Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Хладилник за първи indoor / purple punch auto 2 бр. мнени, критики и ПОМОЩ !
брат, според мен така в момента вървиш на 70-80 грама реколта отма. ако дръпнат още 1/5 сигурно и на 100. Имам една уникална идея, релевантна на твоята и дано започна подобна тема април-май
стискам палци всичко да ти е наред, много ти се кефя, Inna, marry me 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
- renesanz
- Градинар

- Has thanked: 292 times
- Been thanked: 359 times
Ето до каде я докарахме.
Изчистих под мрежата за да налива към върховете.Изпитаха известен стрес ,но предполагам е нормално след такива намеси. Държа ги на разстояние 20 см от лампата ,когато се понадигнат ги дърпам надоле с въженце и свинска опашка на която оставям аванс да има за доиздърпване.Когато няма накъде и свърши аванса на свинската опашка , прещипвам въженцата с друга свинска опашка на съседно квадратче и така не ми е проблем да подържам това ниво а и те се поукротиха от към разтеж. Храня ги с 1/3 от препоръчаните дози от биобиз.
Уж за по-бърза реколта избрах автоматици , а то ще си отидат 3 месеца така като ги гледам. Другия път едно фотопериодно ще гледам със сигурност
Изчистих под мрежата за да налива към върховете.Изпитаха известен стрес ,но предполагам е нормално след такива намеси. Държа ги на разстояние 20 см от лампата ,когато се понадигнат ги дърпам надоле с въженце и свинска опашка на която оставям аванс да има за доиздърпване.Когато няма накъде и свърши аванса на свинската опашка , прещипвам въженцата с друга свинска опашка на съседно квадратче и така не ми е проблем да подържам това ниво а и те се поукротиха от към разтеж. Храня ги с 1/3 от препоръчаните дози от биобиз.
Уж за по-бърза реколта избрах автоматици , а то ще си отидат 3 месеца така като ги гледам. Другия път едно фотопериодно ще гледам със сигурност
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Мачката кърти мивки!
Единственото, което не ме кефи, е че не е органика......Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
.png)