Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

Това е от мен за тази година 1 auto не съм го теглил още,според вас как е на вид добре ли е,защото както бях споменал главите са много рохки и май съм го пресушил,защото като го чистих като хвана някоя глава да я чистя и се разпада много трудно чистене и чистих на ръка защото с ножицата много се раздробяваха!?
:weed:
Прикачени файлове
D86416C7-197C-46CA-924D-A0B8E4F24747.jpeg
8B928250-FD4B-466B-AE74-3EFBA0ED252A.jpeg
C960D1EB-81A0-44B9-8130-FAD2A4B3C834.jpeg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

Criminal написа: 15 Окт 2020, 18:05 Това е от мен за тази година 1 auto не съм го теглил още,според вас как е на вид добре ли е,защото както бях споменал главите са много рохки и май съм го пресушил,защото като го чистих като хвана някоя глава да я чистя и се разпада много трудно чистене и чистих на ръка защото с ножицата много се раздробяваха!?
Тези торбички не са много подходящи за трева. Ако ще използваш пликове си вземи пликове за готвене.
Прикачам снимка.
Прикачени файлове
PXL_20201015_164931948.jpg
plikove-za-pechene-3.jpg
plikove-za-pechene-3.jpg (249.99 KiB) Преглеждано 2157 пъти
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

3EBC написа: 14 Окт 2020, 23:27
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 14 Окт 2020, 21:20
AuToBaN написа: 14 Окт 2020, 19:02 Колеги готово ли е ?
Готово ли е? Ние как да разберем? Кой каквото да каже ще е просто предположение, може да е презряло, може да иска още - предположения (микроскоп 30лв) и си решаваш проблема.

Дават го да вали така, че моя съвет е прибирай без да му мислиш дали иска още малко или не. На вид го докарва!

Разбира се ще ти кажат, че мен не трябва да слушаш така, че изчакай да мухляса или да започне гниенето!

Успех.
Много ми напомняш на мен преди 6-7 години когато направих първите си огромни китки с почти никакъв опит и като се взех за голям разбирач и като се надух, че още се смея на себе си. То едни съвети, едни критики и нападки към другите сякаш ми е 10ти сезон с две думи - а да кажа нещо и накрая нищо. Микроскопа не е задължителен по принцип от мен да знаеш, тя тая смола отгоре не е невидима. С няколко хубави снимки, на които се виждат фокусирани трихоми, може да се каже веднага на какъв етап е + - няколко дни. Ето ти примерна снимка от тази година на готово растение - critical purple kush ( seedsman).
critical.jpg

Хаха здрасти и на теб!
Може така да изглежда от страни нямам идея. Далеч съм от тая мисъл, макар и тая година да беше доста важна за моето израстване като "опит", ако мога така да се изразя.
За в пътите коитп съм гледал не съм научавал толкова колкото сега.
Може и да прозвучи "cocky", но доста от старите градинари смятам, че нямат толкова инфо колкото и да са гледали. Това разбира се не съм го научил от опита си, а от съвети от хора които ме подкрепяха този сезон за сметка на тия които ме хейтваха.

Така и така пиша..

Хич не ми дреме, че ме мрази половиния форум, не съм изгубил нищо.
Даже напротив - спечелих хора които са готини във всичките аспекти на думата!

То не бяха лични съобщения хейтващи, то не бяха хора които искаха да се съревновават с мен, обсъждали ме как не искали да ме вкарват в крипт чата, абе кво ли още не хах

Сезона за мен е успешен от 9китки малко над 11кг,надали ще гледам скоро пак при положение, че има толкова.

Само се чудя, а и да питам Sho който ми казваше, че съм искал да "продавам" тревата.
Аз скоро няма да гледам или ако го направя ще е просто така колкото за крастата.

Та тия които гледат всяка година и вадят "килата" те продават ли?? Странно... Хмм

Само да добавя, че искам да благодаря на Нинджата, Лудия Влак, Джото, Софията и Ина
За това, че са хора на първо място и никога с нищо не са хейтвали!

Допуснах доста грешки през целия грол, но имаше един човек който ме вкарваше в пътя всеки път! Вероятно не иска да го споменавам.

Ще кача снимки съвсем скоро само да минат тия тежки дни. Успех на всички и умната:)
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Criminal
Градинар
Градинар

Sofia Cannabis написа: 15 Окт 2020, 19:50
Criminal написа: 15 Окт 2020, 18:05 Това е от мен за тази година 1 auto не съм го теглил още,според вас как е на вид добре ли е,защото както бях споменал главите са много рохки и май съм го пресушил,защото като го чистих като хвана някоя глава да я чистя и се разпада много трудно чистене и чистих на ръка защото с ножицата много се раздробяваха!?
Тези торбички не са много подходящи за трева. Ако ще използваш пликове си вземи пликове за готвене.
Прикачам снимка.
Благодаря! Утре ще си купя и ще я прехвърля!
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 15 Окт 2020, 20:34
3EBC написа: 14 Окт 2020, 23:27
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 14 Окт 2020, 21:20

Готово ли е? Ние как да разберем? Кой каквото да каже ще е просто предположение, може да е презряло, може да иска още - предположения (микроскоп 30лв) и си решаваш проблема.

