Няма да бързам с ензимите за сега ще почна с корения стимулатор на половин доза само да ги запозная..благодаря виCrazy Train написа: ↑25 Яну 2021, 21:42 Ставаше въпрос дали има азот в ензимите/белтъците. Смятам, че го изяснихме
Мир
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Поредния нов
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Царя на минералките колега от целия форум:)BuTaMuH написа: ↑25 Яну 2021, 21:23Започвам да разбирам защо си ЛУДИЯ ВЛАКCrazy Train написа: ↑25 Яну 2021, 21:05 Понеже ензимите сами по себе си са белтъци/аминокиселини, Амин, от амониевата група, т.е. съединение на амоняка-NH3.
![]()
![]()
![]()
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
Недей така, че сега ще ме качат на ешафорда.ganjalove написа: ↑26 Яну 2021, 00:23Царя на минералките колега от целия форум:)BuTaMuH написа: ↑25 Яну 2021, 21:23Започвам да разбирам защо си ЛУДИЯ ВЛАКCrazy Train написа: ↑25 Яну 2021, 21:05 Понеже ензимите сами по себе си са белтъци/аминокиселини, Амин, от амониевата група, т.е. съединение на амоняка-NH3.
![]()
![]()
![]()
Давам храна според нуждата на растението. Много ясно, че ако имам коприва ще дам от нея, вместо зелен камък например, нищо, че копривата смърди за страх...
completely mad
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Crazy Train написа: ↑26 Яну 2021, 00:54Недей така, че сега ще ме качат на ешафорда.![]()
![]()
![]()
![]()
Давам храна според нуждата на растението. Много ясно, че ако имам коприва ще дам от нея, вместо зелен камък например, нищо, че копривата смърди за страх......Риск печели, риск губи
![]()
Обаче на колегата дъч формулата всички добавки са 100% био и в жалките си опити преди 3-4 години когато за последен път гледах ползвах стимулатора за корени и за цъфтеж на дъч формулата и бях удивен от резултатите които постигаха,няма да ги забравя тези стимулатори и пак ще си ги купя 1 ден поне онова червеното за 250 литра р-р със съгурност,за ензимите им и изчистващия препарат не ги знам тях,но и те са сигурно нещо много добро:)
- BuTaMuH
- Градинар

Днес имах обаждане от пощата относно семките....отидох и като си взимах пратката искаха да се распиша на един касов бон и в една книга...след което ми подадаха пратката и ми казаха "май са я проверявали" при което истръпнах....взех я и бързам към вкъщи за да видя дали има нещо вътре,качвам снимки при отварянето не си личи да са оъваряли хартиения плик...не знам какво са отваряли но всичко си е тук...
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Супер, че са пристигнали семкие, това е най-важното. От БГ пощи такава им е процедурата с подписването и т.н. . Когато качваш снимки, гледай да не се виждат баркодовете и други данни .BuTaMuH написа: ↑26 Яну 2021, 14:26 Днес имах обаждане от пощата относно семките....отидох и като си взимах пратката искаха да се распиша на един касов бон и в една книга...след което ми подадаха пратката и ми казаха "май са я проверявали" при което истръпнах....взех я и бързам към вкъщи за да видя дали има нещо вътре,качвам снимки при отварянето не си личи да са оъваряли хартиения плик...не знам какво са отваряли но всичко си е тук...
- BuTaMuH
- Градинар

Извинявам се несъобразих.firstcitizen написа: ↑26 Яну 2021, 15:21Супер, че са пристигнали семкие, това е най-важното. От БГ пощи такава им е процедурата с подписването и т.н. . Когато качваш снимки, гледай да не се виждат баркодовете и други данни .BuTaMuH написа: ↑26 Яну 2021, 14:26 Днес имах обаждане от пощата относно семките....отидох и като си взимах пратката искаха да се распиша на един касов бон и в една книга...след което ми подадаха пратката и ми казаха "май са я проверявали" при което истръпнах....взех я и бързам към вкъщи за да видя дали има нещо вътре,качвам снимки при отварянето не си личи да са оъваряли хартиения плик...не знам какво са отваряли но всичко си е тук...![]()
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Папионките хаха Е мното тъпи неща измислят да пишат,че пращат,честно!:)За 20 стотинки ако може да е,друг е въпроса кой би си поръчал китайски папионки от най-долен тип чак от майната си хахахаНе е лошо да предлагат тениски и някакви свестни неща,който иска да му ги скрият в тях,поне да го има като опция да са в нещо яко скрити:)
- BuTaMuH
- Градинар

Inna можеш малко да ми се обидиш ама тъкмо пуснах във вода white widow 3 gelat og 3
Все още нищо не съм махал от засятите ама.....
Все още нищо не съм махал от засятите ама.....
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Хаха,няма, няма, които и да сложиш мен все ми е интересно, да зяпам снимки, да са свежи пък...... Тези новите са по сигурни откъм качество...... Не, и Мафията съм виждала добри цветя,но знае ли човек, че да рискува толкова време да хаби ток и консумативи.
.png)