Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Хладилник за първи indoor / purple punch auto 2 бр. мнени, критики и ПОМОЩ !
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
При органично отглеждане, аз никога не съм промивал почвата. Последните 10-на дни просто са само на вода, но една промивка и на следващия ден ще са жълти. Това го правих на 1-вото ми отглеждане вътре и китката стана цялата жълта за по малко от 24 часа от промивката.
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Към торовата си програма единствено може да добавиш био хейвън той е коктеил от амино всичко друго си имаш по формулите които използваш няма смисъл от повече..да не те сърбят ръцете пари да харчиш ?
- renesanz
- Градинар

- Has thanked: 292 times
- Been thanked: 359 times
Аз не се изказах правилно- под промивка имах предвид поливане без торове с нормално количество вода с което съм си поливал досега през същия интервал от време. То промивка е бая вода да изтече под саксиията - моя грешка извинявам се за объркването.Vetrushka написа: ↑12 Яну 2021, 19:14 При органично отглеждане, аз никога не съм промивал почвата. Последните 10-на дни просто са само на вода, но една промивка и на следващия ден ще са жълти. Това го правих на 1-вото ми отглеждане вътре и китката стана цялата жълта за по малко от 24 часа от промивката.
Vetrushka - как смяташ добре ли съм се ориентирал с новата дозировка и плановете ми за напред ( строго индивидуално е но се пак?) ???
Съвет за някоя органична манджа през последните 2 седмици ,която няма да повлиае на вкусът и ще ги избамбури ???? Алл микса и поливки отгоре как ти се струва???????
- renesanz
- Градинар

Не съм богаташ и са ми кът парите , но за 20-30 лева ако има осезаем ефект нема да се стискаме
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
ами тогава си вземи био хеивъна да го имаш и него,той е към 30лв,ще е едно добро попълнение към торовата ти програма 
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Аз с тези торове така и не се разбрах и нищо хубаво не мога да кажа за тях. На Bio Bizz видях, че ganjalove говори хубави неща за Bio Haven и от други места са ми го хвалили и мисля да го взема за текущия indoor и при мен.renesanz написа: ↑12 Яну 2021, 19:42Vetrushka написа: ↑12 Яну 2021, 19:14 При органично отглеждане, аз никога не съм промивал почвата. Последните 10-на дни просто са само на вода, но една промивка и на следващия ден ще са жълти. Това го правих на 1-вото ми отглеждане вътре и китката стана цялата жълта за по малко от 24 часа от промивката.
Vetrushka - как смяташ добре ли съм се ориентирал с новата дозировка и плановете ми за напред ( строго индивидуално е но се пак?) ???
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Според мен става много яко!
- renesanz
- Градинар

Ден 82.
Нахраних ги в понеделник с 4 мл. био хеван, 4 мл. Био блум, 4 мл. Топ мах, 4 мл. Алга мих, 4 мл. Кал маг и 3 мл. Био грол. Стори ми се, че показват азотен дефицит и затова увеличи Био гроула - нищо, че почвата е алл мих.Всичко това горе разредено в 2 л. вода. Преди малко им разтвори 2 мл. Био хеван в 500 мл. вода и им разделих по равно това количество, че изостават с аминокиселините до този понеделник - нещо като следобедна закуска
След два дни пак по-горната схема в 2 л. вода ще приложа
Нахраних ги в понеделник с 4 мл. био хеван, 4 мл. Био блум, 4 мл. Топ мах, 4 мл. Алга мих, 4 мл. Кал маг и 3 мл. Био грол. Стори ми се, че показват азотен дефицит и затова увеличи Био гроула - нищо, че почвата е алл мих.Всичко това горе разредено в 2 л. вода. Преди малко им разтвори 2 мл. Био хеван в 500 мл. вода и им разделих по равно това количество, че изостават с аминокиселините до този понеделник - нещо като следобедна закуска
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1335 times
- Been thanked: 2320 times
Повече азот не слагай,достатъчно тъмен цвят са листата.renesanz написа: ↑20 Яну 2021, 23:21 Ден 82.
Нахраних ги в понеделник с 4 мл. био хеван, 4 мл. Био блум, 4 мл. Топ мах, 4 мл. Алга мих, 4 мл. Кал маг и 3 мл. Био грол. Стори ми се, че показват азотен дефицит и затова увеличи Био гроула - нищо, че почвата е алл мих.Всичко това горе разредено в 2 л. вода. Преди малко им разтвори 2 мл. Био хеван в 500 мл. вода и им разделих по равно това количество, че изостават с аминокиселините до този понеделник - нещо като следобедна закускаСлед два дни пак по-горната схема в 2 л. вода ще приложа
![]()
DSC_0559.jpg
DSC_0556.jpg
Keep on growing 
.png)