Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Коронавирус

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

Хах, i knew it! 👍
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

Inna написа:Хах, i knew it! 👍
Focktor написа: 30 Ное 2020, 16:58 Cannabinoids such as cannabidiol (CBD) have a history of safe use and contain several properties which may be useful in treating certain medical symptoms: CBD has anti-inflammatory properties, can act as a vasorelaxant and has the ability to reduce pain and anxiety. In combination with other cannabinoids and terpenes, as well as necessary clinical intervention, CBD has much potential to treat the symptoms of a virus such as COVID-19. Whole plant cannabis extracts have also been shown to reduce blood coagulation in animal models; it is known that many of the negative systemic effects of COVID-19 appear to be related to altered coagulation, so it is possible that cannabis may be useful in managing these sequelae. https://www.healtheuropa.eu/medicinal-c ... 19/103093/
;)
Това го споделихме, като информация в Гръсти още на 15-16 Май при това на български език, споделено е като постове в тази същата тема в страница 10 :D Ей тука
viewtopic.php?f=13&t=370&start=90#p9355

viewtopic.php?f=29&t=493&p=9333#p9333

viewtopic.php?f=29&t=494&p=9352#p9352

viewtopic.php?f=29&t=495&p=9353#p9353
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Това е чудесно! Четете, покажете и на вашите близки. Да го върнем на дневен ред, аз ги разпращам на приятелки да четат, защото от статии звучи по-достоверно, особено от определени източници.
Но иначе това се подразбира и се знае от... 3000години.А съм го споменала в темата преди това, просто да отбележа😉
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Умряха си хора от вируса... Коронавируса, като Чумата на свобода... тихо взе жертви. Хората, които омаловажават вируса са хора, които не са от умрелите, не са боледували и нямат засегнати роднини от него. Абе такива, които не са от статистиката... Не съм експерт, а изразявам мнението си, но според мен човечеството ясно трябва да преусмисли какво ще яде за напред, защото от тук нататъка не можем да си позволяваме повече консумация на прилепи, змии и други екзотични животни, които да носят такива заболявания. :D 🙏 Като цяло не можем да си позволим консумацията на животни... или ако се ядът животни поне да се ограничи с домашно гледани или с риба, но локална. Не можем да си позволим повече изсичане на дървета, ядене на сьомга от Норвегия, ядене на прилепи, маймуни, тигри и т.н.. Човека е изключително хищен и общо взето няма нещо, което да не се е опитал да забие зъби в него :) . Но дори да ядете месо поне яжте локална риба, която е възможно най-прясна. Губи се целият смисъл на полезните мазнини в рибата със замразена риба от другият край на Света, стояла замразен, трупала токсини, гниела и пропътувала половината Свят... тя и за това излиза "златна". Българската локална риба е в пъти по-прясна, по-евтина, по-полезна и по-качественна. Както при канабиса, така и при растенейвъдството и животновъдството е много важен процеса на отглеждане и дали е природосъобразен... Трябва да се замислим и какво причиняваме на Природата с действията си, защото това е пряк отговор на Природата от която сме част. Не можем вечно да режем клона на които стоим. Не можем да си позволим и кожи от норки за дрехи... Не можем да си позволяваме. Природата по един или друг начин ни отговори с вируса... Човечеството трябва да се обърне към разумно локално екологично чисто производство.

Според мен нищо чудно това да не е последният вирус. Всъщност даже не е първият... забелязахте ли как имаше птичи грип по пилетата, после болест по козите и офцете, следващата година син език по кравите, след това свински грип и накрая коронавирус по хората (2-ра версия). Като много животни в България се унищожиха още без положителни проби. Помните ли една баба по новините и нейните козички, които искаха да и убият без изследвания...
Тия вируси успяха да елиминират дребното животновъдството в България, а и на други места по Света. Всъщност човека действа така деструктивно на Земята, както вируса на хората.... та ние унищожихме пчелите, пресушиха язовирте, изсякоха и изгорихме горите...
Нищо чудно да има още вируси и катаклизми, които да намалят още бройката на човечеството... ако искате го наричайте ответен отговор на Природата за това, което и причиняваме.

