Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

Това е типчно развитие на растение отгледано на балкона от човек който отглежда за първи път.
Голямото растения е Strawberry Banana малките са смесени загубени етикети (GG4, Vanilla Frosting, Chili Verde).
Растенията се отглеждат в момента което е есен -зима 2020 на балкона. Слънце има само за няколко (2-3) часа на ден.
Голямото растения е Strawberry Banana малките са смесени загубени етикети (GG4, Vanilla Frosting, Chili Verde).
Растенията се отглеждат в момента което е есен -зима 2020 на балкона. Слънце има само за няколко (2-3) часа на ден.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Готинки са си
И мен много пъти ауто и др са ми ставали такива на размер. Е, не по желание...За първи път са дори супер
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1332 times
- Been thanked: 2318 times
Какво мислите за Finisher лампите?В един от гроу магазините ги видях,имаше на Solitek и на Sunmaster и бяха доста скъпи
.Ползвали се за последните 10-14 дни с цел продукция на повече трихоми.600W крушка MH(ако не се лъжа)светеща в ултравиолетов спектър,карайки растението да се защити,пускайки повече трихоми.На теория има логика и въпреки по-високата цена,реално се купува един път,защото се ползва 2 седмици макс на гроу.Някой от тук случайно позлвал ли е и какво мислите,дали си заслужава?Последните две седмици растението така или иначе преминава по към зреене,отколкото надуване.Надали липсата на HPS спектър би бил проблем точно накрая ,не знам поне аз така мисля. 
Keep on growing 
- Sofia Cannabis
- Градинар

-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
А, бе защо го няма моливчето за редакция на коментарите?
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
.png)