The White OG, Blue Ice OG, Critical Purple Kush и Strawberry Banana Grape. Идеята ми беше да гледам 6 цветя, но пуснах една семка в повече, а те се разпукаха и 7-те.
На 25.12.2020 вечерта ги сложих в чашки с вода и по 3 капки K +Amino, на 26-ти вечерта всички бяха показали коренче и засадени, днес се показаха 6 от тях, само един The White OG все още го няма.
Отглеждането ще бъде изцяло органично. Приготвил съм 11 литрови саксии, за финални. Ползвам био почвата на Bio Nova.
Тя е много слабо обогатена само с растителни торове, дори я водят Веган
Използвам я нея, защото до сега никога не съм имал проблеми, но за цъфтеж в "стоков" вид е слабичка. Затова съм добавил
сухи торове към нея. Този път реших да пробвам друга марка Guano Diffusion, която до този момент аз не съм пробвал. Тези имат 2 вида Bad Guano, едното си е класическото с повече фосфор, а това което аз взех, го водят Guano Diffusion Bloom с добавени ферменти от червено цвекло и меласа.
От същата марка съм сложил и Водорасли, техните са обогатени с ендомикоризиенски гъби, което го прави и стимулатор за корена. Миналия път бях прекалил с компоста и този път сложих доста по малко, добавил съм още, ЧКЧ, доломит и зеолит. Почвата е приготвена преди 2-3 седмици, като съм сложил и K +Amino на Better Organix при правенето на сместа, 1 мл. литър.
Стартовите саксии са малки, не съм сигурен, но са около 800 милилитра. На тях съм добавил само от водораслите и много малко чкч.
Допълнително ще ползвам органичната серия на Bio Canna, Bio Bloom, Bio Boost и Bio Rhizotonic. При пресаждането във финалните саксии ще заразя корена с Root Better. През седмица ще давам SUPERthrive (витаминен комплекс) помага много при стрес и уж съживява почти мъртви растения
За осветление ползвам LED панела на Mars Hydro TSW 2000 (300 вата реални) Изкарващия е 450 кубика,
който е с димер, само лятото ми се е налагало да го пускам на максимални обороти.
Може би изпускам нещо, но това е основното.
(имам правописни грешки при надписите по саксиите, ама да не го правим на въпрос)
.png)