Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Поредния нов

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1513 times
Been thanked: 860 times

Ами поръчката е направена на 29 декември и по информация са тръгнали за бг на 31 декември в сайта има информация че до европа се доставят в рамките на 3 до 14 работни дни при мен отминаха и не знам как да процедирам...все още не съм им писал
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Еми щом е до 14 дни и друго не са предупредили в сайта, тогава вече можеш да им пишеш. Ако има забавяне хубаво, но да ти кажат да не се притесняваш. А нямаш ли нещо за проследяване?
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар

Пропуснах да кажа че днеска ходих до пощата и нямаше нищо все още....
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар

Имам номер за проследяване и на него излиза че пратката е тръгнала към бг на 31 декември и до там...
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Мен максимума ми е 20 дни и тамън се сдухах и ги получих,но става дума за друг сайт.... Имаш право да им пишеш, щом в пощата нищо няма още,минало е дори повече от две седмици.... Те са точни тия, няма да те прецакат, но аз за по сиг плащам по скъпите доставки, зависи какви опции предлагат, стелт, проследяване, гаранция, предпочитам да платя малко повечко за доставка.
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

BuTaMuH написа: ↑19 Яну 2021, 11:12 Ами поръчката е направена на 29 декември и по информация са тръгнали за бг на 31 декември в сайта има информация че до европа се доставят в рамките на 3 до 14 работни дни при мен отминаха и не знам как да процедирам...все още не съм им писал
Колега аз един път чаках 22 дена някаде бяха или 23 и бях се спекал яко но дойдоха и всичко беше точно..последния път доидоха за около 14 дни и аз си казах евалата много бързо дойдоха този път :D ..преди време колегата джоузеф си получи семената за около седмица,но може да е използвал по скъпа доставка и сигурност :)...Съвета ми е изчакай още поне 2-3 дена защото покрай нова година е лудница по пощи и куриери,това е абсолютно нормално което се случва с пратката ти.
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар

20210119_112706.jpg
омТака направих и аз платих си за всичко за да ми е мирна главата...поинтересувах се малко и разбрах че в Испания не е цветущо положението,блокирани били от сняг.
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

всичко е наред...много скоро ще си получиш пратката,но както казва Ина ,нищо не пречи да им пишеш и да питаш какво се случва...ама сам виждаш какво става..нова година ето и блокирани от снегове и затова се бави,но с тракинга е всичко наред и това май беше последния ъпдеит преди да влезе в България,,поне при мен така беше:)
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

ganjalove написа: ↑19 Яну 2021, 11:32
BuTaMuH написа: ↑19 Яну 2021, 11:12 Ами поръчката е направена на 29 декември и по информация са тръгнали за бг на 31 декември в сайта има информация че до европа се доставят в рамките на 3 до 14 работни дни при мен отминаха и не знам как да процедирам...все още не съм им писал
Колега аз един път чаках 22 дена някаде бяха или 23 и бях се спекал яко но дойдоха и всичко беше точно..последния път доидоха за около 14 дни и аз си казах евалата много бързо дойдоха този път :D ..преди време колегата джоузеф си получи семената за около седмица,но може да е използвал по скъпа доставка и сигурност :)...Съвета ми е изчакай още поне 2-3 дена защото покрай нова година е лудница по пощи и куриери,това е абсолютно нормално което се случва с пратката ти.
Едната пратка я поръчах преди извънредното положение март месец и да, пристигна ми за 5-6дена, другата я поръчах есента, миналата година , тя ми пристигна за две седмици.Към края на годината си поръчах от Barneys Farm (от сайта на брийдъра) и ми пристигнаха пак за 2 седмици.Винаги като си поръчвам семена избирам опцията стелт/проследяване/застраховка, взависимост от банката, няколко евра ми се откъсват от сърцето :) . Наличието на такава опция, не означава експресна доставка, просто си връзвате гащите ако стане нещо с пратката. Покрай тези мерки срещу Ковид нещата стават по-бавно......
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 774 times
Been thanked: 448 times

един приятел покрай коледа му дойдоха за 10 дни като се има напредвид колко почивни дни имаше и ковид и пак идваха от испания .
:roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”