Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Поредния нов
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1513 times
- Been thanked: 860 times
Ами поръчката е направена на 29 декември и по информация са тръгнали за бг на 31 декември в сайта има информация че до европа се доставят в рамките на 3 до 14 работни дни при мен отминаха и не знам как да процедирам...все още не съм им писал
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Еми щом е до 14 дни и друго не са предупредили в сайта, тогава вече можеш да им пишеш. Ако има забавяне хубаво, но да ти кажат да не се притесняваш. А нямаш ли нещо за проследяване?
- BuTaMuH
- Градинар

Пропуснах да кажа че днеска ходих до пощата и нямаше нищо все още....
- BuTaMuH
- Градинар

Имам номер за проследяване и на него излиза че пратката е тръгнала към бг на 31 декември и до там...
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Мен максимума ми е 20 дни и тамън се сдухах и ги получих,но става дума за друг сайт.... Имаш право да им пишеш, щом в пощата нищо няма още,минало е дори повече от две седмици.... Те са точни тия, няма да те прецакат, но аз за по сиг плащам по скъпите доставки, зависи какви опции предлагат, стелт, проследяване, гаранция, предпочитам да платя малко повечко за доставка.
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Колега аз един път чаках 22 дена някаде бяха или 23 и бях се спекал яко но дойдоха и всичко беше точно..последния път доидоха за около 14 дни и аз си казах евалата много бързо дойдоха този път
- BuTaMuH
- Градинар

омТака направих и аз платих си за всичко за да ми е мирна главата...поинтересувах се малко и разбрах че в Испания не е цветущо положението,блокирани били от сняг.
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
всичко е наред...много скоро ще си получиш пратката,но както казва Ина ,нищо не пречи да им пишеш и да питаш какво се случва...ама сам виждаш какво става..нова година ето и блокирани от снегове и затова се бави,но с тракинга е всичко наред и това май беше последния ъпдеит преди да влезе в България,,поне при мен така беше:)
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Едната пратка я поръчах преди извънредното положение март месец и да, пристигна ми за 5-6дена, другата я поръчах есента, миналата година , тя ми пристигна за две седмици.Към края на годината си поръчах от Barneys Farm (от сайта на брийдъра) и ми пристигнаха пак за 2 седмици.Винаги като си поръчвам семена избирам опцията стелт/проследяване/застраховка, взависимост от банката, няколко евра ми се откъсват от сърцетоganjalove написа: ↑19 Яну 2021, 11:32Колега аз един път чаках 22 дена някаде бяха или 23 и бях се спекал яко но дойдоха и всичко беше точно..последния път доидоха за около 14 дни и аз си казах евалата много бързо дойдоха този път..преди време колегата джоузеф си получи семената за около седмица,но може да е използвал по скъпа доставка и сигурност
...Съвета ми е изчакай още поне 2-3 дена защото покрай нова година е лудница по пощи и куриери,това е абсолютно нормално което се случва с пратката ти.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 774 times
- Been thanked: 448 times
един приятел покрай коледа му дойдоха за 10 дни като се има напредвид колко почивни дни имаше и ковид и пак идваха от испания .

.png)