От Seedsman са ми отговорили за по малко от 24 часа.(Hi there
Sincere apologies for this. I have been made aware that Correos are currently taking up to 25 days for delivery to your country due to various delay factors.
If your order has not arrived by 2nd February then please let us know and we can then proceed accordingly.)
Евала че са направили проверка и ме информираха.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Поредния нов
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
- BuTaMuH
- Градинар

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Те могат да излязат и хубави в крайна сметка,просто произхода им е абсолютно неясен,не щат д а кажат отде ги изкопаха толкова видове:)Но иначе по форумите виждам и добри цветя от тях.Ако ще поръчвам в никакъв случай няма да ги избера,защото твърдят че видовете са си техни,това ми казаха,но това няма как да е вярно разбира се,румънска банка ей сега да ги спретне,всичко е крадено или взимано на едро някак от истински брийдъри,не им знам далаверата точно....Но иначе излизат и готини ако вече ги имаш тествай си с тях,пак не е като семка от пушен коз и тъкмо ще си отработиш грешките после за по-сигурните.
- BuTaMuH
- Градинар

Защо си мисля че инаше нещо преди 5-10 години даваха някакви българи който искаха да отварят някакъв бизнес със семена.но вкрайна сметка не им разрешиха и казаха че ще развият бизнеса в румъния...случайно да не би да са тези от мафията
-
Inna
- Marijuana Mom

тези не са българи май,а са си румънци,поне аз с които си говорих,макар че обясненията им за призхода на семената бяха типично по български хаха Аз ги питам този хейз( примерно) от коя банка е,да имам предвид,защото пише мафия на всичките.И отговора беше"наши са си".Даааа бе,тия ги пробутвайте на друг.Ей сега ги брийднахте всички световни видове коз-НЛ,Блубери ей сега ги измислиха те от нищото:)хахаха От уважение поне трябва да споменеш кой ги е създал.Едва ли са оторизирани да ги продават официално,затова пък ги взимат отнякъде на кило.....А ги разглеждах заради бързата доставка и наложения платеж,надявайки се да са и коректни,бих се радвала да има на Балканите,още по-добре в България по-удобни банки за семена.Но.....
- BuTaMuH
- Градинар

Другото което разбрах е че в Община Каварна село Българеево има производител ба семена...но не зная с каква цел са тези семена и как си е издействал разрешително....мой познат ми каза че щял да ходи да му почиства семената със такава машина Петкос ползват я за семена на земеделци... така че може и с промишлена цел да е..
-
Inna
- Marijuana Mom

Еми нека,и с промишлена да е,защо да ги купуват хората сертифицирани от Италия,като че ли сме малоумни и не можем да направим една нива семена:DНо да,това е нещо или за ядене или фуражни,олио и тниндустриално е нещо,не за марихуана.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1335 times
- Been thanked: 2320 times
Не ги слагай в салфетка,а ги засявай директно след тези 10-12 часа,отделно сложи чашите на по-затоплено място примерно зад телевизор или върху компютър,водата не трябва да е студена.Засей ги на макс 0,5-0,7 см дълбочина. До скоро и аз правих това с чашата вода,но за мен няма смисъл и вече ги слагам направо в почвата и слагам слой найлон отгоре на саксията,продупчвам го да дишат,хващам го с ластик и ги слагам някъде на топло или под самата лампа,за да се създаде парников ефект.Това за мен е най-добрия начин на покълване.
Keep on growing 
- BuTaMuH
- Градинар

Благодаря за съвета,ще го имам на предвид за напред и сега започвам да пълня саксиите за да ги пускам довечера. пускам ги 24часа ден за да подържа по висока топлина след като се покажат мисля да мина на 20-4 до крайния период, все пак са автоматици.?Spiral написа: ↑21 Яну 2021, 14:26Не ги слагай в салфетка,а ги засявай директно след тези 10-12 часа,отделно сложи чашите на по-затоплено място примерно зад телевизор или върху компютър,водата не трябва да е студена.Засей ги на макс 0,5-0,7 см дълбочина. До скоро и аз правих това с чашата вода,но за мен няма смисъл и вече ги слагам направо в почвата и слагам слой найлон отгоре на саксията,продупчвам го да дишат,хващам го с ластик и ги слагам някъде на топло или под самата лампа,за да се създаде парников ефект.Това за мен е най-добрия начин на покълване.
- BuTaMuH
- Градинар

Ушким приготвих нещата качвам снимки какво съм сътворил...
50литра почва около 1.5кг зеолит около 3-4литра перелит и 15литра чкч.
Малко стоително бъркало направих.
След което напълних саксиите без да сбивам пръста и поливах почвата с около 500-800мл на саксия,като го правих на два етапа-пълня до половината с пръст и поливам малко след което допълвам и пакк поливам. Пръста ми дойда точно остана ми съвсем малко,за допълване евентуално.
В момента изчаквам оптимална температура в грола при което мисля да сея семката и отгоре да сложа стреч.
50литра почва около 1.5кг зеолит около 3-4литра перелит и 15литра чкч.
Малко стоително бъркало направих.
След което напълних саксиите без да сбивам пръста и поливах почвата с около 500-800мл на саксия,като го правих на два етапа-пълня до половината с пръст и поливам малко след което допълвам и пакк поливам. Пръста ми дойда точно остана ми съвсем малко,за допълване евентуално.
В момента изчаквам оптимална температура в грола при което мисля да сея семката и отгоре да сложа стреч.
.png)