Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

Много сме доволни от Chikamasa B-500SR, Chikamasa B-500S and Fiskars Micro-Tip но искаме да добавим няколко рализни вида за да видим с какво може да подобрим процеса на тримване.
Ново допълнение към арсенала. Chikamasa B-500H -high carbon steel.
Имаме stainless steel, но този път решихме да вземем нещо различно. И двете имат предимства и недостатъци, но сме решили да положим гризи за да не ръждясват прекалено много.
СЪщо така чакаме и Chikamasa T-500 -high carbon steel като пристигнат ще ви покажя и тях и ще кажя дали ми харесват.
Ново допълнение към арсенала. Chikamasa B-500H -high carbon steel.
Имаме stainless steel, но този път решихме да вземем нещо различно. И двете имат предимства и недостатъци, но сме решили да положим гризи за да не ръждясват прекалено много.
СЪщо така чакаме и Chikamasa T-500 -high carbon steel като пристигнат ще ви покажя и тях и ще кажя дали ми харесват.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Това е много удобничка ножичка наистина, аз имах подобна, но май я изхвърлих с листата миналата година
Чудех се за тези електрическите дали стават, дали няма да накълцам много с такова?Но един познат ми каза, че били по скоро за тримване на зелено, така ми изглежда и на мен? То не че има толкова материал хаха Но ей така информативно, пробвал ли си с Ел. тримерче? При теб има доста работа, ти ли я вършиш цялата ако е уместно да попитам?
Чудех се за тези електрическите дали стават, дали няма да накълцам много с такова?Но един познат ми каза, че били по скоро за тримване на зелено, така ми изглежда и на мен? То не че има толкова материал хаха Но ей така информативно, пробвал ли си с Ел. тримерче? При теб има доста работа, ти ли я вършиш цялата ако е уместно да попитам?
- Sofia Cannabis
- Градинар

Електрически не сме пробвали, само Twister T6 като не съм го използвал лично аз а мой много близък човек. Беше го взел за 48 часа под наем, но резултатите не бяха задоволителни и трябваше всичко да се свърши на ръка дори и след него.Inna написа: ↑13 Ное 2020, 12:33 Това е много удобничка ножичка наистина, аз имах подобна, но май я изхвърлих с листата миналата година
Чудех се за тези електрическите дали стават, дали няма да накълцам много с такова?Но един познат ми каза, че били по скоро за тримване на зелено, така ми изглежда и на мен? То не че има толкова материал хаха Но ей така информативно, пробвал ли си с Ел. тримерче? При теб има доста работа, ти ли я вършиш цялата ако е уместно да попитам?![]()
Ние използваме тези китайските купи с дръжка по средата за махане на големите листа и след това всичко е на ръка.
При нас всичко винаги се тримва сухо, никога не тримваме растенията преди да са отлежали поне 4 седмици.
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

Почистването може да се извърши по няколко различни начина, но това е най-лесният за мен.
Алкохол 99.9% накисват се и по-голямата част от смолите се разтварят, след това се почиства с кухненска хартия и нов чист алкохол.
Алкохол 99.9% накисват се и по-голямата част от смолите се разтварят, след това се почиства с кухненска хартия и нов чист алкохол.
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

Chikamasa T500 са новият вид който ще пробвам, много малко по-голям от тези с които съм свикнал но ще видим как се представят. Нови от кутията са доста остри, поне на мен ми се виждат остри, не знам как се проверява това но режат куненска хартия много чисто и лесно.
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

Пробвах ги върху няколко различни вида (само няколко глави) и се представят добре. Все още не мога да кажя дали ще са удобни защото имат доста по-различно усещане като се работи с тях и захвата е доста по различен от този на Fiskars. Горният ред целият е Magic Melon, долният в ляво Candy OG и долният в дясно е Strawberry Banana.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Отново взех да се чудя кое гуано е по-читаво - на Плагрон или на Гуанокалонг. Понеже ме сърбят ръцете да си купя голяма торба, ама се чудя от кое. Под читаво имам предвид най-подходящо за цъфтеж.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
В Гуаното на Plargon има прекалено много Азот според мен. Има и друга врътка, те продават във мерна единица литър, а на Kalong e Килограм. Демек това на Kalong идва по евтино. 1 литър е по малко от 700 грама....
.png)