Съгласен съм, че сигурно са преполяти, но те гладуват от преполиванеVetrushka написа: ↑15 Дек 2020, 16:11Не е от гладуване, преполяти са това е проблема и затова правят и орлови нокти. Каква е температурата в тъмната част, имал съм такива проблеми, само когато в тъмното е по хладно и задържат вода. Тогава и да има храна в почвата, не могат да я усвоят.Harvester написа: ↑15 Дек 2020, 15:45Растенията изглеждат брутално изгладнели. Сподели повече информация. Колко често, колко и с какво поливаш? Колко литра са тези торби/чували? Пробити ли са отдолу? Само по снимка е трудно да се каже кое бъркаш, само се вижда, че растенията гладуват.Don Marijuan написа: ↑15 Дек 2020, 09:44 Добре,де-най haze феното на KA5H хем има ''орлови нокти'',хем прави tacoing...T=24 C RH=53 %
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Диагностика за растения в почва (снимки)
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 397 times
- Been thanked: 305 times
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
Основния проблем е , че корена не може да приема кислород, когато е задушен. В този случай, е по правилно да се каже, че са преполяти, а не гладни. Ако вдигне храната и полива по същия начин, разлика няма да има.Harvester написа: ↑15 Дек 2020, 16:27Съгласен съм, че сигурно са преполяти, но те гладуват от преполиване![]()
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Don Marijuan, повтарям ти го за 2-ри път с най-голямо уважение, като градивна критика и не целя да се заяждам. Постарай се повече с почвеният си микс и си купи 3 саксии не са чак толкова скъпо нещо. Ако инвестираш 30 лв в това да си забъркаш сам почвени микс и си подобриш почвеният си микс, и към него ако добавиш бонус живи микроорганизми (може и чрез био хумис от чкч, може и чрез алое, може и чрез кокосова вода, може и чрез 3-те или по друг начин... не е нужно да купуваш нещо скъпо) ще вадиш със същото ти оборудване 3-но повече добив. В момента по начина по които отглеждаш повече рискуваш отколкото да правиш нещо. Не случайно и в предният индор имаше същите грешки и проблеми. Не случайно нямаш 1 растение с плътни глави (говоря за глави твърди, като камък). Ясно ми е че отглеждането е по-голяма краста от пушенето, и че не това ти основното. Но едно е всичките ти растения ти да ти дадът общо 60 грама пършак. Съвсем друго е всяко от 3-те растения да ти пусне по 80 грама (3х80 = общо 240 гр). Като освен количество ще вдигнеш и качеството на смолата, а смолата е именно силата и вкуса. Едно е да пушиш 120-ка да се напушиш, съвсем друго е да си дръпнеш 2 пъти и да си с очи, като на китаец. От тази гледна точка добре отгледаните растения не само, че ще ти дадът много повече материал, а и много по-силни изживявания и много повече напушвания.Don Marijuan написа: ↑15 Дек 2020, 09:44 Добре,де-най haze феното на KA5H хем има ''орлови нокти'',хем прави tacoing...T=24 C RH=53 %
Да, ако правиш големи паузи между пушенето, какъвто и жмел да дръпнеш ще ти пречупи призмата, но мисълта ми е съвсем друга. В момента повече рискуваш, отколкото да отглеждащ щастливи растения. Така и така рискуваш, поне растенията които ги гледаш ги гледай, както трябва. Не видях веднъж при теб 1 растение да си покаже потенциала. Вложи 30 лв в почвата си и това ще ти се отблагодари многократно.
Ако не ти се занимава да си приготвяш почва, можеш да си вземеш готова Класман ТС 3 финна. Резултата пак ще е по-добър от този. Но най-добре си приготви почвата сам.
За торове можеш да си събереш водорасли от Черно Море или от някоя река или от някой водоизточник водорасли и си ги фемрентирай, както и коприва... Не е нужно да имаш място, можеш и в шише от 1 литър да приготвиш тора (може и в 10 литрово зависи от какво количество тор имаш нужда) . С тези двете неща ще са в пъти по-добре растенията ти в сравнение с това с което ториш в момента.
viewtopic.php?f=6&t=5
- Don Marijuan
- Градинар

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 806 times
Аааай,senor,кой ма би през пръстити да качвъм тайъ снимка...my bad.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
На всеки му се случва да има калпав гроу или проблемен гроу по една или друга причина (включително и на мен ми се е случвало не веднъжDon Marijuan написа: ↑15 Дек 2020, 22:10 Аааай,senor,кой ма би през пръстити да качвъм тайъ снимка...my bad.
За следващият гроул саксии и по-добър почвен микс богат на полезени микроорганизми биха ти спестили много главоболия, и биха ти вдигнали много добива и качеството.
Тези растения бих ги изхвърлил или нарязал на клонинги за да запазя гена, и бих стартирал напълно нови семена.
Да, можеш да ги спасиш и изцъфтиш така както са, но ще ги мъчиш до края и ще пуснат малко пършак без да развият потенциала си, защото на тези растения вече им е скършен хатъра.
Don Marijuan щом си мислиш, че греша и че ти говоря глупости прави каквото си знаеш, но покажи как ги изцъфтяваш тия растения така, че да направят баси ракетите с плътност като на камък и със смола по листата, чак да блестят, като посипани със снежинки.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
Недей така да го мислиш, нали затова е форума да се учим от грешките.Don Marijuan написа: ↑15 Дек 2020, 22:10 Аааай,senor,кой ма би през пръстити да качвъм тайъ снимка...my bad.
-
xploder
- Градинар

- Has thanked: 351 times
- Been thanked: 216 times
Здравейте! Искам да попитам, това което се образува по върха добре ли е... Не са като нормални близалца, а някакви други... От какво може да се получава ? Студеното дали им влияе ? 20-тина градуса е в тъмното. Влагата е към 50-55% Храня ги само с тор от банани и вода. Ден 58 от 12/12
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1332 times
- Been thanked: 2318 times
20 градуса в тъмното си е напълно нормално,аз съм на 16гр. в тъмното ако не пускам някоя печка от време на време.xploder написа: ↑12 Яну 2021, 09:59 Здравейте! Искам да попитам, това което се образува по върха добре ли е... Не са като нормални близалца, а някакви други... От какво може да се получава ? Студеното дали им влияе ? 20-тина градуса е в тъмното. Влагата е към 50-55% Храня ги само с тор от банани и вода. Ден 58 от 12/12
foto_no_exif (3).jpg
foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (5).jpg
Keep on growing 
.png)