Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
phoenix88 написа: ↑07 Ное 2020, 19:23
Здравейте на всички) Днес се навършва 3-ти ден откакто стартирах фаза на цъфтеж.12часа светлина денем при температура варираща между 23-26 градуса и 12 часа тъмнина при температура 19 градуса. Сега забелязах,че са се появили нещо като зрънца ли нз какво. Аз както вече знаете нямам опит в това,тепърва се уча. Растението много ми наподобява,че е мъжко. Бихте ли ми дали отговор,за да знам какво да правя с него. Ако е мъжко да го унищожавам и да не си губя времето,защото съм чувал,че мъжките не вършат работа за напушване . Прикачвам няколко снимки за да прецените. ))
Поздрави!
На снимките не се вижда перфектно, но от това което си написал и от това което се вижда изглежда като момченце.
Ако само 3 дни е 12/12 и вече показва какъв пол има е типично за мъжките растения, на женските им отнема малко по-дълго време да си покажат белите косми. Изчакай още 1-2 дни и качи снимка за да се види по-добре.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Благодаря ви за бързите отговори. Ще изчакам за по-сигурно още 2-3 дни и ще кача снимки отново. Мисля тази вечер по-късно да поразгледам в някой сайт за семена и да си поръчам. ))
Да ти кажа май е мъжко, но преди да го махнеш изчакай добре да се видиАко станат едни гроздчета с едни топки..... Почакай още мъничко да го разгледаш, ще ти е полезно добре го огледай за да знаеш за в бъдеще или да си вземеш феминизиране семки, които стават женски.
phoenix88 написа: ↑07 Ное 2020, 19:59
Благодаря ви за бързите отговори. Ще изчакам за по-сигурно още 2-3 дни и ще кача снимки отново. Мисля тази вечер по-късно да поразгледам в някой сайт за семена и да си поръчам. ))
Колегите добре са ти казали. Не бързай да махаш растението. Остави го още 3-4 дни хубаво ще си покаже пола. Това ще е и ценен опит за теб, защото ще видиш ясно пловите белези и вече ще можеш да ги разпознаваш и сам.
phoenix88 написа: ↑09 Ное 2020, 17:55
Здравейте отново. ) Мисля,че вече се разбира,растението според мен е мъжко. Ома ли нужда да чакам още или да го унищожа?
Моя съвет е, да не бързаш да го махаш.
Ако си решил да гледаш ново цвете, то този СИН можеш спокойно да го изчакаш още седмица/две, да развие някаква лисна маса и след това да го резнеш, накиснеш във едно шише с топла вода, за да го изпозлваш като тор за новото поколение.
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!