Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Коронавирус
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ами знаеш ли пък по този повод една сестра пита главния лекар в лудницата какво да правят с тая корона, всички луди пият от едно шише(това е истински случай от преди известно време) , какви да са мерките и той цитирам"ами не гледате ли телевизия, филми" хахаха Това е разказ от първо лице на тази сестра
Тоест наистина да се обучават от "Спешно отделение" и малко от новините
Та защо не и от Доктор Куин
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Забелязал съм (по себе си), че лудите и глупавите по-малко боледувамеInna написа: ↑18 Дек 2020, 14:14 Ами знаеш ли пък по този повод една сестра пита главния лекар в лудницата какво да правят с тая корона, всички луди пият от едно шише(това е истински случай от преди известно време) , какви да са мерките и той цитирам"ами не гледате ли телевизия, филми" хахаха Това е разказ от първо лице на тази сестраТоест наистина да се обучават от "Спешно отделение" и малко от новините
Та защо не и от Доктор Куин
![]()
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Една предколедна новина, макар и с близо 6 месеца закъснение (според моите изчисления) вече си имаме нов щам на ковид - VUI - 202012/01 е вариант на SARS-CoV-2 , вирусът, който причинява COVID-19 , докладван в Обединеното кралство вчера 19 декември Мутация в областта на вирусния геном, кодираща протеина на шип, може да доведе до разпространение на COVID-19 по-лесно между хората, като за последните 7 дни 60% от заразените са с новият щам. Към момента е издадена заповед за пълно затваряне на Лондон и Югоизточна Англия.
Да ни е честито.
Да ни е честито.
-
Inna
- Marijuana Mom

Дали ще е тоя или оня.......И с този още не са се оправили.... За мен е все едно, аз наблюдавах лично два случая и нямат нищо общо, нито като симптоматика, нито като продължителност, все едно отделни грипове, но тестовете положителни и така само се разбра, че именно това е. Но не пише подробности, мутации, само позитив...... Дали са точни и те?! единия беше кръвен на баща ми, другия на свекърва ми със секрет от носа......
Междудругото въпросната лудница за жалост е пламнала и всеки се спасява както може, целия персонал пичти болен, лудите също
Те в болници не ги искат, едвам вкарали двама, но междувременно се разболели още 50 накуп!!!!!!!Това е пресен случай, но не мога да споделя за кое заведение, защото информацията е лична, просто се замислете и с такива хора, които няма кой да ги спасява, няма и как, какво ще стане!
Междудругото въпросната лудница за жалост е пламнала и всеки се спасява както може, целия персонал пичти болен, лудите също
- WDScorpio
- СЕО
Ново 20 - от Република Южна Африка идва нова мутация на SARS-COV-2 вариант 501.V2
Новата мутация се различава от тази открита в UK, като общото по между им е, че са много по-заразни, но тази от РЮА засяга силно младите хора при които се наблюдават остри усложнения дори при хора без заболявания.
Като за финал на 2020 очаквам корона да се срещне с ебола, жълта треска или малария и да си еб* мамето.....
Новата мутация се различава от тази открита в UK, като общото по между им е, че са много по-заразни, но тази от РЮА засяга силно младите хора при които се наблюдават остри усложнения дори при хора без заболявания.
Като за финал на 2020 очаквам корона да се срещне с ебола, жълта треска или малария и да си еб* мамето.....
-
Inna
- Marijuana Mom

Здравейте и честита Коледа! Исках да споделя една прясна случка, свързана с тестовете и тяхната акуратност.
Мой познат бил поканен на вечеря от родителите на жена си. Добре, бо те са се психирали яко и първо на вратата му направили тест хаха Теста излязъл положителен. Тръгнал си той с жена си, но си направи още два други и те бяха отрицателни?!!!!!!! Може ли за разните мутации изобщо да не важат тия тестове и да не ги хващат или въобще доколко може да се разчита?!
Мой познат бил поканен на вечеря от родителите на жена си. Добре, бо те са се психирали яко и първо на вратата му направили тест хаха Теста излязъл положителен. Тръгнал си той с жена си, но си направи още два други и те бяха отрицателни?!!!!!!! Може ли за разните мутации изобщо да не важат тия тестове и да не ги хващат или въобще доколко може да се разчита?!
- WDScorpio
- СЕО
Бързите антигенни тестове, който се правят кръв са пълни боклуци и могат да покажат отрицателен резултат на хора, които са болни и обратното.
Тези който се взима секрет от носа и устата се водят, че са дори по-точни от PCR и при тях шанса за грешка е изключително малък (96,3 % за VeraShure аз използвам такива) , но ако пробата е замърсена има възможност при която да покаже положителен резултат.
Тези който се взима секрет от носа и устата се водят, че са дори по-точни от PCR и при тях шанса за грешка е изключително малък (96,3 % за VeraShure аз използвам такива) , но ако пробата е замърсена има възможност при която да покаже положителен резултат.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Между другото и двамата ми колеги, които бяха болни и на двамата в момента им показва igg тела за теста с кръв, демек за преминала инфекция. Това са тези с кръвта, където всеки може да си вземе от аптеката. Другите, с тампона от гърлото и носа, не PCR, а антигени, къде ги водят не могат да хванат минала инфекция, а само текуща. Интересно ми е аз какъв тест да си направя, ако смятам, че съм го изкарал безсимптомно. При мен тези с кръвта са винаги отрицателни има ли друг вид тест ?WDScorpio написа: ↑26 Дек 2020, 10:28 Бързите антигенни тестове, който се правят кръв са пълни боклуци и могат да покажат отрицателен резултат на хора, които са болни и обратното.
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Тоя народ съвсем изплиска...Inna написа: ↑26 Дек 2020, 10:18 Здравейте и честита Коледа! Исках да споделя една прясна случка, свързана с тестовете и тяхната акуратност.
.png)