Дават го да вали така, че моя съвет е прибирай без да му мислиш дали иска още малко или не. На вид го докарва!

Разбира се ще ти кажат, че мен не трябва да слушаш така, че изчакай да мухляса или да започне гниенето!

Успех.
Много ми напомняш на мен преди 6-7 години когато направих първите си огромни китки с почти никакъв опит и като се взех за голям разбирач и като се надух, че още се смея на себе си. То едни съвети, едни критики и нападки към другите сякаш ми е 10ти сезон с две думи - а да кажа нещо и накрая нищо. Микроскопа не е задължителен по принцип от мен да знаеш, тя тая смола отгоре не е невидима. С няколко хубави снимки, на които се виждат фокусирани трихоми, може да се каже веднага на какъв етап е + - няколко дни. Ето ти примерна снимка от тази година на готово растение - critical purple kush ( seedsman).
critical.jpg

Хаха здрасти и на теб!
Може така да изглежда от страни нямам идея. Далеч съм от тая мисъл, макар и тая година да беше доста важна за моето израстване като "опит", ако мога така да се изразя.
За в пътите коитп съм гледал не съм научавал толкова колкото сега.
Може и да прозвучи "cocky", но доста от старите градинари смятам, че нямат толкова инфо колкото и да са гледали. Това разбира се не съм го научил от опита си, а от съвети от хора които ме подкрепяха този сезон за сметка на тия които ме хейтваха.

Така и така пиша..

Хич не ми дреме, че ме мрази половиния форум, не съм изгубил нищо.
Даже напротив - спечелих хора които са готини във всичките аспекти на думата!

То не бяха лични съобщения хейтващи, то не бяха хора които искаха да се съревновават с мен, обсъждали ме как не искали да ме вкарват в крипт чата, абе кво ли още не хах

Сезона за мен е успешен от 9китки малко над 11кг,надали ще гледам скоро пак при положение, че има толкова.

Само се чудя, а и да питам Sho който ми казваше, че съм искал да "продавам" тревата.
Аз скоро няма да гледам или ако го направя ще е просто така колкото за крастата.

Та тия които гледат всяка година и вадят "килата" те продават ли?? Странно... Хмм

Само да добавя, че искам да благодаря на Нинджата, Лудия Влак, Джото, Софията и Ина
За това, че са хора на първо място и никога с нищо не са хейтвали!

Допуснах доста грешки през целия грол, но имаше един човек който ме вкарваше в пътя всеки път! Вероятно не иска да го споменавам.

Ще кача снимки съвсем скоро само да минат тия тежки дни. Успех на всички и умната:)
АУЕ БЛАТНОЙ Егото ти хвърчи в небесата. Всеки 2-ри пост ти е с езика на омразата и възпламеняващ интриги или ескалация, което не ме кефи.

АУЕ БЛАТНОЙ заради ескалациите които правиш във форума те банвам за 1 месец. Надявам се след 1 месеца почивка и Егото ти да си почине за да започне да говори Душата ти.
Criminal
Градинар
Градинар

Прикачам снимка.
А става ли в такъв плик?
Прикачени файлове
E013BAB9-DB15-4EE9-87B2-C4362A592F4A.jpeg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

Criminal написа: 16 Окт 2020, 18:02
Прикачам снимка.
А става ли в такъв плик?
Ние не използваме такива.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Criminal
Градинар
Градинар

Sofia Cannabis написа: 16 Окт 2020, 18:44

Прикачам снимка.
А става ли в такъв плик?
Ние не използваме такива.
Не можах да намеря по магазините плик за печене и намерих този и в него я сложих!
AuToBaN
Градинар
Градинар
Has thanked: 21 times
Been thanked: 101 times

Прикачам снимка.
А става ли в такъв плик?
Аз използвам такива пликове и съм доволен. Като го сложиш в такъв плик трябва да провериш дали не изпуска въздух и ако не изпуска няма проблеми.
Criminal
Градинар
Градинар

AuToBaN написа: 17 Окт 2020, 00:03

Прикачам снимка.
А става ли в такъв плик?
Аз използвам такива пликове и съм доволен. Като го сложиш в такъв плик трябва да провериш дали не изпуска въздух и ако не изпуска няма проблеми.
Аз даже му изкарах повечето въздух и тогава го запечатах,стана леко като вакумирано. 🙂
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”