Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Ден 12 от засаждане на покълналата семка

Семена марихуана
phoenix88
Градинар
Градинар
Has thanked: 18 times
Been thanked: 17 times

Растението днес направи ден 12. Бихте ли ме насочили за това дали е мъжко или женско? Според мен мисля че е рано да се каже.
Прикачени файлове
20201104_175320.jpg
20201104_175338.jpg
20201104_175404.jpg
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

phoenix88 написа: 04 Ное 2020, 18:06 Растението днес направи ден 12. Бихте ли ме насочили за това дали е мъжко или женско? Според мен мисля че е рано да се каже.
Няма как догато е във вегетация да се каже точно.Като смениш режима на 12/12 тогава ще си проличи след няколко дена.иначе браво много добре изглежда и добре се справяш за сега.
ПС.Почвата ми изглежда малко странна:)да не си я вземал от градинката пред блока:)
phoenix88
Градинар
Градинар

Благодаря. Относно почвата,тя е стои от 2 години в саксията на терасата и реших да експериментирам с тази семка от мега добра марихуана. Иначе като цяло ми е за пръв път и сега се уча. За в бъдеще смятам да взема хубави семена.🙂
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

phoenix88 написа: 04 Ное 2020, 21:44 Благодаря. Относно почвата,тя е стои от 2 години в саксията на терасата и реших да експериментирам с тази семка от мега добра марихуана. Иначе като цяло ми е за пръв път и сега се уча. За в бъдеще смятам да взема хубави семена.🙂
Може и да стане мега яка и тази.Пробвай времето ще покаже така и така най малкото ще натрупаш опит.Гледам не влизаш в големи сметки и разходи така че смело напред.
Споко ще вземеш хубави семки занапред.Има доста саитове с доставка до европа и България.Ние от два сайта пазаруваме и гледаме къде са най хубави цените,винаги е различно.сиидман и пикандмикс са много добри сайтове и винаги има разлика в цените на един и всъщи сорт.Преди няколко месеца при сиидман имаше яка промоция на буба исланд къш за 25 евро 3 семена а сега е обратното в пикандмикса са на двоино по малка цена семката:) така че занапред ще избереш някоя промоция и ще пробваш с нещо качественно а сега гледаи как върви играта и трупай опит.
phoenix88
Градинар
Градинар

Благодаря! ) Ще видим какво ще се получи с тази и да най-важно сега е да натрупам опит. Тъй като нямам такъв,приблизително за какъв период би трябвало да е готова.
Благодаря и поздрави!😊
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Това е цветенцето от другата ти тема. Желателно е да продължиш в нея да го показваш, да не пускаш нови.
Внимавай тази почва как я поливаш, защото изглежда кална и може да се бетонира и никога да не съхне надолу. Може да пробие дупчици отстрани на саксията и да разрохкаш отгоре повърхността за да влиза въздух на корените. изостанала по саксии не е най доброто решение🙂Иначе цветето е добре, но може да ти създаде проблеми тази почва, дано не.
Ако скоро започнеш да го държиш 12 часа тъмно/12 светло като не му нарушаваштъмния период ще разбереш дали е женско, има форма на женско от тук, но нищо определено не се вижда..... Абе като че нагоре виждам някакво близалце на женско, но от тел гледам и може да ми се привижда😆И нямаш време с тази лампичка много да го държиш да расте, според мен много скоро го пусни на цъфтежен режим, иначе си расте, расте и накрая за цъфтеж няма място, то нараства преди самия цъфтеж доста усилено също така.
phoenix88
Градинар
Градинар

Благодаря ви за мнението. През 2 дни разрохквам почвата отгоре,защото е чернозем. Като поливам,поливам докато потече отдоло. Бих искал да ви попитам след колко време приблизително да предизвикам цъфтеж? Нов съм тук и не забелязах,че съм отворил нова тема. За в бъдеще ще качвам снимки тук.
Благодаря
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Трябва да прецениш колко голямо го искаш, колко място и светлина имаш да се осветят връхчетата му, тъй като от пускането на цъфтежен режим минават още 7-14 дни, преди да започне същинското цъфтене и през това време цветето расте усилено и става поне двойно на размер, може да стане и тройно(зависи и колко място има в саксията). Така че прецени, ако ще е с тази лампа до края тогава по добре да се пусне до няколко дни да цъфти. Иначе може да си расте така до безкрай, докато го държиш 18/6. Може да разгледаш техниките махане на главния връх(topping), lst(low stress training), те помагат да се оформи с много върхове пид лампата, така че да са осветени добре. Може да го оставиш и в естествена форма като за пръв път да видиш как ще стане.
Изключение правят аутотата, те цъфтят сами при достигане на определена възраст/размер, независимо от продължителността на светлината. Това приемаме, че не е ауто, а по- вероятно фотопериодно, нали? Фототата чакат ти да решиш кога да им скъсиш деня, подобно на скъсяването есента в природата.
phoenix88
Градинар
Градинар

Много ви благодаря за изчерпателният и бърз отговор. Тъй като семето е от добра трева и не знам какво ще се получи,смятам тогава до 2-3 дни да му сменя режима на 12/12 и да видя какво ще се получи.🙂
Поздрави
phoenix88
Градинар
Градинар

Здравейте на всички) Днес се навършва 3-ти ден откакто стартирах фаза на цъфтеж.12часа светлина денем при температура варираща между 23-26 градуса и 12 часа тъмнина при температура 19 градуса. Сега забелязах,че са се появили нещо като зрънца ли нз какво. Аз както вече знаете нямам опит в това,тепърва се уча. Растението много ми наподобява,че е мъжко. Бихте ли ми дали отговор,за да знам какво да правя с него. Ако е мъжко да го унищожавам и да не си губя времето,защото съм чувал,че мъжките не вършат работа за напушване 😄. Прикачвам няколко снимки за да прецените. ))

Поздрави!
Прикачени файлове
20201107_190237.jpg
20201107_190446.jpg
20201107_190557.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”