Сега е момента в който да се върнем на село и да възродим българското село. От опит ви казвам, че карантината се кара по-лесно на село, а със собствена продукция храна е много лесно. На никой българин не му е чужда земеделската работа и правенето на зимнина. Даже е много приятно да работиш със собствените си ръце и да береш плодове на засяти от теб семена!

Притисненията на всички са основателни. Незнам как да ви го обесня, но е хубаво здравата да си захващаме ръкавите, защото ни очакват интересни времена и само със здрава дисциплина и ако работим усърдно ще се справим с тази ситуация.

Незнам за вас, но аз не бих разчитал на ваксина за Коронавируса, защото точно както Ина спомена тази ваксина ще е пришпорено изкарана и с не много тестове. В помента с ваксината се бърза умишлено, за да могат да се спасят, колкото могат повече хора, а и фирмата, която я измисли ще забогатее... но всички сме чували поговорката "Бързата работа, срам за майстора!" и това е което ме притеснява с новата ваксина е че заради кратките срокове ще спестят от време за проучване и това може да одобрението на ваксина на която не й се знаят всички странични ефекти. Докато други ваксини, като БЦЖ са известни на човечеството от 50-70 години и горница, има голямо наблюдение за страничните ефекти на ваксината... но ваксината против Коронавируса ще е проучвана едва 1 година при това във форсирана тествана среда с непълни изследвания. Мисля, че всеки сам ще може да прецени за себе си дали иска ваксина против Коронавирус или не. Мойте притеснения са, че ваксина която не е много добре известна и тествана ще се бие на население над 1 милярд човека... притесненията ми, че в бързината от страха от вируса, ако са да се окаже по-опасно. Много хора се опитват да изкарат луди пари на гърба на болните хора.
Според мен трябва да се стараят да търсят лек на болестта, както и хората временно да се изолираме. Както каза Ина, да не вземе да се окаже, че нещо като чесъна , някой билка или загряващи масажи, че лекува Ковид.

От известно време (още преди Коронавируса) усещах, че времената се променят и вярвам, че отиването ни на село със семейството е било от това от което сме имали нужда. От Март месец сме сравнително самоизолирани на село. Мисля и за вбъдеще да сме възможно по-изолирани и самостоятелни от към храна, вода и друга енергия. Хора, водата става все по-голям кът... нуждаем се от дървета! Това, което издишате го дишат дърветата, а това което го издишат дървета го дишаме ние. Реално половината ни бял дроб е закъчен на дървото и при това положение нужно ли е да ви казвам, че трябва да се грижим за Природата и да не я унищожаваме? За да има вода (дъждове, снегове и реки) трябват дървет... Само засаждането на дървета ще ни опазят водните ресурси! Водата е Животодаваща енергия, нужна и за растенията и за животните, и за хората ... и не случайно Живота се е зародил във водата!
Баба Ванга и много други пророци ще се окажат прави...
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Първо ни посегнаха на ракията, после и на домашните ни животни. Пробват ни и както тръгнало скоро ще ни водят под строй да си купуваме зимнина от Кауфланда. Не знам дали помните оня случай дето Агенция Митници конфискуваха 5л ракия от един дядо....случаи като този много. Прави ли ви впечатление, че след африканската чума, щандовете по големите вериги масово продават евтино немско свинско. Баба ми ми е разказвала и, че в миналото се е случвало да има заболявания по домашните животни, но тогава държавата е взимала адекватни и навременни мерки, хем да не се ощетят хората, хем да не се разпространи заболяването. А сега положението е : "Като няма хляб ще ядете пасти!" В едно село в моя край ги видях колко струват от БАБХ - изтрепаха прасетата на хората, заровиха ги на 10-ина метра от реката, ама така хубаво ги заровиха, че цялото село мирише на мърша. :x
Положението с водите и горите е същото - Сулю, Пулю и Мулю са си направили частни ВЕЦове и точат водата ,когато си искат, в Либия у тоя пущинак водата им е около 30 цента за кубик, тука като гледам цените на водата от чешмите трябва тече Хайнекен, цената висока, обслужването никакво, всяка година ВиК лапат едни пари дето не знаем къде отиват. А с горите - сума ти тирове изнасят за Румъния, щото там не си пипат горите....Отоплението на дърва си е най-природосъобразният начин за отопление . Трябва да си изградим устойчивo горско стопанство...
И за ваксината, никой, ама никой не може да убеди да си инжектирам нещо, разработено за има -няма половин година.

