Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Хладилник за първи indoor / purple punch auto 2 бр. мнени, критики и ПОМОЩ !

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар
Has thanked: 292 times
Been thanked: 359 times

ikonomec написа: 08 Дек 2020, 17:52 Човече, следя проекта ти с голям интерес. Я кажи кво е дереджето с миризмата?
За сега няма никаква миризма.Филтърът си върши много добре работата. Когато си ги наблюдавам ,поливам и т.н и вратата седи по -дълго отворена ,жената като влезне вика ;леле как мирише .Когато е затворен няма ядове. То още е рано да се каже де - тепърва ще се размирисват ,как си трябва и тогава ще споделя :passg:
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар

Здравейте. Ето ме отново за да споделя новите иновации по космическия хладилник. :D :D :D Успях да намаля с още цели 2 градуса температурата на 10 см. под лампата ,което ме изненада не го очаквах. Монтирах нова перка :D , която да обдухва пространството между лампата и китките.Вчера вечерта сложих тернометъра на 10 см. под лампата а на сутринта температурата беше 25.1 градуса. После изключих новата перка за половин час за да видя без нея как ще е и тем. скочи до 27.3 градуса. Голям принос за изкарването на топлината отдавам на това ,че филтърът буквално е залепен за страничните отвори за изкарване на горещият въздух от лампата.
Все още се надявам някои компетентен да се включи и да ми даде отговор на въпроса - какво ще стане ако ги допусна на 10 см. под лампата и температурата там е 25-26 градуса ??????????????? Ще съхнат ли ще горът ли ?????????

Ето и новата перка, а долните две ги направих да се корегират на 180 градуса зависи къде искам да обдухват под или над саксиите :)
DSC_0520.jpg
DSC_0523.jpg
DSC_0524.jpg
DSC_0525.jpg
DSC_0522.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Аз не съм много спец, но според мен най вече самата темп ги гори, ако не докосват самата лампичка сигурно ще стане и съвсем близо.... Тя все пак не е вряло ХПС..........Също трябва известна влажност да има, сушенето също е фактор......
Когато се оформят къде и какви главички ще има може отдолу най завряното и навътре в цветето да се поизреже малко. Също листата да се подпъхнат сега да се видят връхчетата, които цъфтят, че то голяма салата! 👍👌Дори това дето се топира по грешка е станало яка топка😎
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Light burn
Виж това в гугъл, че е дълго за писане.
Мир :passj:
completely mad
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Ами те така и така ще стигнат доста близо до лампата, голям избор няма☺️но ако темп и влага са добре може и да не настъпи това. Само да не я докосват по възможност, ако има 10см мисля си че може да се получи и с вента и тн.........
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар

Не бих си правил експерименти с автоматици. Ако им опече върховете няма възтановяване. Ако бяха фото да пробва-да.
Горил съм китки под МХ на 75% влага и 27*С , но тогава им смених ЦФЛ-а с МХ и това много "помогна"., има снимки из нета.
completely mad
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар

Ами те така и така ще стигнат доста близо до лампата, голям избор няма

Може да им кропне върховете. Правил съм го но на фотопериодни като се стречне някое (а то винаги има) и го кърша, връзвам с конци, сезали и така...

Ако има още една мрежа, поставена на нивото на горния край на термометъра и на това ниво да почва да ги плете ще стане по-лесно. Те сега ще се източат за нула време.
completely mad
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар

Благодаря за съветите на отзовалите се . Разчетох се за Light burn и ми се поизясниха нещата -първи симптоми, разстояния, превенции и т.н
Благодаря още веднъж :passj:
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

renesanz написа: 09 Дек 2020, 12:26 Здравейте. Ето ме отново за да споделя новите иновации по космическия хладилник. :D :D :D Успях да намаля с още цели 2 градуса температурата на 10 см. под лампата ,което ме изненада не го очаквах. Монтирах нова перка :D , която да обдухва пространството между лампата и китките.Вчера вечерта сложих тернометъра на 10 см. под лампата а на сутринта температурата беше 25.1 градуса. После изключих новата перка за половин час за да видя без нея как ще е и тем. скочи до 27.3 градуса. Голям принос за изкарването на топлината отдавам на това ,че филтърът буквално е залепен за страничните отвори за изкарване на горещият въздух от лампата.
Все още се надявам някои компетентен да се включи и да ми даде отговор на въпроса - какво ще стане ако ги допусна на 10 см. под лампата и температурата там е 25-26 градуса ??????????????? Ще съхнат ли ще горът ли ?????????

Ето и новата перка, а долните две ги направих да се корегират на 180 градуса зависи къде искам да обдухват под или над саксиите :)
Лампата не е толкова мощна за да се притесняваш, в момента растенията са сравнително нежни и не издържат на високи температури. Но когато имат глави самите глави могат да се доближат на 10 сантиметра от лампата без проблеми.

Сегашните проблеми идват повече от генетичният материал (автоматиците са много чуствителни на всичко). Когато започнеш да отглеждаш нормални семена ще ти е много по-лесно.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар

Ето и малко снимки от вчера. Растът си със всеки ден. Дано скоро се стопират да не се издължават много.Остават 20 см. и малко отгоре до лампата. Храня ги с 0.5 мл. био грол/ , 0.7 мл. топ макс /, 0.7 мл. био блум /, 1 мл. алга.мик , 0.5мл. калций и магнези.
Коледната елхичка :)
DSC_0523.jpg
DSC_0522.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”