Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Хладилник за първи indoor / purple punch auto 2 бр. мнени, критики и ПОМОЩ !

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

renesanz написа: 22 Яну 2021, 19:39 Момчета благодаря за съветите :passj:. Това кал маг не го виждам в бг., но ще го имам в предвид за следващия път. Дайте съвет с какво мога да корегирам пх - то на разтвора без да се отрази негативно на цветята, а другата седмица ще поръчам ph-up end down.
Живи и здрави :passj:
Дървесната пепел вдига ПХ и в нея има калций. По гролшоповете я има /палмова пепел/.
Успех!
completely mad
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар

И в ЧКЧ има калций, но има и бая азот, а той не ти трябва в момента. Това в тубата е смес от калциев, магнезиев и железен нитрат.
completely mad
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

renesanz написа: 22 Яну 2021, 07:19
ganjalove написа: 22 Яну 2021, 01:20 Имаше една картинка някъде найстина на какви стоиности ПХ различните елементи колко се усвояват,ще търся да намеря и ще ти пиша..като се замисля преди да търча да търся,казваш НАЙ_ДОБРЕ между 6,2-6,9 ами тогава на 5,9 пак ще има усвояване и не би трябвало от това да излизат проблеми...не знам...да не се филмираш излишно?:)
Screenshot_20210122-071623.png
на тази картинка се вижда че фосфора под 6,1 ПХ няма усвояване и калция под 6,2 също..нашето растение е доказано и на 5.5 да го сложиш пак се изхранва живее и оцелява...имаше една друга картинка където стойностите намаляваха ,,примерно с намалянето на Пх и даден елемент все по малко и по малко се усвоява....но не е така изведнъж(както е горе на картинката) да изчезва и да ти показват , че извън тези стоиности няма усвояване..Ей аз се шегувам и маитапя,но сега видях колко е сериозен броблема при теб:( ..Мисля си да не им пък дошло малко повече от тези Блоом и гроу които ги начерпи яко преди 2 дена? нали препоръките като се използва алл микса трябва да се слагат по ниски дози..само предполагам.
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар
Has thanked: 292 times
Been thanked: 359 times

kambera написа: 22 Яну 2021, 19:47
renesanz написа: 22 Яну 2021, 19:39 Момчета благодаря за съветите :passj:. :passj:
И момичета има, ей Ина колко всеотдайно съветва .... :Д
Благодарих конкретно на горните два поста, а иначе и на всички, който се включват в дневника - БЛАГОДАРЯ ;). А за Инчето ко да кажа - кой не е чувал за нея :) - дала основата на много хора още от ерата на ганджа лаб :signw: ( включително и на мен). Тя си ни е талисман. :) 8-)
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар

Crazy Train написа: 22 Яну 2021, 20:32 И в ЧКЧ има калций, но има и бая азот, а той не ти трябва в момента. Това в тубата е смес от калциев, магнезиев и железен нитрат.
Ами тези формули ще свършат най бързо работата ако има проблеми с тези неща:) Производителя гледа да го направи така, че да дава моментален ефект,че тези дето го купуват повечето са на зор и бързат и те за резултати:)
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар

ganjalove написа: 22 Яну 2021, 22:18
renesanz написа: 22 Яну 2021, 07:19
ganjalove написа: 22 Яну 2021, 01:20 Имаше една картинка някъде найстина на какви стоиности ПХ различните елементи колко се усвояват,ще търся да намеря и ще ти пиша..като се замисля преди да търча да търся,казваш НАЙ_ДОБРЕ между 6,2-6,9 ами тогава на 5,9 пак ще има усвояване и не би трябвало от това да излизат проблеми...не знам...да не се филмираш излишно?:)
Screenshot_20210122-071623.png
на тази картинка се вижда че фосфора под 6,1 ПХ няма усвояване и калция под 6,2 също..нашето растение е доказано и на 5.5 да го сложиш пак се изхранва живее и оцелява...имаше една друга картинка където стойностите намаляваха ,,примерно с
намалянето на Пх и даден елемент все по малко и по малко се усвоява....но не е така изведнъж(както е горе на картинката) да изчезва и да ти показват , че извън тези стоиности няма
усвояване..Ей аз се шегувам и маитапя,но сега видях колко е
сериозен броблема при теб:( ..Мисля си да не им пък дошло
малко повече от тези Блоом и гроу които ги начерпи яко преди 2
дена? нали препоръките като се използва алл микса трябва да се слагат по ниски дози..само предполагам.
Там не казват, че извън тези стойности не се усвоява напълно, а казват, че в рамките на посоченото пх ще имаме най-добри резултати.
Да не си гледал за хидро препоръките?
Screenshot_20210122-222855.png
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар

ganjalove написа: 22 Яну 2021, 22:25
Crazy Train написа: 22 Яну 2021, 20:32 И в ЧКЧ има калций, но има и бая азот, а той не ти трябва в момента. Това в тубата е смес от калциев, магнезиев и железен нитрат.
Ами тези формули ще свършат най бързо работата ако има проблеми с тези неща:) Производителя гледа да го направи така, че да дава моментален ефект,че тези дето го купуват повечето са на зор и бързат и те за резултати:)
Бих си го купил заради тубата-много добре изглежда.
completely mad
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар

Имах предвид да корегирам пх на хранителния разтвор. Био хеван е с ниско пх и май тои сваля общото пх на храната.
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар

Значи има усвояване тогава при теб.Не съм гледал таблицата за хидро,но съм сигурен че и в торф вместо 6пх да е 5.5 пак ще расте и ще се изхранва и всичко ще е наред,това при тебе ми е струва нещо друго и незнам какво за съжеление,виждал съм такива неща при лед оветление по дневници,при някой от преполиване,при други от преторяване,просто незнам какво е е случило и много ме е яд,защото 2 месеца купуваш,подготвяш всичко,гледаш ги и се въртиш около тях всеки ден и накрая ей този скапан проблем...
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар

Crazy Train написа: 22 Яну 2021, 22:43
ganjalove написа: 22 Яну 2021, 22:25
Бих си го купил заради тубата-много добре изглежда.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”