Да може да се надяваме че го хванах по на време!
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Ми ни Хоби гроу 150w лед (2)
-
4yk4y
- Градинар

- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 474 times
Какво направих повдигнах лампата на това по преялото му дадох ензими 1мл на 1л те не вдигат EC то и им дадох кал/ маг и малко коренов стимулатор ec=0.45 на другите две им дадох меласа кал/маг коренов стимулатор ец=0,80....
То значи тоя badazz който не показва такива симптоми си цъфна вече а преялото и cream cheese се бавят...
То значи тоя badazz който не показва такива симптоми си цъфна вече а преялото и cream cheese се бавят...
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
Изглеждат ми като парнати с калий. Как е пх-то на изтичащия р-р?
completely mad
-
4yk4y
- Градинар

За съжаление няма как да измеря понеже не изтича дори и да изтече на дъното на палатката малко няма как да бръкна да го събера за да го измеря.... по принцип не го меря ПХ но тая вечер на разтвора го измерих беше 6.70 а на водата от чешмата ми е 7.50 и 0.22 ec като тия стойности според моя уред не са много точни но горе доло+- 0.15 за пх то а за ec точно мериCrazy Train написа: ↑26 Яну 2021, 19:02 Изглеждат ми като парнати с калий. Как е пх-то на изтичащия р-р?
- Crazy Train
- Баш Градинар

Питах за пх, защото от снимката, а и от личен опит забелязах, че с повишаването на пх растението изсветлява от към върха. Като предобрено с пилешки тор. При мене се получавало от ПК бустер.
completely mad
-
4yk4y
- Градинар

То и аз си го мислех за нещо свързано с пх понеже за себе си съм решил че 99% от случаите на проблем е съвкупност от няколко по малки...Crazy Train написа: ↑26 Яну 2021, 19:24 Питах за пх, защото от снимката, а и от личен опит забелязах, че с повишаването на пх растението изсветлява от към върха. Като предобрено с пилешки тор. При мене се получавало от ПК бустер.
А то иначе ако е останало нещо в почвата понеже ги държах последните в нея повече от 10дена на вода и меласа е именно ПК буст под формата на цъфяш стимулатор 0.9.10 npk а аз ги зобах яко с него
кото стане в крайна сметка ще науча много от тоя проект
- Crazy Train
- Баш Градинар

Ако можеш си вземи Fluh solusion да им помогнеш следващите 1-2 хранения. Това са органични киселини, които ще "заключат" излишъка от положителни йони, по реда на тяхната активност и концентрация. В случая, ако калия ти е в повече, той е по-активен от калция и магнезия, влиза в реакция с киселините и образува неусвоими за китката форми.
completely mad
-
4yk4y
- Градинар

Ъп
21 ден 12/12
Темп 28°
Влага 48%
Power root 0.5мл на 1л.
Кал/маг 0.5мл на 1л.
Alga bloom 1мл на 1л.
Меласа 1ч.л на 4л
Ec=1.0
Здравей те колеги тая сутрин 1час някаде след като светна лампата хванах ножицата и окастрих най слабите разклонения и на трите китки... не ги бях поливал от вторник до днес и реших да ги полея по старата схема с по слаб разтвор поръчах и тоя flush на кана още сряда но не обърнах внимание кога ще е доставката след два дни като погледнах тя била за следващия петак и за това най вероятно ще го ползвам накрая... като чели се позакрепиха цветята И трите показват признаци на преторяване най силно преялото badazz а най слабо другия badazz тои като че ли нищо му няма съвсем слабо много като се загледаш има някой жълто връхче той си цъфти обилно вече предполагам че по натам и другите ще се съвземат малко по на зад изглеждат в цъфтежА по програма днес трябва да им сменя схемата на торене но ще го забавя за сега към седмица... пак ще видим де...
21 ден 12/12
Темп 28°
Влага 48%
Power root 0.5мл на 1л.
Кал/маг 0.5мл на 1л.
Alga bloom 1мл на 1л.
Меласа 1ч.л на 4л
Ec=1.0
Здравей те колеги тая сутрин 1час някаде след като светна лампата хванах ножицата и окастрих най слабите разклонения и на трите китки... не ги бях поливал от вторник до днес и реших да ги полея по старата схема с по слаб разтвор поръчах и тоя flush на кана още сряда но не обърнах внимание кога ще е доставката след два дни като погледнах тя била за следващия петак и за това най вероятно ще го ползвам накрая... като чели се позакрепиха цветята И трите показват признаци на преторяване най силно преялото badazz а най слабо другия badazz тои като че ли нищо му няма съвсем слабо много като се загледаш има някой жълто връхче той си цъфти обилно вече предполагам че по натам и другите ще се съвземат малко по на зад изглеждат в цъфтежА по програма днес трябва да им сменя схемата на торене но ще го забавя за сега към седмица... пак ще видим де...
-
4yk4y
- Градинар

Да не казвам голяма дума ама май са по добре вече.... вчера полях с 1.45ec блум меласа и кал/маг започнаха да се трихомизират и все по красиви да стават пристигна ми и препарата на canna flush обаче не ми стана мно ясно дали е удачно да го дам с торове и реших да не ги давам но на края ще го ползвам щото ми се струва че ще върши работа....
Най вероятно от следващата поливка ще добавя цъфтежния стимулатор green sensation НО ще внимавам с EC следващите няколко поливки че може и до края...
Ето и една снимка от вчера
Най вероятно от следващата поливка ще добавя цъфтежния стимулатор green sensation НО ще внимавам с EC следващите няколко поливки че може и до края...
Ето и една снимка от вчера
.png)