Е тука ви качвам едно видео:

https://martinkarbowski.com/video/otech ... t-25-prase
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Сега освен цялата пластмаса по реката има и маски........
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Приятели, сега пък майката на мъжа ми е с корона. Боли я гърло засега само,слаба темп, теста и е положителен. Дадох и конопено олио (трим, дребни глави стрити в олио от конопени семена) да си маже гърлото(това допълнително от мен, както и сребърна вода, а тя иначе ще си прави, каквото са и предписали разбира се), каза, че от едно мазане отвътре и вън на гърлото и е спряла болката и се е почувствала осезаемо по добре, без темп! Това е единствено от конопеното олио и/или сребърната вода, защото предписаните лекарства и ги доставих едва днес. просто исках да споделя това лично наблюдение и то от човек, който трудно можеш да убедиш, че това не е наркотик и е полезно😄Дори не искаше да го пие по 1кафена лъжичка вечер, защото я било страх нещо да не и стане и да се надруса🤣Нави се само, защото по рано напълно си излекува с мазане с него ръцете от артрит+остеопороза (не за пръв път това лекарство се представя в пъти по добре от официалните, предписани от официалната медицина и то не за едно заболяване, а вече за няколко различни) и знае, че това, което говоря не е глупост. Казах и да не спира да го използва, но за всеки случай съм и поръчала едно специализирано зъболекарско по рецепта предписано, защото е важно това нещо да се убие още докато е в гърлото.
Това не са здравни съвети, съветвайте се непременно със специалист, но при положение, че тук всучки гледаме трева и да не подпомагаме лечението с екстракти от нея е много голям пропуск!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Сега ми се обажда и ми вика"не мога да спра да ям и да мисля за ядене откак се намазах" хахаха И сега взела пак да се маже, харесало и хаха Предупредих я едно, две мазания дневно, да не го пие отделно! да не би да и допадне твърде много и утре да я заваря хай хехехе Че звучеше и доста весело🤣Като и занеса специализираното ще и кажа ако ги редува от конопа само по веднъж вечер да е.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Свекича е добре, леки болки в гърлото, няма темп, засега добре върви, няма влошение, а леко подобрение! Тя е на 69, но е здрава иначе като цяло, живее на чист въздух..... Маже се още, спазва съветите на доктор Ина хаха Шегувам се!!! 😆Занесох и професуонално зъболекарско лекарство по рецепта да го убием туй пък.....
Абе днес мислех, че възрастните са до 10 и ме изгониха от Лидъла да чакам(исках да си взема такер, затва чаках до10. 30 и за да напазарувам). Добре, хубаво, но след 10.30всички възрастни хора си бяха все още там и през цялото време си обикаляха?! Не се ли обезсмисля така цялата заповед?! Те би трябвало да напуснат в 10.30 за да се получи желания ефект да не се срещат с по-млади. Ако са там, то тогава за кво да чакаме до 10.30?!🤣
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Inna написа: 18 Дек 2020, 13:34 Свекича е добре, леки болки в гърлото, няма темп, засега добре върви, няма влошение, а леко подобрение! Тя е на 69, но е здрава иначе като цяло, живее на чист въздух..... Маже се още, спазва съветите на доктор Ина хаха Шегувам се!!! 😆Занесох и професуонално зъболекарско лекарство по рецепта да го убием туй пък.....
Абе днес мислех, че възрастните са до 10 и ме изгониха от Лидъла да чакам(исках да си взема такер, затва чаках до10. 30 и за да напазарувам). Добре, хубаво, но след 10.30всички възрастни хора си бяха все още там и през цялото време си обикаляха?! Не се ли обезсмисля така цялата заповед?! Те би трябвало да напуснат в 10.30 за да се получи желания ефект да не се срещат с по-млади. Ако са там, то тогава за кво да чакаме до 10.30?!🤣
Едно време много ми харесваше един сериал Доктор Куин Лечителката. :)
🤣
Публикувай отговор