Според мен си е наред,някой друг също да каже.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Диагностика за растения в почва (снимки)
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1332 times
- Been thanked: 2318 times
Keep on growing 
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Добре са и аз като гледам, поне от снимките, друго си е на живо да ги огледаш. Малко ти е множко азота ми се струва.
-
xploder
- Градинар

- Has thanked: 351 times
- Been thanked: 216 times
Благодаря за отговорите.
Мисля да започна да поливам само с вода до края. За да изядат каквото са си натрупали в листата.
Гледах трихомите и на места са млечни, виждат се и тук-там потъмнели, но има доста прозрачни.
Може би ще го задържа още 2-3 седмици. Ще преценя.

Мисля да започна да поливам само с вода до края. За да изядат каквото са си натрупали в листата.
Гледах трихомите и на места са млечни, виждат се и тук-там потъмнели, но има доста прозрачни.
Може би ще го задържа още 2-3 седмици. Ще преценя.

-
Sasho
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 86 times
Така здравейте вече сме в 5та седмица от фаза цъфтеж днес ще правя последно поливане с alga bloom и оше седмици ще го поливам с чиста водичка и когато испие храната от листата може ли да му дам още веднъж bloom за да направи последна експлозия ? 
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
Недей да им спираш храната, тепърва ще им трябва и повече !
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Да, Ветрушката е прав! Те са съвсем зелени, това не е и наполовина. Не им спирай храната! Това се прави чаак накрая като са надули главите, а те сега са все още само косми и тамън сега трябва да ядат цъфтежни неща за да надебелеят. Невероятно надебеляват до финала, няма да повярваш
Гроу и тн по умерено или ако ти се видят тъмни, маслени зелени само азотните може да им спреш, но е много рано и противопоказно от сега да гладуват.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Хаха, в други теми винаги се спори за момента, от когато се броят седмиците и съответно кога са готови. Ето пример когато някой още не е свикнал как изглеждат готови и ги брои от пускането 12/12.
Да, от тогава се води цъфтеж, но...... От пускането имай предвид, че поне две седмици не са имали косми, а само са расли усилено, сигурно си забелязал ден, два след пускането изведнъж са станали още по големи. А са цъфнали същински, показали са тези четки едва преди две до три седмици. Аз в този случай и така бих ги преброила, все едно от 2,3седмици цъфтят, иначе сметката не излиза
макар че се води от пускането 12/12,но виж какво се получава понякога, някои падват точно така, други се оказват 10 седмици
Изобщо не е време за чиста вода в действителност. Те са много зелени на вид, имат сигурно повече от месец да цъфтят. Засега си ги храни добре с цъфтежни,има време, пък ги показвай отвреме навреме да ти кажат колеги евентуално кога и дали да караш само на вода, но това е на самия финал само или ако са много преторени. Тези наче изглеждат свежички. После ще свикнеш кога са видимо надути и готови, виж и по снимки, че не изглеждат така малки и космати, а са с повечето изсъхнали косми(близала, pistils) и много по надути. Най интересното тепърва предстои! 
-
Sasho
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 86 times
Да аз казвам 5та седмица без да броя 2те седмици в които се издължиха супер много. Благодаря ви много това ми е 2ри опит първия също беше успешен но този път се надявам да е по добро количество сорта им е кали къш. Да ви покажа и храните които им давам ако искате ?
.png)