Дървесната пепел вдига ПХ и в нея има калций. По гролшоповете я има /палмова пепел/.
Успех!

Дървесната пепел вдига ПХ и в нея има калций. По гролшоповете я има /палмова пепел/.

на тази картинка се вижда че фосфора под 6,1 ПХ няма усвояване и калция под 6,2 също..нашето растение е доказано и на 5.5 да го сложиш пак се изхранва живее и оцелява...имаше една друга картинка където стойностите намаляваха ,,примерно с намалянето на Пх и даден елемент все по малко и по малко се усвоява....но не е така изведнъж(както е горе на картинката) да изчезва и да ти показват , че извън тези стоиности няма усвояване..Ей аз се шегувам и маитапя,но сега видях колко е сериозен броблема при теб:( ..Мисля си да не им пък дошло малко повече от тези Блоом и гроу които ги начерпи яко преди 2 дена? нали препоръките като се използва алл микса трябва да се слагат по ниски дози..само предполагам.renesanz написа: ↑22 Яну 2021, 07:19Screenshot_20210122-071623.pngganjalove написа: ↑22 Яну 2021, 01:20 Имаше една картинка някъде найстина на какви стоиности ПХ различните елементи колко се усвояват,ще търся да намеря и ще ти пиша..като се замисля преди да търча да търся,казваш НАЙ_ДОБРЕ между 6,2-6,9 ами тогава на 5,9 пак ще има усвояване и не би трябвало от това да излизат проблеми...не знам...да не се филмираш излишно?:)

Благодарих конкретно на горните два поста, а иначе и на всички, който се включват в дневника - БЛАГОДАРЯ
( включително и на мен). Тя си ни е талисман. 
Ами тези формули ще свършат най бързо работата ако има проблеми с тези неща:) Производителя гледа да го направи така, че да дава моментален ефект,че тези дето го купуват повечето са на зор и бързат и те за резултати:)Crazy Train написа: ↑22 Яну 2021, 20:32 И в ЧКЧ има калций, но има и бая азот, а той не ти трябва в момента. Това в тубата е смес от калциев, магнезиев и железен нитрат.

Там не казват, че извън тези стойности не се усвоява напълно, а казват, че в рамките на посоченото пх ще имаме най-добри резултати.ganjalove написа: ↑22 Яну 2021, 22:18на тази картинка се вижда че фосфора под 6,1 ПХ няма усвояване и калция под 6,2 също..нашето растение е доказано и на 5.5 да го сложиш пак се изхранва живее и оцелява...имаше една друга картинка където стойностите намаляваха ,,примерно сrenesanz написа: ↑22 Яну 2021, 07:19Screenshot_20210122-071623.pngganjalove написа: ↑22 Яну 2021, 01:20 Имаше една картинка някъде найстина на какви стоиности ПХ различните елементи колко се усвояват,ще търся да намеря и ще ти пиша..като се замисля преди да търча да търся,казваш НАЙ_ДОБРЕ между 6,2-6,9 ами тогава на 5,9 пак ще има усвояване и не би трябвало от това да излизат проблеми...не знам...да не се филмираш излишно?:)
намалянето на Пх и даден елемент все по малко и по малко се усвоява....но не е така изведнъж(както е горе на картинката) да изчезва и да ти показват , че извън тези стоиности няма
усвояване..Ей аз се шегувам и маитапя,но сега видях колко е
сериозен броблема при теб:( ..Мисля си да не им пък дошло
малко повече от тези Блоом и гроу които ги начерпи яко преди 2
дена? нали препоръките като се използва алл микса трябва да се слагат по ниски дози..само предполагам.

Бих си го купил заради тубата-много добре изглежда.ganjalove написа: ↑22 Яну 2021, 22:25Ами тези формули ще свършат най бързо работата ако има проблеми с тези неща:) Производителя гледа да го направи така, че да дава моментален ефект,че тези дето го купуват повечето са на зор и бързат и те за резултати:)Crazy Train написа: ↑22 Яну 2021, 20:32 И в ЧКЧ има калций, но има и бая азот, а той не ти трябва в момента. Това в тубата е смес от калциев, магнезиев и железен нитрат.

Имах предвид да корегирам пх на хранителния разтвор. Био хеван е с ниско пх и май тои сваля общото пх на храната.Crazy Train написа: ↑22 Яну 2021, 20:32 И в ЧКЧ има калций, но има и бая азот, а той не ти трябва в момента. Това в тубата е смес от калциев, магнезиев и железен нитрат.

Crazy Train написа: ↑22 Яну 2021, 22:43Бих си го купил заради тубата-много добре изглежда.ganjalove написа: ↑22 Яну 2021, 22:25Ами тези формули ще свършат най бързо работата ако има проблеми с тези неща:) Производителя гледа да го направи така, че да дава моментален ефект,че тези дето го купуват повечето са на зор и бързат и те за резултати:)Crazy Train написа: ↑22 Яну 2021, 20:32 И в ЧКЧ има калций, но има и бая азот, а той не ти трябва в момента. Това в тубата е смес от калциев, магнезиев и железен нитрат.