Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Jokera skrog - indor

Семена марихуана
Jokera
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

:passj: :toke: :weed4: здравейте преместих си темата тук тъй като нямах възможност за нещо кои знае какво този път също ще ехпериментирам така за скрог съм си взел фото периодни Whte widow- amnesia. По 3бр за индор orginal skunk-g13 Heze и първите сортове са от амстердам лично от мен закупени а вторите са от мафията така казано ефтиния бридар със собстфено производстфо те са индоор кат стане стане все пак проба за сега толкова скоро и устаналата подготовка :weed:
Jokera
Нов Градинар
Нов Градинар

firstcitizen може ли да ми пишеш на лично
Jokera
Нов Градинар
Нов Градинар

Сложих семките във чашки със вода да поседят 12-15 часа след това във съксии
Jokera
Нов Градинар
Нов Градинар

Ето лампата за вегитация и баласт
Прикачени файлове
Lumatek-MH-Metall-Halogen-Leuchtmittel-600W.jpg
Lumatek-MH-Metall-Halogen-Leuchtmittel-600W.jpg (93.48 KiB) Преглеждано 2961 пъти
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Добри се спрял на дигитален дросел и на МХ лампа. МХ-то 600 в я сложи на 1 метър разстояние от растенията. Задължително на пусната вентилация, че тази лампа топли много!
Jokera
Нов Градинар
Нов Градинар

Здравейте обмислям смяна на рефлектора малко мнения и помощт сега съм със такъв Stucco
Прикачени файлове
reflektor-stucco.jpg
reflektor-stucco.jpg (16.96 KiB) Преглеждано 2926 пъти
Jokera
Нов Градинар
Нов Градинар

Ето със този да го поденя дали ще е по добре. Adjust-А-Wing Avenger Large - рефлектор
Прикачени файлове
large-wing-avenger-model-vklyuchva-d-rzhach-za-lampa-iec-i-spred-r.jpg
large-wing-avenger-model-vklyuchva-d-rzhach-za-lampa-iec-i-spred-r.jpg (55.07 KiB) Преглеждано 2926 пъти
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Jokera написа: 13 Апр 2019, 02:32 Здравейте обмислям смяна на рефлектора малко мнения и помощт сега съм със такъв Stucco
Този е добър, Ползвал съм и бях сравнително доволен, но ако ще гледаш само с един дросел, една лампа и 1 рефлектор 600 в. По-добре си вземи рефлектор тип култюб на PowerPlant (изглежда, като единичен Raptor), а цената му е малко по-висока от на този, които си показал. Така и така го купуваш веднъж. Изключително добър рефлектор, а е и култюб, което ти позволява да доближаваш лампата по-близо до растенията, което вдига добива, както и да гледаш до по-късно през лятото, ако нямаш климатик. В същото време винаги можеш да му махнеш или сложиш стъклото ако искаш.(но съвета ми е да не махаш стъклото, а просто да го чистиш след всеки цикъл на гроу) PowerPlant рефлектора е в пъти по-евтин от Raptora, но е изключително стабилен! Ще му се зарадваш със сигурност!
Моя го купих на промоция, когато купувах повече техника и ми излезе почти на парите на аджъста.
PowerPlant е в комплект с фасунга и кабел с бърза връзка за дигитален дросел. Свързването става с 1 движение! Лесен, като Песен!
Jokera
Нов Градинар
Нов Градинар

Да това разглеждах и ем по евтино ем няма да греее и няма да има нужда от допалнителна вентилация имам още един дросел по обикновен и обмислям и още една ХПС за цъвтежа да са две имам и електронен и магнитен ето снимка и на магнитния
Прикачени файлове
hibriden-drosel-mst-600w.jpg
hibriden-drosel-mst-600w.jpg (92.27 KiB) Преглеждано 2918 пъти
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Ползвай всичко което имаш. Ако имаш достатъчно растения и ползваш 2-та дросела в цъфтежа ще останеш доволен. Но първо ги стартирай под дигиталният с хубава МХ лампа и голямо разстояние на лампата от растеният за да не се получи светлинно и топлинно изгаряне. (ако е 600 в супер вег МХ на 1 метър от растенията и после приближаваш постепенно. По-ниският клас МХ лампи могат и на 90 см да стартират, но аз лично предпочитам на 1 метър било то нисък или висок клас MH 600 w).
Може да направиш 2 бокса. Единият вегетационен, а другият цъфтежен. Така зареждаш боксовете постоянно и береш много често и без да губиш време за вегетация, защото като обереш веднага след брането вкарваш от вегетационият в цъфтежният бокс. (на 2 месеца и 2 седмици бране, но зависи от сорта). Ако ти падне хубава майка можеш и клонинги да вземеш.

НО нямаш време ако ще отглеждаш вътре и си без климатик. Скоро индор сезона ще приключи. Лятото индора е много труден ако нямаш климатик и добра вентилация.

За това се възприема, че лятото е сезона за външното отглеждане, а есен, зима и пролет се отглежда вътрешно на изкуствено осветление. С добра вентилация и климатик можеш да отглеждаш целогодишно, но климатика си харчи ток колкото едни лампи...
Лятото без климатик могат да се получат нещата, но много трудно. Просто не си заслужават мъките и проблемите. То вредители има от топлото. Растенията са стресирани от топлото и трябва да правиш куп неща, че да им е ок. Просто, когато го правиш в подходящото време е много по-лесно.

Успех с проекта.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”