благодаря за мнението, ИнаInna написа: ↑20 Ное 2020, 17:36 Имаш много място, мисля че може по добре да се запълни и малко да се понагласи Могат да бъдат в ъгъл ако не го пълниш цялото. Но хубави кратунки! Лампите по близо, а прожекторите какви келвини?Ще се родиш с един, два свестни панела като за там, а ако искаш цялото да се освети......
Има нещо с поливката, може би често поливаш и не съхне надолу или нещо друго, но листата малко така ми седят?
Браво най-сетне снимки![]()
...за мястото - да, имам, идеята е ако гледам повече растения да се напълнят на макс боксовете. За поливането - незнам. Поливам през всеки 2 дни, на третия, като редувам храна, след два дни - само вода, след два дни само храна и т.н. Понякога (по независещи от мен причини прескачам двата дни и стават максимум 3 дни, но не-повече. Храната е от формулата на Скорпи (ако не греша и то е от стария форум) и е кристалон по схема + калций + веднъж седмично Тензо. Всичко е смесено с вода, т.е. поливам в корените, не листно. Отделно от това при всяко хранене и/или поливане допълнително пръскам с пулвелизатор (мини пръскачка-2литра) отгоре целите растения.
Бих се радвал на помощ - ако съзирате грешки в поливането.
Също, бих бил благодарен, ако някой ме светне как да определя точния момент за жътвата.
Мир на всички
.png)