А да попитам дали има възможносът това пожълтяване от долу да е станало от един овлажнител за въздух. Понеже влажността почна да ми пада до 35% сложих овлажнителя точно до входящия отвор и директно парата от овлажнителя се засмукваше вътре в бокса и точно листата над отвора вътре бяха засегнати най-много. Държах овлажнителя за въздух там точно 3 дни и точно през тези три дни се изявиха тези симптоми. Сега вече го държа в средата на стаята и си върши работа.
Как смятате има ли връзка или е съвпадение ????????
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Хладилник за първи indoor / purple punch auto 2 бр. мнени, критики и ПОМОЩ !
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Не е съвпадение, щом си видял промени след като си го сложил.renesanz написа: ↑06 Яну 2021, 19:43 А да попитам дали има възможносът това пожълтяване от долу да е станало от един овлажнител за въздух. Понеже влажността почна да ми пада до 35% сложих овлажнителя точно до входящия отвор и директно парата от овлажнителя се засмукваше вътре в бокса и точно листата над отвора вътре бяха засегнати най-много. Държах овлажнителя за въздух там точно 3 дни и точно през тези три дни се изявиха тези симптоми. Сега вече го държа в средата на стаята и си върши работа.
DSC_0530.JPG
35-45% влага е добре като си в цътеж, като 35% е малко ниско а 45% е перфектно
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Най вероятно това ще е довело до проблема..особено и ако хвърля топла пара..да е станало временно топло, влажно и силна светлина и леко да са спаружили някой от големите листа под лампата.renesanz написа: ↑06 Яну 2021, 19:43 А да попитам дали има възможносът това пожълтяване от долу да е станало от един овлажнител за въздух. Понеже влажността почна да ми пада до 35% сложих овлажнителя точно до входящия отвор и директно парата от овлажнителя се засмукваше вътре в бокса и точно листата над отвора вътре бяха засегнати най-много. Държах овлажнителя за въздух там точно 3 дни и точно през тези три дни се изявиха тези симптоми. Сега вече го държа в средата на стаята и си върши работа.
DSC_0530.JPG
- renesanz
- Градинар

- Has thanked: 292 times
- Been thanked: 359 times
Когато си сложа дланта на овлажнителя и за 5 секунди става мокра от парата , но не е топла. Ако е овлажнявало под листата както дланта ми тогава се е нарушила газовата обмяна и затова рязко доле най-вече листата пожълтяха това пък от своя страна е отключило дефицити на най-горните листа - и некакви такива ми се въртят в главата

- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2127 times
- Been thanked: 3747 times
Преди години в малък бокс бях вкарал овлажнителя вътре, не се съобразих, че парата отива към листата от обдухващия вент и това беше резултата. Овлажнителя е ултразвуков със студена пара.
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Добре че е Ветрушка да разясни случая на бързо
и нямаш проблеми с торене и торове,което е много яко,всичко е наред с храната 
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
- renesanz
- Градинар

- Has thanked: 292 times
- Been thanked: 359 times
Здравейте
Да споделя как я карам с храненето. Последното хранене беше преди два дни и я подкарах по-смело с дозировкаа.
На 1.5 л. вода ( почнах да давам по-равно на всяко по- 750 мл. вода ) сложих 4мл. кал. маг / 4 мл. био блум / 4 мл. топ мах / 4 мл. алга мих / 1 мл. био грол .
Понеже грубо казано ми остава горе-долу около месец цъфтеж , то реално погледнато ми остават само още две седмици на храна и последните 2 седмици нали се правят промивки с чиста вода за да няма неприятен вкус при пушене ( ако съм разбрал правилно ).
Та исках да се посъветвам добре ли съм се насочил към новата дозировка от към храна - да не се окаже прекалено много и да ги скофтим нещо ????????
Също така ще помоля за съвет дали е добре и здравословно през последните две седмици на промивка да добавям още почва алл мих ( може и под хормата на чай) и дали това ще се отрази на вкусовите качества на материала ??????????????
Ще съм благодарен и на съвет за някаква друга храна ,която ще се отрази добре от към добив и вкус???
Живи и здрави
Да споделя как я карам с храненето. Последното хранене беше преди два дни и я подкарах по-смело с дозировкаа.
На 1.5 л. вода ( почнах да давам по-равно на всяко по- 750 мл. вода ) сложих 4мл. кал. маг / 4 мл. био блум / 4 мл. топ мах / 4 мл. алга мих / 1 мл. био грол .
Понеже грубо казано ми остава горе-долу около месец цъфтеж , то реално погледнато ми остават само още две седмици на храна и последните 2 седмици нали се правят промивки с чиста вода за да няма неприятен вкус при пушене ( ако съм разбрал правилно ).
Та исках да се посъветвам добре ли съм се насочил към новата дозировка от към храна - да не се окаже прекалено много и да ги скофтим нещо ????????
Също така ще помоля за съвет дали е добре и здравословно през последните две седмици на промивка да добавям още почва алл мих ( може и под хормата на чай) и дали това ще се отрази на вкусовите качества на материала ??????????????
Ще съм благодарен и на съвет за някаква друга храна ,която ще се отрази добре от към добив и вкус???
Живи и здрави
.png)