Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Готово ли е? Ние как да разберем? Кой каквото да каже ще е просто предположение, може да е презряло, може да иска още - предположения (микроскоп 30лв) и си решаваш проблема.
Дават го да вали така, че моя съвет е прибирай без да му мислиш дали иска още малко или не. На вид го докарва!
Разбира се ще ти кажат, че мен не трябва да слушаш така, че изчакай да мухляса или да започне гниенето!
Успех.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- 3EBC
- Градинар

- Has thanked: 162 times
- Been thanked: 212 times
Много ми напомняш на мен преди 6-7 години когато направих първите си огромни китки с почти никакъв опит и като се взех за голям разбирач и като се надух, че още се смея на себе си. То едни съвети, едни критики и нападки към другите сякаш ми е 10ти сезон с две думи - а да кажа нещо и накрая нищо. Микроскопа не е задължителен по принцип от мен да знаеш, тя тая смола отгоре не е невидима. С няколко хубави снимки, на които се виждат фокусирани трихоми, може да се каже веднага на какъв етап е + - няколко дни. Ето ти примерна снимка от тази година на готово растение - critical purple kush ( seedsman).АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑14 Окт 2020, 21:20Готово ли е? Ние как да разберем? Кой каквото да каже ще е просто предположение, може да е презряло, може да иска още - предположения (микроскоп 30лв) и си решаваш проблема.
Дават го да вали така, че моя съвет е прибирай без да му мислиш дали иска още малко или не. На вид го докарва!
Разбира се ще ти кажат, че мен не трябва да слушаш така, че изчакай да мухляса или да започне гниенето!
Успех.
Заложи на хубава почва с микробиологичен живот в нея и всички "проблеми" са зелени

-
AuToBaN
- Градинар

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 101 times
Ако изчакам и презрее ще се прецакам ли ?3EBC написа: ↑14 Окт 2020, 23:27Много ми напомняш на мен преди 6-7 години когато направих първите си огромни китки с почти никакъв опит и като се взех за голям разбирач и като се надух, че още се смея на себе си. То едни съвети, едни критики и нападки към другите сякаш ми е 10ти сезон с две думи - а да кажа нещо и накрая нищо. Микроскопа не е задължителен по принцип от мен да знаеш, тя тая смола отгоре не е невидима. С няколко хубави снимки, на които се виждат фокусирани трихоми, може да се каже веднага на какъв етап е + - няколко дни. Ето ти примерна снимка от тази година на готово растение - critical purple kush ( seedsman).АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑14 Окт 2020, 21:20Готово ли е? Ние как да разберем? Кой каквото да каже ще е просто предположение, може да е презряло, може да иска още - предположения (микроскоп 30лв) и си решаваш проблема.
Успех.
critical.jpg
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Имаш още две до три седмици за да е завършен напълно, ако не използваш лупа може да гледаш белите косми ( които все още имаш) и след като изчезнат имаш две седмици докато е добре узряло.
Това с лупата е хубаво, но повечето видове наливат най-много последните две седмици. Когато растението зрее и всичко става кехлибарено ТНС намаля малко но в същото време се развиват много други cannabinoids които имат доста по-голямо значение за чуството на напушеност спрямо малката загуба на ТНС.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
AuToBaN
- Градинар

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 101 times
Благодаря ти много , чаках ти с нетърпение отговора ти , понеже съм наясно че много ги разбираш. И аз се ориентирам по белите косми , чакам ги да се оцветят, но се притесних да не го изтърва и да презрее.
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Аз в близките 1-2 дена отивам и ще се разбере. При мене , макар и за 5 минути имаше много гадни бури с изкоренени дървета.
И ако положението е madre si ebanos ще прибера по-готовите...
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Точно!Всички сме страдали от тоя синдром3EBC написа: ↑14 Окт 2020, 23:27Много ми напомняш на мен преди 6-7 години когато направих първите си огромни китки с почти никакъв опит и като се взех за голям разбирач и като се надух, че още се смея на себе си. То едни съвети, едни критики и нападки към другите сякаш ми е 10ти сезон с две думи - а да кажа нещо и накрая нищо. Микроскопа не е задължителен по принцип от мен да знаеш, тя тая смола отгоре не е невидима. С няколко хубави снимки, на които се виждат фокусирани трихоми, може да се каже веднага на какъв етап е + - няколко дни. Ето ти примерна снимка от тази година на готово растение - critical purple kush ( seedsman).АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑14 Окт 2020, 21:20Готово ли е? Ние как да разберем? Кой каквото да каже ще е просто предположение, може да е презряло, може да иска още - предположения (микроскоп 30лв) и си решаваш проблема.
Успех.
critical.jpg
.png)