Criminal написа: 26 Яну 2021, 13:37
firstcitizen написа: 25 Яну 2021, 22:28

Няма да ти вземат парите, споко. Стоят умишлено, като хрнология ако искаш да ги поръчаш.
Аз редовно правех един номер, когато съм пред заплата, а Seedsman имат промоция точно в този момент. Приготвям си поръчката, но давах банково плащане и така ми отчита поръчката, колкото да хвана промоциите В момента в който взема заплата си плащах превода, е да една идея ми беше по-скъпо заради таксите на банковият превод, но като хвана 6-20-30 безплатни семки тия 4 лева/евро отгоре за превода съм ги избил.

Ти просто си избери 1 от поръчките и си я плати.

Ако толкова много те притеснява си направи нова регистрация и си ги плати от новата регистрация, но съм сигурен, че няма да ти вземат пари за всичките поръчки, а само за 1. За тази последната, която направиш сега или, която избереш сега.
Успех и ни дръж в течение, какво е станало.
Благодаря ти админ от тези всички поръчки съм избирал само едни и същи семена само на 1-2 са различни ще те послушам но ще направя нова поръчка и дай боже като дойдат ще кажа какво е станало! Успехи през този сезон!
Моля те не ме наричай админ, радвам се, че съм полезен докато съществувам. Благодаря ти.
Ти не си ли админ тук защото така си мислих?
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1269 times
Been thanked: 893 times

Така е наистина, животните също обичат ганджата. При мен имаше една сърничка едното растение цялото го изяде и започна второто, единия път ме гледа и не се маха, сигурно много е харесала сорта. Но се плашат от миризми, можеш да се изходиш по малка и голяма нужда наоколо и да разнесеш. Също носех коприва в шишета, за тор, много вонеше и я разлях- свърши работа за около седмица, като изветрее пак идват. Продава се вълча урина за поливане, тя е по-трайна миризма, но си е разход. Най-евтино е да избереш мястото с драки, тръни, коприва, трудно достъпно да е и за хора и за животни
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Зайците не обичат миризмата на кучешка и човешка пикня, това съм забелязала, че ги гони успешно. Така че може да пишкаш близко около тях и кучето да го водиш там. Иначе наистина могат да бъдат гадни, мен ми беше навел един цяло немалко растение и му беше белил кората🤣Намерих на друга моя градина един, ял връхчета от по ниските, и не бяга,очите му изглеждаха надрусани хахаха Аз седя и го снимам на един метър, той ме гледа, след което бавно и спокойно влезе в храстите. 🤣Chill хахаМисля че дори съзнателно ядат веъхчетата за да се замаят, не знам, но този със сигурнист изглеждаше хай😆Но с пишкането не съм виждала повече в градината.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

Здравейте прочетох в доста мнения че имало някакъв предишен форум и там имало дневници и т.н. някой може ли да ми каже как се казва защото аз знам само за този. Благодаря
Fuckthesystem
Градинар
Градинар
Has thanked: 53 times
Been thanked: 26 times

Публикувай отговор