Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Хладилник за първи indoor / purple punch auto 2 бр. мнени, критики и ПОМОЩ !

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Аз мисля като Spiral че не им трябва допълнитено Азот и ще добавя че ако имаш дефицит на Азот в късен цъфтеж не се контролира с добавяне/увеличаване на Grow Base а с увеличаване на Bloom Base.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар
Has thanked: 292 times
Been thanked: 359 times

Благодаря за съветите приятели, ще корегирам нещата. :passj: :roll:
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

На Bio Bizz са малко объркани NPK-тата или поне според мен. Бутилката с Grow в същност има най - много калии в нея.
biobizz-bio-grow-1l.png
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Калият е също за корени и растеж,така че става и за малки цветя всъщност.А ако беше 0-3-6 ето ти блум:)
А интересно, има много хора,които нищо не намалят,ами си карат през цялото време с умерени дози балансирани НПК,примерно 3-3-3 през цялото време,само че разреденко.От другия форум американците много от тях са почнали да правят така и имат добри резултати.Казват ми,че ако поначало не преториш с азот в растежа може умерено да си караш така през цялото време,има логика май?!но аз не съм съвсем убедена,но де да знам,имат хубави цветя,аз питам тези с най-хубавите цветя хаха...
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар
Has thanked: 292 times
Been thanked: 359 times

Vetrushka написа: 21 Яну 2021, 10:45 На Bio Bizz са малко объркани NPK-тата или поне според мен. Бутилката с Grow в същност има най - много калии в нея.
biobizz-bio-grow-1l.png
Това и на мен ми направи впечатление и му се чудех :o . По таблицата на био биз ако си с почва лайт микс дори дават, че се увеличава био грол към края на цъфтежа до 4 - 5 мл. :?
Аватар
Piliminchi
Градинар
Градинар
Has thanked: 13 times
Been thanked: 51 times

Много - добър стелт гроу , евала :)
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

renesanz написа: 21 Яну 2021, 12:16
Vetrushka написа: 21 Яну 2021, 10:45 На Bio Bizz са малко объркани NPK-тата или поне според мен. Бутилката с Grow в същност има най - много калии в нея.
biobizz-bio-grow-1l.png
Това и на мен ми направи впечатление и му се чудех :o . По таблицата на био биз ако си с почва лайт микс дори дават, че се увеличава био грол към края на цъфтежа до 4 - 5 мл. :?
Да, но това е с леката им почва, а с тази която си ти е 1 мл. до края. Говоря по спомен с техните таблици, не съм ги ползвал от 4 години.
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

biobizz-bio-grow-1l.png
Напротив бтале обратното е, не търся да се заяждам,но реално тази формула за гроу е много добре пипната и даже са сложили около 20% повече азот и около ехеее като го смятам грубо едни 35-40 % повече фосфор от колкото в една стандартна формула за гроул и био бизз така са накгасили стоиностите ,че реално тази формула може да се ползва и в растеж и в голяма чат от цъфтежа:)

една 1 стандартна формула за гроул на повечето производители,пиша ги малко закръглено, 2 части азот, 1 част фосфор, 4 части калии.
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

Ехх нещо немога вече да редактирам поста си да оправя грешки имах предвид формула за разтеж а не за цялото отглеждане grow i bloom, тука си говорим за гроуа на биобизз,нали не бъркам нещо.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

ganjalove написа: 21 Яну 2021, 18:21 Ехх нещо немога вече да редактирам поста си да оправя грешки имах предвид формула за разтеж а не за цялото отглеждане grow i bloom, тука си говорим за гроуа на биобизз,нали не бъркам нещо.
Аз на времето се учех от една книга, беше разпространена в нета за отглеждане на Коноп. Там за вегетативния период е написано, че в тази фаза, азота трябва да бъде най - много от 3-те основни елемента. Ето една снимка от книгата.
npkGrow.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”