Ъп
Ден 17 от показването над почвата
Ден 1 12/12
Темп мин 20.5° макс 29.5
Влажност мин 45% макс 75%
Power root 1мл на 1л
Alga bloom 2мл на 1л
Кал/маг 0.1 на 1л
Меласа
Vita race 5мл на 1л
Здравейте градинари китките от тая сутрин са на новия хранителен режим дадох им по половин литър на корен още не смеяа да ги полея обилно може Би от следващата поливка....тая вечер като изгасна лампата ги изкъпах обилно с вита раце и ги снимах... за първи път толкова малки ги пускам да цъфтят но мисля че им е достатъчно пък и за тва пространство.....светлинният режим го намалих на три пъти първо го смених на 18/6 после 14/10 и от днес са на 12/12
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Ми ни Хоби гроу 150w лед (2)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Супер! Не са топирани, чудесно! Според мен ще станат екстра така. Бая ще пораснат и от сега, зависи и от вида. А 4тото нищо ли не стана?Може да ги прередиш и да махнеш празната в такъв случай.....
-
4yk4y
- Градинар

- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 474 times
И аз го обмислях това но реших че Ако ги разместя ще се стресират понеже текстпотовете са на мачкани за да се съберат и то не малко и мисля така да ги оставя и на четвъртото на място то ще сложа обдухващия да духа от доло на горе само да се издължат още малко за да се пада под тях да не им прави сянка
-
4yk4y
- Градинар

Ден 7 12/12
Темп мин 19° макс 29.1°
Влага мин 42% макс 75%
Power root 1мл на 1л
Alga bloom 3мл на 1л
Кал/маг 1,5мл на 4,3л
Меласа 1с.л на 4,3л
Vita race 1,5мл на 0.2л
Ec =1,5
Здравей те градинари моите китки за мен се развиват добре даже мисля че им оцелих храната горе доло втора поливка правя днес със същите количества торове а още след първата се наежиха поеха почти по 1,5 литра на корен без cream cheese той пак си върви по дребен от badazz въпреки че тоя път не съм го стресирам като миналия път ма и тои последен изби...цветята са дребнички най високото е 22см но това не ме притеснява защото са доста набити
-
4yk4y
- Градинар

Ден 14 12/12 ; 30 от семка
Темп мин 19.8° макс 29°
Влага мин 48% макс 70%
Power root 1мл на 1л
Alga bloom 2.5мл на 1л
Меласа 1с.л 4л
Vita race 1.2-3мл на 0.2л
Ec=1.3
Здравей те колеги днес не можах да ги снимам на изгасена лампа.... бях се притеснил малко от това ец 1.5 така рязко заради на единя badazz по наи горните 3-4 листа връхчета му бяха доста пожалтяли и намалих малко силата на разтвора на 1.3ец умувах цяла седмица на какво може да се дължи понеже другите две са супер добре и реших че най вероятно понеже почвата ми е стара това е бил проблема някой елемент е преобладавал и е заключил друг нещо такова ще да е също не си го слагам защото китката си надава стабилно но определено в някакъв момент нещо се е случило но аз само мога да гадая... И така
-
4yk4y
- Градинар

Добър вечер колеги днес успях да снимам на изгасена лампа проблема който ме тормози... значи на мен ми се въртят два сценария единя е че преторено другия че е нещо обвързано с пх- то но изобщо нямам ОПИТА да съм сигурен въпреки че почвата ми е стара не ми се вярва да е дефицит по скоро заключен елемент....
Моля за мнение от по опитните колеги
Ще се радвам ,на мнения
Моля за мнение от по опитните колеги
Ще се радвам ,на мнения
-
4yk4y
- Градинар

Никой не дава мнение довечера трябва да полея мисля за начало да пробвам да ги третирам като преторени което е твърде възможно мисля да полея с много слаб разтвор меласа+ по една капка само от торовете....
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ами за да ме цапам темата, защото не съм сигурна и почаках колегите, които са по наясно. но и аз бих ги третирала като преторени, заключени нещо......Може би бих пробвала една вода само, без торове да видя как ще продължи...... Старата почва я ползвам за друго и за двора, на следващ индор по добре нов почвен микс, защото и тя е била торена докато е ползвана и нещо такова е сигурно от нея...... Но точно какво означава това връхче с изсветлели и мен ми е любопитно?
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
.png)