Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Как Да Пазаруваме Семена за Марихуана / Канабис Анонимно С Bitcoin

Цялата важна информация на едно място
Семена марихуана
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

Zafor19 написа: 05 Окт 2020, 12:41
Criminal написа: 05 Окт 2020, 11:25
Zafor19 написа: 05 Окт 2020, 11:13
Няма нужда да имаш сметка в банката. Отиваш и нареждаш банков превод. Неудобството е че ходиш, чакаш, опашки маски, време вместо от компютъра да го направиш
Супер,банков превод в сайта coinbase например нали ?
Да, НО първо си правиш Coinbase account(с лична карта и банково извлечение на английски за последния месец ми искаха) после като ти удобрят акаунта имаш номер и пращаш парите
Ясно,много ти благодаря приятел за отделеното време,жив и здрав да си!
Criminal
Градинар
Градинар

Пичове тръгнах да си правя регистрация в coinbase стигнах до банково извлечение на карта,а аз нямам дебитна/кредитна карта от къде да им го намеря това извлечение или ако не какво да правя?
Някой да ми препоръча сайт за закопуване на bitcoin който не изисква банково извлечение и може ли да изпратя пари в този сайт в кеш чрез easy pay ако ли не ще им преведа чрез банка но нямам карта!
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Criminal написа: 10 Ное 2020, 22:48 Пичове тръгнах да си правя регистрация в coinbase стигнах до банково извлечение на карта,а аз нямам дебитна/кредитна карта от къде да им го намеря това извлечение или ако не какво да правя?
Някой да ми препоръча сайт за закопуване на bitcoin който не изисква банково извлечение и може ли да изпратя пари в този сайт в кеш чрез easy pay ако ли не ще им преведа чрез банка но нямам карта!
Без карта нищо не правиш..... Мога да ти кажа още 6 сайта, но всеки иска карта.
Criminal
Градинар
Градинар

WDScorpio написа: 11 Ное 2020, 16:45
Criminal написа: 10 Ное 2020, 22:48 Пичове тръгнах да си правя регистрация в coinbase стигнах до банково извлечение на карта,а аз нямам дебитна/кредитна карта от къде да им го намеря това извлечение или ако не какво да правя?
Без карта нищо не правиш..... Мога да ти кажа още 6 сайта, но всеки иска карта.
Благодаря! Ееми значи ще си извадя карта а с нея как става плащането в банката ли защото до сега никога не съм ползвал карта? И като е нова трябва да изчакам 3 месеца за да им изкарам банково извлечение за 3 месеца назад ли? 🙂
Criminal
Градинар
Градинар

С плащане чрез биткойн сайта който е на горния банер прави 15% отстъпка на цената и дават 8 бонус семена! За това искам да е с биткойн а с банков превод не знам дали правят отстъпка и дали дават бонус семки.
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1269 times
Been thanked: 893 times

Ghostface написа: 12 Ное 2020, 16:05 Що пък Биткойн с банков трансфер не става ли? Аз пазарувам от един малък магазин в Холандия и доставката дори не е tracked, но пристигат за три дни до адрес. Не ви трябва карта.... Просто отивате в банката и казвате, че искате да преведете сума по сметка.
Става, как да не става. Просто изказването му е грешно: "Аз нямам карта" означава "Аз нямам открита сметка в никоя банка". Аз с банков трансфер зареждам, НО той като няма акаунт няма къде да ги прати. Сайта иска извлечение на банковата сметка и то на английски, за регистрация и после вече банков трансфер да си зареди евро в акаунта. Някои банки вадят само на Бг извлеченията през онлайн банкиране, пак не става и не удобряват данните за акаунт. Наистина не му трябва карта, а банкова сметка, но сега почти всички сметки през които може да оперираш онлайн са с карта, но ако иска да си извади извлечение на спестовния влог, на английски обаче, ще му свърши работа за регистрация. Да има в предвид, че Таксата за трансфера е 18лв. Взимат комисионна и самия сайт, така че ако трябва да купува някой семки за 100€, трябва да си зареди поне 110-115€, да има за такси и комисионни
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2123 times
Been thanked: 3743 times

Ghostface написа: 12 Ное 2020, 16:05 Що пък Биткойн с банков трансфер не става ли?
Когато се пазарува от seedsman с Bitcoin, дават допълнително бонус семена, заради този вид плащане.
Criminal
Градинар
Градинар

Zafor19 написа: 13 Ное 2020, 12:45
Ghostface написа: 12 Ное 2020, 16:05 Що пък Биткойн с банков трансфер не става ли? Аз пазарувам от един малък магазин в Холандия и доставката дори не е tracked, но пристигат за три дни до адрес. Не ви трябва карта.... Просто отивате в банката и казвате, че искате да преведете сума по сметка.
Става, как да не става. Просто изказването му е грешно: "Аз нямам карта" означава "Аз нямам открита сметка в никоя банка". Аз с банков трансфер зареждам, НО той като няма акаунт няма къде да ги прати. Сайта иска извлечение на банковата сметка и то на английски, за регистрация и после вече банков трансфер да си зареди евро в акаунта. Някои банки вадят само на Бг извлеченията през онлайн банкиране, пак не става и не удобряват данните за акаунт. Наистина не му трябва карта, а банкова сметка, но сега почти всички сметки през които може да оперираш онлайн са с карта, но ако иска да си извади извлечение на спестовния влог, на английски обаче, ще му свърши работа за регистрация. Да има в предвид, че Таксата за трансфера е 18лв. Взимат комисионна и самия сайт, така че ако трябва да купува някой семки за 100€, трябва да си зареди поне 110-115€, да има за такси и комисионни
Аз си помислих че трябва кредитна/дебитна карта и за това казах че нямам карта,ама и открита сметка в никоя банка нямам да. От къде да им го взема това извлечение и то на английски като нямам и открита сметка в банката? 🙂
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1269 times
Been thanked: 893 times

Ами отиваш в някоя банка и си отваряш сметка с опция + онлайн динамично банкиране с ДЕБИТНА карта и ВИРТУАЛНА карта (за Интернет плащане). Виртуална карта е удобно, защото слагаш пари плащаш и ги връщаш обратно в сметката. Питаш ги дали имат извлечения на английски. Гледай да НЕ взимаш КРЕДИТНА карта- има висока такса годишна и месечна, и ако ти хакнат Пин кода, много ще те набутат. Без да има пари, могат да теглят до 4000-5000лв, зависи от лимита.
Criminal
Градинар
Градинар

Zafor19 написа: 13 Ное 2020, 19:20 Ами отиваш в някоя банка и си отваряш сметка с опция + онлайн динамично банкиране с ДЕБИТНА карта и ВИРТУАЛНА карта (за Интернет плащане). Виртуална карта е удобно, защото слагаш пари плащаш и ги връщаш обратно в сметката. Питаш ги дали имат извлечения на английски. Гледай да НЕ взимаш КРЕДИТНА карта- има висока такса годишна и месечна, и ако ти хакнат Пин кода, много ще те набутат. Без да има пари, могат да теглят до 4000-5000лв, зависи от лимита.
Благодаря! А дочух че може да си изкарам само виртуална карта за плащане и да плащам през Eazy Pay дали ще стане по този начин?
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”